Kaartjes voor communie en lentefeest

Communiekaartjes - communiekaarten

Ontwerp originele uitnodigingen en bedankkaartjes voor jouw communiefeest

Kaartjes voor communie en lentefeest

Een bijzondere dag verdient een bijzondere uitnodiging. Het communiefeest, groeifeest of lentefeest aankondigen en afsluiten doe je in stijl door voor gepersonaliseerde uitnodigingen en bedankkaartjes te kiezen. Je maakt deze leuke communiekaartjes eenvoudig zelf door aan één van de gekozen kaartjes één of enkele van jullie favoriete communiefoto's toe te voegen.

Kies voor een eigen ontwerp of laat je inspireren door één van de nieuwe communiekaartjes designs voor 2019. Start het maken van de allermooiste communiekaart nu!

Maak de mooiste uitnodigingen en kaartjes voor het communiefeest of lentefeest. Start nu met het maken van je communiekaart met foto en ontdek de nieuwe designs communiekaarten en lentefeestkaarten.

Ontdek onze nieuwste communiekaartjes voor 2019

Wat ook je stijl is, retro, hip of liever klassiek, we hebben voor elk wat wils. Eerste communie, lentefeest, plechtige communie of groeifeest, je vindt gegarandeerd je gading. Je kan je communiekaartjes eenvoudig zelf maken en je bezorgt familie en vrienden een mooi aandenken aan het communie- of lentefeest van je communicant.

Wat ook je stijl is, we hebben voor elk wat wils. Eerste communie, lentefeest of plechtige communie, je kan je communiekaartjes zelf maken en je bezorgt familie en vrienden een mooi aandenken aan het communie- of lentefeest van je communicant.

Communiekaartjes maken met foto

Leuke communiekaarten maak je eenvoudig zelf bij smartphoto. Kies een fotokaart, gevouwen kaart of zelfs dubbelgevouwen kaart en laat het design mooi aansluiten bij het thema van het feest of de kledij van de communicant. Maak het plaatje compleet door ook op de menukaarten het feestbeest in de spotlights te zetten. Wedden dat dit hét feestje van het jaar wordt?