Jouw trouw wordt beloond!


Omdat we je graag willen bedanken voor je vertrouwen heeft smartphoto de smartbonus in het leven geroepen. Zo ontvang je om de drie maanden automatisch een getrouwheidskorting en kan je maximaal besparen op je volgende aankoop!
Hoe kom ik te weten hoeveel mijn volgende
smart
bonus zal bedragen?


Ik log in op smartphoto.be en klik op 'mijn bestellingen'. Hier kan ik een overzicht terugvinden van al mijn geplaatste bestellingen. Ik tel het totaalbedrag van mijn bestellingen op in een bepaalde periode (januari tot maart, april tot juni, juli tot september, oktober tot december) en op basis daarvan ken ik het bedrag van mijn volgende smartbonus.

Hoe werkt het?

 

VOORBEELD
Van januari tot en met maart bestelt Emilie producten bij smartphoto voor een totaal bedrag van € 70.

In het begin van de maand april ontvangt Emilie een e-mail met een aankoopbon van € 12,50 via een persoonlijke actiecode.
Ik abonneer me op de nieuwsbrief van smartphoto om mijn smartbonus te kunnen ontvangen
Ik bestel fotoproducten bij smartphoto en ontvang iedere 3 maanden een getrouwheidskorting afhankelijk van het totale bestede bedrag in de voorbije drie maanden
 
Ik krijg mijn smartbonus automatisch iedere 3 maanden

Iedere drie maanden bekijken we het totaal bestede bedrag. Afhankelijk daarvan ontvang je automatisch een getrouwheidskorting- jouw smartbonus die je in de loop van de volgende maand kunt gebruiken. Iedere euro telt dus mee!

Ik bespaar geld en ben blij!