Bedankt juf! Quote, tekst en cadeau-ideetjes om de leerkracht te bedanken

Het hele schooljaar lang streven leerkrachten ernaar om de vaardigheden en kennis van je kinderen te ontwikkelen, snuiten ze hun neusjes of zoeken ze spannende activiteiten om de interesse van deze nieuwe generatie aan te wakkeren… Het mag dus gezegd worden: de leerkracht die het hele jaar voor je kindje zorgt, verdient aan het einde van het schooljaar wel een mooi geschenkje, hé? ❤

tekst en cadeau ideetjes om de juf of meester te bedanken

Waarmee doe je de juf of meester nu écht plezier?

Om iemand écht een plezier te doen, kijk je best wat verder dan een standaard cliché geschenkje. De juf heeft waarschijnlijk al hopen linialen of bladwijzers gekregen… Deze klassiekers doen natuurlijk altijd plezier, maar zorg er in dat geval voor dat je er een persoonlijk tintje aan toevoegt. Dat maakt jouw geschenk een stuk kostbaarder! 😉

tekstjes om juf te bedanken

🎁 Alvast een klein smartphoto cadeautje voor jou:

Onze grafische designer maakte een aantal afbeeldingen met mooie quotes / bedank tekstjes die je kan downloaden onderaan dit artikel. Je kan ze gebruiken voor het maken van je gepersonaliseerd geschenk!

We verzamelden speciaal voor jou gepersonaliseerde afscheidscadeautjes voor juf of meester voor 7 types leerkrachten. We hebben ideetjes voor elke stijl en voor elk budget, maar onthoud vooral: een persoonlijk geschenk doet altijd deugd, groot of klein!

1. De groene leerkracht

Houdt de leerkracht van tijd doorbrengen in de natuur, of geniet hij/zij er gewoon van om zijn/haar klasje gezellig te maken met plantjes? Dan is een gepersonaliseerde bloempot wat jij zoekt! Wil je liever een feestelijk boeketje afgeven? Ga dan voor een gepersonaliseerd vaasje waar de juf of meester nog lang van kan nagenieten! 💐

Kleine tip: Om het helemaal persoonlijk te maken, kan je ook een tekening of kunstwerkje van je zoon of dochter inscannen en op de bloempot laten drukken. De juf of meester springt ongetwijfeld een gat in de lucht als hij/zij ziet hoeveel moeite er in dit cadeautje werd gestoken!

Voor het allermooiste resultaat kan je je bloempot nadien inpakken in transparant papier met een mooi lint en een gepersonaliseerd etiket eraan (daarvoor kan je gebruikmaken van de visuals die je onderaan het artikel vindt).

2. De grappige leerkracht

Draagtas met quote voor juf of meesterLachen, gieren en brullen jouw kinderen het hele jaar door dankzij een leerkracht met een goed gevoel voor humor? Dan is onze draagtas het perfecte geschenk. De juf of meester zal er maar al te graag op school mee rondlopen! 😄

Kies je favoriete design uit, voeg er een grappige quote of een bedanktekstje aan toe en hup, je cadeautje is klaar!

Er zijn nog heel wat andere leuke cadeau-ideetjes waar je grappige quotes aan kan toevoegen, zoals een gepersonaliseerde mok of een smartphone case.

Wil je er zeker van zijn dat je het meest originele cadeautje van de hele klas hebt? Maak dan een naamplaat met foto en/of tekst die de leerkracht op de deur van de klas kan hangen, want iedereen mag weten dat hij/zij een superjuf of topmeester is, toch?

Naamplaatje tekst en cadeau ideetjes voor juf of meester

Ontdek al onze designs met quotes hier.

✍ Enkele ideetjes voor eenvoudige tekstjes:

I love you a ‘latte’
– I ♥ mijn leerlingen (vooral tijdens de vakantie)
This teacher needs a coffee
– I’m a teacher… what’s your superpower?
– …

3. De levensgenieter

This image has an empty alt attribute; its file name is FB_TeacherGifts_NL6-1024x538.jpg

Natuurlijk zijn leraren en juffen dol op kinderen, lesgeven, zingen en knutselen. Maar binnenkort zijn ze op VAKANTIE, tijd om te genieten en vooral om te ontspannen. 😎

Een flesje wijn of cava zal dus zeker in de smaak vallen, en het is maar een kleine moeite om er een persoonlijke toets aan toe te voegen!

Personaliseer dit afscheidscadeau voor de juf of meester met een mooie foto, bv. met onze etiketten voor wijnfles of een gepersonaliseerde houten wijnkist.

Graag nog een extraatje? Voeg leuke quotes en foto’s toe aan deze set van onderzetters om de aperitief van je juf of meester helemaal af te maken! 🍷

Onderzetters tekst en cadeau ideetjes voor juf en meester

✍ Enkele ideetjes voor eenvoudige tekstjes:

Bedankt om me te helpen groeien.
– Bedankt voor een jaar vol mooie herinneringen!
– Een flesje wijn voor een TOP juf, schol!
– Liefste juf, ik ga je nooit vergeten, en dat mag je weten.
–  …

4. De modebewuste juf

Wil je een leerkracht bedanken die ervan houdt om zich op een originele en persoonlijke manier te kleden? Geef hem/haar een gepersonaliseerde T-shirt met een leuke juf of meester quote op. Je kan kiezen of je de voor- of achterkant personaliseert. Wedden dat dit zijn of haar lucky t-shirt wordt?

Gepersonaliseerde T-shirt tekst en cadeau ideetjes voor juf en meester

✍ Enkele ideetjes voor eenvoudige tekstjes:

– Ik ben een geweldige leraar (volgens mijn leerlingen).
– Mijn leerlingen zijn gek op mij
– Teacher, and proud of it ♥
– Ik ben een leerkracht. Wat is jouw superkracht?
– …

5. De culinaire meester

Baseert jouw favoriete leraar zijn wiskundeproblemen op de afmetingen van chocoladerepen? Of gaan oefeningen Frans over gebakjes? Dan weet je wat je te doen staat… Neem een klassiek koekjesrecept en pak alles mooi in. Denk na over een originele presentatie: Print één van onze “Bedankt juf” tekstjes af om een mooi gepersonaliseerd etiket te maken.

etiketten bokaal bedankt meesterBen je niet zo’n keukenprinses? Of hou je het liever gemakkelijk? Ontdek dan de creatieve mogelijkheden van onze leuke koekjesdoos. Sinds kort kan je onze koekjestrommel laten vullen met lekkere koekjes van Charlotte Chocolat of Céline Citron. 

6. De kokette leerkracht

Staat jouw leerkracht altijd piekfijn opgemaakt voor de klas? Geef hem/haar dan wat leuke accessoires voor de badkamer, zoals een glazen pot die je vult met wattenstaafjes, bruisballen of badzout. Je kan er een gepersonaliseerd etiket op kleven, ze in mooi transparant papier inpakken en als final touch één van onze cadeaukaartjes aanhangen (de visuals kan je onderaan downloaden).

Mag het wat meer zijn? Ga dan voor een gepersonaliseerde badkamerset, make-up tasje of make-up spiegeltje als leuk extraatje! 💅

etiketten bokaal bedankt juf

7. Georganiseerde leerkracht

Is je leerkracht iemand die niet tegen rommel kan? Dan zal hij of zij maar al te blij zijn met deze bewaardoos met een leuke foto en een mooi bedanktekstje. Dit zal zeker een lach op zijn of haar gezicht toveren!

Bewaardoos tekst en cadeau ideetjes voor juf of meester

✍ Enkele ideetjes voor eenvoudige tekstjes:

– De schatten van juf Julie
– 
The influence of a teacher cannot be erased
– Teach, love, inspire
– …


Wat vind jij van onze selectie met afscheidscadeaus voor juffen en meesters? Wat gaan jij of je kindje geven om de leerkracht te bedanken op het einde van het schooljaar? Heb je andere ideeën om te delen? Vertel ons alles op onze Facebook, Instagram, Pinterest of TikTok met de hashtag #mysmartphoto! We kijken uit naar jouw creativiteit! 😍

Inspiratie voor bedank cadeau juf of meester

♥♥♥
DIY cadeautje voor de leerkracht: ‘Bedankt juf’ tekstjes om te printen

Laat je inspireren dankzij onderstaande afbeeldingen om een vleugje poëzie toe te voegen aan jouw gepersonaliseerde cadeaus!

tekstjes om juf te bedanken

Hoi! Ik ben Jolien, 27 jaar, synchroonzwemster en chocoladeliefhebber met een grote passie voor talen en culturen, en dan in het specifiek voor het Spaans. Als CRM Manager bij smartphoto help ik jou graag met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

1 comment

  • Brilliant idea to make teacher happy. Teacher is a important name in our life who gives us many things and this simple thanks brings smile on his/her face. excellent thinking.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *