Originele verrassingen voor je vriendin

Vriendin verrassen op een originele manier

Speciale dagen binnen je relatie verdienen een speciale aanpak. Dat weet elke romantische ziel die bloemen gaat kopen als Valentijnscadeau. Maar ook de vergeetkous kan dit uit ervaring bevestigen als hij op de verjaardag van zijn lief nietsvermoedend uit bed stapt. Een originele verrassing voor je vriendin hebben is nu eenmaal essentieel. Of het nu haar verjaardag, jullie jubileum of Valentijnsdag is. Maar hoe presenteer je die het best?

Volgende tips helpen je om de boodschap verrassend over te brengen. Je blaast je vriendin van haar sokken en zelf scoor je ongetwijfeld punten! Win-win situatie 😉.

Fotolint

Fotolint Valentijn

Hang de avond voordien stiekem een fotolint op met een verzameling leuke retro prints. Diagonaal door de woonkamer of net verborgen in het toilet of in de keukenkastjes. Bij de laatste optie kan je de verrassing compleet maken door fluitend op te staan en niets te zeggen. Eenmaal je vriendin naar het toilet gaat of de keukendeurtjes opentrekt om haar mok te nemen, zal ze zonder twijfel een gat in de lucht springen van vreugde. Een lang stuk touw, een aantal retro prints van jullie mooiste momenten, wasknijpers en twee ankerpunten om het lint aan op te hangen: meer heb je niet nodig!

Gastronomische verrassing

Schort met eigen foto's en tekst

Kom naar de avond toe dan weer culinair verrassend uit de hoek. Wil je het budgetvriendelijk houden en toch lief zijn op haar speciale dag, doe dan bij haar thuiskomst de deur open in een schort waarop de boodschap staat: ‘Klaar voor je favoriete maaltijd?’. En als je helemaal de ster van de avond wilt zijn, ga dan ook vooraf stiekem boodschappen doen, zodat het een échte verrassingsmaaltijd wordt.

Inspiratie nodig? Ontdek dan onze Valentijnsmenu’s ideetjes

Beschouw je jezelf niet meteen als een chef kok, maar hou je wel van een gastronomische avond? Pas dan volgend misleidend trucje toe. Zeg ’s avonds tegen je vriendin dat je haar in de bloemetjes wilt zetten met een zelfgemaakte maaltijd en vraag of ze je kan helpen met het dekken van de tafel. Reik haar twee gepersonaliseerde placemats aan met een mooie foto van jullie en de tekst ‘Borden hebben we niet nodig. Die staan al klaar in Restaurant …’ Weinig werk en toch heel persoonlijk!

Portemonnee met voetjes

Eenmaal in het restaurant hoeven de verrassingen nog niet afgelopen te zijn. Wanneer je vriendin even naar het toilet gaat, stop je bijvoorbeeld vlug een gepersonaliseerde portemonnee met mooie foto’s van jullie of van de kinderen in haar handtas. Als jullie vervolgens de rekening ontvangen, doe je alsof je je eigen portemonnee thuis vergeten bent en vraag je of zij dit even kan voorschieten. Eens ze de nieuwe inhoud van haar handtas ziet, verschijnt er ongetwijfeld een grote glimlach op haar gezicht.

Een kussen met inhoud

kussen met foto en tekst

In combinatie met bovenstaande ideeën, kan je uiteraard ook thuis een origineel cadeau voor je vriendin voorzien. Leg bijvoorbeeld een hartvormig kussen in de zetel met de boodschap ‘schoonheid zit vanbinnen’. Wanneer jullie in de zetel gaan zitten om een fles te ontkurken, zal je vriendin smelten – of giechelen – door deze grappige attentie. Tot ze ontdekt dat de boodschap écht in het kussen zit: een cadeaubon of een kaartje met een mooie foto en tekst.

Boodschap op een fles

Heb je een groot cadeau voor je vriendin gekocht en wil je dit niet zomaar op de traditionele manier overhandigen? Haal dan voor het eten een fles cava boven met een gepersonaliseerd flesetiket. Daarop schrijf je de cryptische boodschap: ‘Mijn liefde voor jou is te groot om in de kast te passen. Gelukkig was het cadeau heel wat kleiner.’ Met een veelbetekenende blik kan je haar aanmanen om te gaan zoeken in welke kast er iets verstopt zit.

Puzzelen in het fotoboek

fotoboek met fotoprints

Een ander idee is om je vriendin om de tuin te leiden met een doe-het-zelf-fotoboek. Maak vooraf een fotoboek met symbooltjes, titels van plaatsen waar jullie geweest zijn, gedichtjes en verwijzingen, maar laat hier en daar wat plaats leeg. Als je vriendin dan door het boek gaat bladeren, kan je doen alsof de lege ruimtes een foutje zijn. Geef haar vervolgens met een grote glimlach een pakketje met foto’s en washi tape. Samen kan je gaan puzzelen welke foto’s op welke pagina passen en zo herinneringen ophalen aan het voorbije jaar.

Verrassende kaartjes

fotokaartjes met boodschap

Hou je er graag de spanning wat in? Verstop dan overal in het huis kaartjes met een boodschap: in de sokkenlade, onder het aanrecht, tussen de kussens van de zetel … Op de kaartjes staat telkens een foto met een detail van de bestemming (bijvoorbeeld een stad in Europa) en een deel van een zin. Pas als ze alle kaartjes heeft gevonden, kan ze ontcijferen waar jullie heen gaan en wanneer.

Stel dat je al een leuk cadeau gekocht had, dan kan je er nog altijd een simpele en lieve fotokaart bij geven en er een lieve boodschap opschrijven. 

Maak er dus vanaf nu een jaarlijkse traditie van om je vriendin te verrassen op een originele manier en jezelf telkens te overtreffen in je acteerkunsten. Met een creatief brein en de juiste insteek moet dit lukken!
Lang leve de liefde! ♥♥♥

originele cadeaus voor valentijn smartphoto

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *