10 Cliché Vaderdag cadeaus in een origineel jasje

Ben jij nog op zoek naar een leuk Vaderdag cadeau maar weet je niet goed wat te kopen? Geen nood, wij hebben speciaal voor jou een lijstje gemaakt van 10 cliché cadeautjes die altijd werken, maar dan wél in een origineel jasje. Zo ben je er zeker van dat jouw cadeau bij je papa of partner in de smaak valt, en heb je er toch een persoonlijke toets aan gegeven! Win-winsituatie dus 😉

Vaderdag cadeaus

#1: Originele houten wijnkist

Hét cliché cadeautje bij een speciale gelegenheid zoals Vaderdag is natuurlijk een flesje lekkere wijn. Met deze originele houten wijnkist geef je je cadeau een extra persoonlijke touch! Geen gestuntel meer met inpakpapier en linten, maar wel een échte eyecatcher!

Houten wijnkist

#2: Gepersonaliseerde emaille mok

Is jouw papa een geboren avonturier? Dan is deze emaille mok het perfecte cadeau! Wat zal hij trots zijn om tijdens een avondje met z’n allen rond het kampvuur te kunnen pronken met zijn gepersonaliseerd vaderdag cadeau. Is hij toch niet zo’n avontuurlijk type? Ook op een rustige namiddag in de tuin zal hij met zijn mok net dat beetje meer van zijn koffietje genieten 😉

Het is hip, het is retro en het is super praktisch!

Emaille mok

#3: Motiverende bureaudecoratie

Voor de werkende papa’s is bureaudecoratie een echte klassieker. Of het nu een ergonomische muismat, een fotoflip of een pennenhouder is; met een lieve boodschap of mooie foto op, wordt hij elke ochtend gemotiveerd om met een goed gevoel aan zijn werkdag te beginnen!

Bureaudecoratie

#4: Citatenboekje met mooie herinneringen

Ongetwijfeld heb je met je papa ontelbaar veel inside jokes en prachtige herinneringen. Waarom verzamel je die niet in een citatenboekje? Met enkele grappige quotes, lieve woordjes en vrolijke foto’s doe je je papa lachen en misschien moet hij wel een traantje wegpinken!

Citatenboekje

#5: Hoesje voor smartphone, tablet of laptop

Smartphone en tablet cases zijn helemaal in! Zorg dat jouw papa ook volledig mee is met zijn tijd door hem dit leuke Vaderdag cadeau te geven. Zo beschermt hij niet alleen zijn smartphone of tablet, maar kan hij ook, overal waar hij naartoe gaat, pronken met zijn geweldige zoon/dochter 😉

Smartphone cases

Ook met een leuke tablet of laptop sleeve zorg jij voor de allerleukste Vaderdag ooit! Voeg een toffe familiefoto of motiverende quote toe en klaar is kees!

Laptop sleeve

#6: Gepersonaliseerde glazen

Het zal je wel niet verbazen als we zeggen dat papa’s wel eens graag een pintje, een glas wijn of ne goeie whisky drinken. Kan jouw papa ook zo genieten van een avondje “onder de mannen”? Dan zijn deze gepersonaliseerde glazen zéker zijn ding! Je kan er zijn naam op plaatsen, of eerder een toffe quote die helemaal bij hem past.

Gegraveerde glazen

#7: Drinkfles

Na dat avondje “onder de mannen” heeft papa ongetwijfeld nood aan water. Met deze leuke drinkfles zal hij zijn kater gauw vergeten zijn! 😉
Daarnaast kan hij er koffie of een heerlijke, zelfgemaakte soep voor op het werk in warm houden.

Voor de sportieve papa’s hebben we ook sport drinkflessen. Je kan ze laten bedrukken met een motiverende kreet die hem het gevoel geeft dat hij de hele wereld aan kan!

Drinkfles

#8: Leren sleutelhanger

Of wat dacht je van een sleutelhanger om zijn – ongetwijfeld chaotische – sleutelbos herkenbaar te maken? Je kan altijd kiezen voor een eenvoudige sleutelhanger met foto van jullie gezin, maar een houten of leren sleutelhanger met leuke quote is misschien nog stoerder!

Leren sleutelhanger

#9: Onderzetters Deluxe

Is jouw papa een echte clean freak? Geeft de gedachte van kringen op de salontafel, na een bezoekje van de vrienden, jouw papa al een paniekaanval? Onze onderzetters Deluxe zijn dan ongetwijfeld een perfect Vaderdag cadeau! Ze creëren een gezellige sfeer én geven jouw papa een gerust gevoel. Wedden dat jouw mama hier ook blij mee zal zijn?

Onderzetters Deluxe

#10: Coole T-shirt of sweater

Mannen en shoppen… Het is nooit een goede match geweest! Weg met die saaie kledij die mama voor hem koopt. Personaliseer voor je papa zelf een T-shirt of sweater met een super coole quote! Wat dacht je van: I can make beer disappear… what’s your superpower? Hij vindt het so-wie-so geweldig!

Sweater

Go for it!

Ziezo, we hopen dat je nu een stapje dichter bent bij het kiezen van een Vaderdag cadeau dat helemaal bij jouw papa past. Maar denk er aan, wat je ook kiest, het is het gebaar dat telt!

Laat ons weten welk cliché vaderdag cadeau jij in een nieuw jasje gestoken hebt via onze FacebookInstagram en Pinterest pagina met #mysmartphoto.

Fijne Vaderdag!

Jolien, 24 jaar, synchroonzwemster en chocolatelover met een grote passie voor talen en culturen. Als online marketeer bij smartphoto help ik jou met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *