10 Cliché Vaderdag cadeaus in een origineel jasje

Origineel Vaderdag cadeau

Ben jij nog op zoek naar een leuk Vaderdag cadeau maar weet je niet goed wat te kopen? Geen nood, wij hebben speciaal voor jou 10 cliché cadeautjes opgelijst die altijd werken, maar dan wél in een origineel jasje gestoken. Zo ben je er zeker van dat jouw cadeau in de smaak valt bij je papa of partner, en heb je er toch een persoonlijke toets aan gegeven! Win-win-situatie dus 😉

Cliché cadeaus voor Vaderdag in een origineel jasje

#1: Gepersonaliseerde bierglazen (2 stuks)

Papa’s en bier… meestal een onafscheidelijke combinatie. Met een leuke biermand maak je hem altijd blij, maar het is des te leuker als je hier zijn eigen gepersonaliseerde bierglazen bij schenkt! Je kan er zijn naam op plaatsen, of eerder een grappige quote die helemaal bij hem past. Wat dacht je van: I can make beer disappear… what’s your superpower? Hij zal het geweldig vinden!

cadeau idee voor Vaderdag

#2: Etiketten voor flessen (6 stuks)

Ben je eerder van plan je vader een fles van zijn favoriete drankje cadeau te doen? Wees origineel en fleur de fles een beetje op met een van onze etiketten die je op de fles kan kleven. Zo kan hij trouwens telkens wanneer hij een borrel drinkt,  een toost op jou uitbrengen! 😉
Je bestelt ze per 6 stuks, dus hoe leuk zou het zijn om op elk etiket een andere foto en tekst toe te voegen?  Zo zet je jouw persoonlijke boodschap nog meer in de kijker!

Vaderdag cadeau

Eerder van plan om hem kleine flesjes te schenken? Dan gebruik je best deze ronde stickers voor flesjes & bokalen. Plak het op je vader zijn favoriete biertjes of wie weet kan hij ze wel gebruiken om al zijn gereedschappen op orde te houden!

Vaderdag cadeau

#3: Originele cadeaudoos voor wijn

Om je pakket helemaal compleet te maken, kan je jouw fles in een gepersonaliseerde wijndoos afgeven. Er passen trouwens ook andere flessen in deze doos! De doos kan hij nog hergebruiken om er andere spulletjes in te steken, of om gewoon mee te pronken op zijn kast!

Vaderdag cadeau

#4: Koekjestrommel

Is jouw vader een echte zoetebek? Kan hij geregeld wel eens een wat koekjes achterover slaan? Dan is deze gepersonaliseerde koekjestrommel het ideale Vaderdag cadeau. Maak het nog persoonlijker, haal je kookkunsten boven en bak overheerlijke koekjes die je er meteen in kunt stoppen. Hij kan ze nadien nog gebruiken om gereedschap of andere spulletjes in te bewaren! Wedden dat je mama hier ook blij mee zal zijn? 😉

cadeau idee voor Vaderdag

 

#5: Pennenhouder

Een klassieker voor Vaderdag is vaak een cadeautje om zijn bureau op te fleuren! Deze leuke pennenhouder is het perfecte bureau-accessoire om zijn werkplek wat gezelliger te maken. Met een lieve boodschap of mooie foto op, wordt hij elke ochtend gemotiveerd om met een goed gevoel aan zijn werkdag te beginnen!

cadeau idee Vaderdag

#6: Portefeuille

Nog zo’n typisch mannengeschenk: een portefeuille! Maar wedden dat hij deze stijlvolle leren kaarthouder eigenlijk veel handiger vindt? Enkel de nodige kaarten op zak, klein en handig én bovendien gepersonaliseerd: wat moet een man nog meer hebben?

cadeau idee Vaderdag

#7: Speelkaarten met foto en tekst

Speelt jouw papa ook graag een potje kaarten met zijn vrienden? Of misschien spelen jullie samen graag een spelletje? Dan zal je met deze gepersonaliseerde speelkaarten ongetwijfeld scoren! Je kan er 7 verschillende foto’s aan toevoegen, en zowel de voor- als achterkant met foto’s of tekst personaliseren. Een klassiek geschenk, maar heel origineel gepresenteerd!

cadeau idee Vaderdag

#8: Leren sleutelhanger

Een sleutelhanger om zijn – ongetwijfeld chaotische – sleutelbos herkenbaar te maken: da’s een perfect geschenk voor jouw papa! Je kan altijd kiezen voor een sleutelhanger met foto op van jullie gezin, maar een leren sleutelhanger met leuke quote op is misschien nog stoerder!

cadeau idee Vaderdag

#9: Flexibele fotomagneten

Momenten die blijven hangen, dát zijn de beste momenten! En dat kan je vrij letterlijk nemen met deze flexibele fotomagneten voor Vaderdag. Je kan onze quotes overnemen, of er je eigen quotes en foto’s aan toevoegen. Een heel persoonlijk geschenkje dat bovendien erg handig is, of het nu thuis op de koelkast is of op een prikbord op zijn werkplek, ze komen altijd ergens van pas!

cadeau idee voor Vaderdag

#10: Cadeaustickers met foto

Met deze originele cadeaustickers kan je elk cadeautje voor Vaderdag personaliseren. Je kan hem een volledig cadeaupakket samenstellen met allerlei spulletjes & lekkernijen waar hij fan van is, maar dan wél telkens met een fotosticker die hem herinnert aan een leuk moment. Voeg zeker ook leuke quotes aan je stickers toe, om je pakket een grappige touch te geven!

Vaderdag cadeau

Is hij fan van de retrolook? Gebruik dan onze vintage retrostickers! Plaats er een mooie foto op van jullie beiden met een inspirerende quote onder, en leuk zo je cadeautje op!

Vaderdag cadeau

Een gepast Vaderdagcadeau

Ziezo, we hopen dat je nu een stapje dichter bent bij het kiezen van een gepast Vaderdagcadeau. Maar denk er aan, wat je ook kiest, het is het gebaar dat telt.

Fijne Vaderdag!

Fien, 25 jaar, foodlover, met een passie voor talen en digital marketeer voor smartphoto. Mijn doel? Jouw dag opleuken met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *