Bedankt juf! Quote, tekst en cadeau-ideetjes om de leerkracht te bedanken

Het hele schooljaar lang streven leerkrachten ernaar om de vaardigheden en kennis van je kinderen te ontwikkelen, snuiten ze hun neusjes of zoeken ze spannende activiteiten om de interesse van deze nieuwe generatie aan te wakkeren… Het mag dus gezegd worden: de leerkracht die het hele jaar voor je kindje zorgt, verdient aan het einde van het schooljaar wel een mooi geschenkje, hé? ❤

Quote, tekst en cadeau-ideetjes om de leerkracht te bedanken!

Waarmee doe je de juf of meester nu écht plezier?

Om iemand écht een plezier te doen, kijk je best wat verder dan een standaard cliché geschenkje. De juf heeft waarschijnlijk al hopen linialen of bladwijzers gekregen… Deze klassiekers doen natuurlijk altijd plezier, maar zorg er in dat geval voor dat je er een persoonlijk tintje aan toevoegt. Dat maakt jouw geschenk een stuk kostbaarder! 😉

tekstjes om juf te bedanken

🎁 Alvast een klein smartphoto cadeautje voor jou:

Onze grafische designer maakte een aantal afbeeldingen met mooie quotes / bedank tekstjes die je kan downloaden onderaan dit artikel. Je kan ze gebruiken voor het maken van je gepersonaliseerd geschenk!

We verzamelden speciaal voor jou gepersonaliseerde afscheidscadeautjes voor juf of meester voor 7 types leerkrachten. We hebben ideetjes voor elke stijl en voor elk budget, maar onthoud vooral: een persoonlijk geschenk doet altijd deugd, groot of klein!

1. De groene leerkracht

Houdt de leerkracht van tijd doorbrengen in de natuur, of geniet hij/zij er gewoon van om zijn/haar klasje gezellig te maken met plantjes? Dan is een gepersonaliseerde bloempot wat jij zoekt! Wil je liever een feestelijk boeketje afgeven? Ga dan voor een gepersonaliseerd vaasje waar de juf of meester nog lang van kan nagenieten! 💐

Wil je liever iets symbolischer geven dat staat voor de groei die jouw kleine spruit het afgelopen jaar heeft gemaakt? Met de Blossombs bloembommetjes het je een uniek en milieuvriendelijk cadeautje waar de leerkracht nog jaren plezier aan kan hebben! Zoals elke leerling uniek is, zijn ook de bloembommetjes uniek, je weet niet op voorhand welke wilde bloemen zullen bloeien. 🌼

Kleine tip: Om het helemaal persoonlijk te maken, kan je ook een tekening of kunstwerkje van je zoon of dochter inscannen en op de bloempot, het vaasje of de sleeve van de bloembommetjes laten drukken. De juf of meester springt ongetwijfeld een gat in de lucht als hij/zij ziet hoeveel moeite er in dit cadeautje werd gestoken!

Voor het allermooiste resultaat kan je jouw cadeautje nadien inpakken in transparant papier met een mooi lint en een gepersonaliseerd etiket eraan (daarvoor kan je gebruikmaken van de visuals die je onderaan het artikel vindt).

2. De grappige leerkracht

Lachen, gieren en brullen jouw kinderen het hele jaar door dankzij een leerkracht met een goed gevoel voor humor? Dan is onze draagtas bedrukt met een grappige quote het perfecte geschenk. De juf of meester zal er maar al te graag op school mee rondlopen! 😄 Kies je favoriete design uit, voeg er een grappige quote of een bedanktekstje aan toe en hup, je cadeautje is klaar!

Er zijn nog heel wat andere leuke cadeau-ideetjes waar je grappige quotes en foto’s aan kan toevoegen, zoals een fotopuzzel of een keukenshort.

Ontdek al onze designs met quotes hier.

✍ Enkele ideetjes voor eenvoudige tekstjes:

I love you a ‘latte’
– I ♥ mijn leerlingen (vooral tijdens de vakantie)
This teacher needs a coffee
– I’m a teacher… what’s your superpower?
– …

3. De levensgenieter

Geef de leerkracht een relax geschenkdoos om heerlijk ontspannen de vakantie door te brengen

Natuurlijk zijn leraren en juffen dol op kinderen, lesgeven, zingen en knutselen. Maar binnenkort zijn ze op VAKANTIE, tijd om te genieten en vooral om te ontspannen. 😎

Een relax geschenkdoos zal dus zeker in de smaak vallen zodat de leerkracht helemaal ontspannen de zomer in kan gaan. Het is ook maar een kleine moeite om er een persoonlijke toets aan toe te voegen! Met een eenvoudige gravure in het flesje, voeg je jouw bedanking gemakkelijk toe.

Geef je liever een flesje wijn cadeau? Personaliseer dit afscheidscadeau voor de juf of meester met een mooie foto, bv. met onze etiketten voor wijnfles of een gepersonaliseerde houten wijnkist.

Graag nog een extraatje? Voeg leuke quotes en foto’s toe aan deze set van onderzetters om de aperitief van je juf of meester helemaal af te maken! 🍷

✍ Enkele ideetjes voor eenvoudige tekstjes:

Bedankt om me te helpen groeien.
– Bedankt voor een jaar vol mooie herinneringen!
– Een flesje wijn voor een TOP juf, schol!
– Liefste juf, ik ga je nooit vergeten, en dat mag je weten.
–  …

4. De modebewuste leerkracht

Wil je een leerkracht bedanken die ervan houdt om zich op een originele en persoonlijke manier te kleden? Geef hem/haar een gepersonaliseerde baseball cap, een leuke sweater of een gepersonaliseerde T-shirt met een leuke juf of meester quote op. Je kan kiezen of je de voor- of achterkant personaliseert. Wedden dat dit zijn of haar lucky t-shirt wordt?

✍ Enkele ideetjes voor eenvoudige tekstjes:

– Ik ben een geweldige leraar (volgens mijn leerlingen).
– Mijn leerlingen zijn gek op mij
– Teacher, and proud of it ♥
– Ik ben een leerkracht. Wat is jouw superkracht?
– …

5. De culinaire leerkracht

Baseert jouw favoriete leerkracht zijn of haar wiskundeproblemen op de afmetingen van chocoladerepen? Of gaan oefeningen Frans over snoepjes en gebakjes? Dan weet je wat je te doen staat… zorg voor een geschenk om van te smullen zoals de chocolade telegram waarbij je jouw bedanking in chocolade letters kan vormen.

De klassieker onder de geschenken voor de leerkracht is de wereld befaamde mok, befaamd omdat de leerkrachten er nooit genoeg van blijken te hebben. Ook zonder een foto-idee kan je voor de mok kiezen want nu kan je de mokken ook versieren met leuke tekeningen en grafische elementen in de editor!

Ook voor de leerkracht die geen liters koffie nodig heeft om met alle energiebommetjes in de klas om te gaan, kan je een warm geschenk geven. Voor de thee-liefhebber kan je de houten theedoos laten bedrukken met een heel persoonlijke toets zoals een tekening of een klasfoto met een leuk tekstje erbij!

6. De rustige leerkracht

Staat jouw leerkracht altijd relaxed voor de klas? Help hem of haar de meest relaxerende zomer te beleven met het meest chille cadeau, het bad verwenpakket! Personaliseer het make-up tasje met een grappige tekst, een leuk grafisch element of een gekke foto zodat ze met een lach in bad kunnen gaan.

Liever een kleiner aandenken aan een schitterend jaar? Het make-up tasje is ook apart te verkrijgen, samen met een handig make-up spiegeltje vormt dit een fantastisch pakket voor mee te nemen op een welverdiende vakantie. 😍

7. Georganiseerde leerkracht

Is je leerkracht iemand die niet tegen rommel kan? Dan zal hij of zij maar al te blij zijn met deze koekjestrommel want het is niet alleen de beste bewaardoos maar er zitten ook nog eens geweldig lekker koekjes in! Je kan deze gemakkelijk versieren met een bedankingstekstjes en een tekening of een leuke foto. Dit zal zeker een lach op zijn of haar gezicht toveren!

Verras de georganiseerde leerkracht met een

✍ Enkele ideetjes voor eenvoudige tekstjes:

– De schatten van juf Julie
– 
The influence of a teacher cannot be erased
– Teach, love, inspire
– …


Wat vind jij van onze selectie met afscheidscadeaus voor juffen en meesters? Wat gaan jij of je kindje geven om de leerkracht te bedanken op het einde van het schooljaar? Heb je andere ideeën om te delen? Vertel ons alles op onze Facebook, Instagram, Pinterest of TikTok met de hashtag #mysmartphoto! We kijken uit naar jouw creativiteit! 😍

Inspiratie voor bedank cadeau juf of meester

♥♥♥
DIY cadeautje voor de leerkracht: ‘Bedankt juf’ tekstjes om te printen

Laat je inspireren dankzij onderstaande afbeeldingen om een vleugje poëzie toe te voegen aan jouw gepersonaliseerde cadeaus!

tekstjes om juf te bedanken

Hoi! Ik ben Jolien, 27 jaar, synchroonzwemster en chocoladeliefhebber met een grote passie voor talen en culturen, en dan in het specifiek voor het Spaans. Als CRM Manager bij smartphoto help ik jou graag met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *