10 verrassende valentijnscadeaus voor hem!

Valentijnscadeau voor hem

Ook al zullen het niet allemaal even snel toegeven, elke man vindt het leuk om met Valentijnsdag verrast te worden met een mooi cadeau. Het is tenslotte dé gelegenheid om te laten weten hoe blij en gelukkig je met hem bent en hoe kan dat beter dan met een mooi valentijnscadeau voor hem? Natuurlijk wil je wel iets origineler uit de hoek komen dan met een afgezaagd kaartje, bos bloemen of doos chocolade.

10 verrassende valentijnscadeaus voor hem

Wij zetten hieronder de allerleukste tips voor een echt mannelijk én persoonlijk valentijnscadeau voor je op een rijtje!

 

  1. Romantische filmmand

Bereid je maar voor op een geweldig romantisch avondje samen, maar vergeet de klassieke romcoms met serenades en hand in hand lopende stelletjes. Deze Valentijn kies jij voor een echte mannelijke film! Actie, horror, science fiction… probeer te achterhalen waar jouw geliefde het allermeest van houdt en schenk hem een recente film uit dit genre. Hij zal des te blij zijn dat nu eens aan zijn voorkeuren wordt gedacht! Natuurlijk geef je de film niet zomaar af, maar steek je hem in een romantische filmmand, waar vanalles bijzit voor een gezellig avondje film kijken. Vergeet dus niet de toastjes, lekkere kaasjes en natuurlijk een goede fles wijn. Extra leuk en speciaal wordt het door de flessen wijn te personaliseren, met onze gepersonaliseerde etiketten. Want een etiket met een romantische foto van jullie tweetjes zal hij een fantastisch valentijnscadeau vinden!

Romantische filmmand - valentijnscadeau voor hemFoto via Ezzly

  1. Ipad Case

Waarschijnlijk is ook jouw vriend of man erg gehecht aan zijn Ipad. Wat zou er leuker zijn als je hem deze Valentijn verrast met een gepersonaliseerde Ipad case, met de mooiste foto’s van jullie samen? Zo kan hij altijd terugdenken aan die mooie herinnering. Je kan kiezen voor één mooie foto, of voor een leuke collage van jullie mooiste momenten. De case is beschikbaar voor iPad 2, 3, 4 Retina, iPad Air en iPad Mini. Het is een harde case met een unieke ‘slim fit’. Hij zal er gek op zijn!

Valentijnscadeau voor hem - iPad cover 

  1. Dubbel kussen

De ultieme couple goal? Jullie twee hoofdkussens romantisch naast elkaar op jullie bed! En wat is er in zo’n geval leuker dan hem een bijzonder dubbel kussen cadeau te doen? Op zo’n manier is voor iedereen duidelijk dat jullie onafscheidelijk zijn! Kies voor een mooie spreuk, quote, of een songtekst van jullie favoriete nummer samen. Gaan slapen was nog nooit zo leuk :-).

Valentijnscadeau voor hem - gepersonaliseerd kussen

Voor de avonden zonder elkaar, kan je jouw geliefde ook een kussen schenken met een foto op. Je hebt een mooie keuze aan designs en je kan ook het formaat en uiteraard je eigen foto kiezen. Dus zelfs als je niet bij elkaar bent, kan hij je nog steeds knuffelen!

  1. Cadeaudoos voor wijn

valentijnscadeau voor hem - wijnfles met foto
Etiket voor gepersonaliseerde wijnfles

Wijn is altijd een prettig cadeau om te geven of te krijgen. Helaas is zo’n fles wijn nogal onpersoonlijk. Maar daar kan je verandering in brengen! Met een gepersonaliseerde cadeaudoos voor wijn wordt dit een uniek geschenk voor je geliefde. Zet er jullie mooiste foto’s op of kies voor een liefdevolle tekst, natuurlijk van toepassing op jullie als koppel. Is je geliefde niet zo’n wijndrinker? Natuurlijk passen ook andere flessen in deze cadeaudoos (lees: bier en whiskey 😉).

Valentijnscadeau voor hem - cadeaudoos voor wijn

 

  1. Optische illusie – Kusjes

Voor de creatievelingen onder ons is deze optische illusie een heel lief cadeautje om je vriend of man mee te verrassen. Aan beide kanten van het papiertje zie je een van jullie, maar wanneer het stokje snel ronddraait tussen je handen… geven jullie elkaar een kusje! Persoonlijker dan dit wordt het niet. Een schattige kleine verrassing, om bijvoorbeeld in zijn lunchbox te verstoppen of op zijn hoofdkussen te leggen!Valentijnscadeau voor hemFoto via The brooding hen

  1. Pennenhouder

De meeste ‘echte’ mannen hebben overal en nergens pennen, potloden en andere schrijfwaren rondslingeren op hun bureau. Een gepersonaliseerde pennenhouder als valentijnscadeau voor hem dient een dubbel doel! Het bureau van je geliefde is direct een stuk netter én doordat je de driehoekige pennenhouder laat bedrukken met de mooiste foto’s van jullie samen, kan hij elk moment van de dag aan je denken.

Valentijnscadeau voor hem - pennenhouder

  1. Foto in bokaal

De eenvoudige cadeaus zijn vaak toch het mooist. Steek een foto van jullie samen in een mooie vaas, glas of bokaal. Eventueel kun je achter de foto plasticfolie plakken om de foto te beschermen. Ideaal om neer te zetten of natuurlijk om cadeau te geven deze Valentijn!

foto in bokaal - valentijncadeau voor hemFoto via Ezzly

  1. Aansteker

Veel mannen hebben altijd een aansteker op zak en wat is er dan een mooier valentijnscadeau dan een luxe aansteker met een foto van jullie samen? Zo kun je hem altijd vragen de open haard of kaarsen aan te steken, voor een vleugje romantiek in huis!

Valentijnscadeau voor hem - aansteker

  1. Sleutelhanger alu

Het is misschien niet het meest originele cadeau, maar wel een zeer praktisch en veelgebruikt artikel: een sleutelhanger met een lieve foto van jullie samen. Zo raakt hij zijn huis- en autosleutel ook meteen minder makkelijk kwijt!

Valentijnscadeau voor hem - Gepersonaliseerde sleutelhanger

10.  Smartphone case

Last but not least… Een gepersonaliseerde smartphone case. Je man/vriend heeft zeker ook steeds zijn smartphone op zak? Met deze smartphone case neemt hij je overal mee naar toe. Verkrijgbaar voor iPhone, Samsung en andere merken.

Valentijnscadeau voor hem - Smartphone case

Deze Valentijn draait om hem!

Laat dit jaar Valentijnsdag eens volledig om hem draaien. Want geven is leuker dan nemen, nietwaar? Er is niets romantischer dan je geliefde eens écht te verrassen. Met bovenstaande cadeaus gaat dat zeker lukken. Veel liefde toegewenst! ♥♥♥


Heb jij nog een leuk idee voor een origineel valentijnscadeau?
Laat het ons weten weten via de commentaren of via Facebook, Instagram of Pinterest met de hashtag #mysmartphoto.

originele cadeaus voor valentijn smartphoto

 Lees ook:

Kristof, 32 jaar. Doet vanalles met tekstjes en beeldjes. Houdt van fietsen, lopen, tennis en genieten van de natuur. Blogposts achter de schermen van smartphoto maar ook over welke fantastische dingen je kan doen met je eigen foto's en teksten!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *