Knutselen voor Vaderdag – De magische doos van papa

Knutsel idee voor Vaderdag

Ben je samen met de kids op zoek naar een leuk ideetje om papa te verrassen op zijn dag? Misschien is dit DIY knutselideetje wel wat je zoekt! Snel en eenvoudig zelf te maken en bovendien een enorm leuke activiteit om samen uit te oefenen.

Knutselidee voor Vaderdag

Samen knutselen voor Vaderdag met de kinderen lijkt bijzonder leuk, maar is zeker niet altijd vanzelfsprekend. Het zoeken van het benodigd materiaal, het voorbereidend werk (om zeker te zijn dat het huis niet binnen de kortste keren besmeurd raakt),…

Daarom hebben we een knutselideetje bedacht die zowel eenvoudig en leuk om samen te maken is en waarmee je meteen aan de slag kan. In amper 10 minuutjes tijd heb je je knutsel cadeautje voor Vaderdag helemaal klaar! 

De magische doos van mijn superheld!

vaderdag cadeau knutselen - magische doos

Een magische doos voor papa. Jawel, een gepersonaliseerde doos om papa te verrassen op zijn dag! Onze grafische designer stak zijn ziel in volgend ontwerp om zo precies te kunnen tonen hoe belangrijk jouw papa voor je is. Want jouw papa is toch ook de liefste, de grappigste, de beste papa van allemaal?

Wat volgt is een precieze how-to om zelf dit cadeautje samen te stellen en daarna te laten afgeven door de kids. Gegarandeerd een grote glimlach op papa’s gezicht!

Vaderdag knutselwerkje: zo doe je het

knutselwerk vaderdag

Om dit knutselwerkje te maken heb je enkel een schaar en wat lijm nodig. Wij vervolledigden het in amper 10 minuten tijd, dus het duurt zeker niet lang zodat de kinderen niet verveeld raken.

Start met het knippen van de doos zoals getoond op de afbeelding.

Om het DIY knutselwerkje te kunnen vouwen dien je niet enkel de buitenkant uit te knippen maar maak je ook 5 insnijdingen aan de binnenkant.

vaderdagcadeau zelf knutselen

Vervolgens start je met het aanbrengen van de vouwen aan de doos. Pas op, vergeet de 4 kleine diagonalen bovenaan niet!

vouwen knutselwerkje voor papa

Laatste stap, breng voorzichtig wat lijm aan op de aangeduide plaatsen om zo de magische doos te vormen. Vergeet het niet te vullen met lekkers alvorens het te sluiten. ?

knutselen voor Vaderdag

Tip: voor een nog mooier resultaat kan je printen op een wat dikker papier.

En nu is het aan jou! Download hier ons model diy vaderdag cadeau. Je hoeft het enkel nog af te drukken en samen te stellen!

Toch op zoek naar iets anders? Ontdek ook onze andere ideetjes voor Vaderdag, zoals ideetjes voor de allereerste Vaderdag, cliché Vaderdagcadeaus in een origineel jasje of originele tekstjes om je Vaderdag cadeau nog leuker te maken.

Wens je je papa te verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Ontdek dan ons volledig aanbod fotocadeaus voor Vaderdag.

Kristof, 31 jaar. Loper, fietser en natuurgenieter. Blogposts over originele en creatieve ideeën met jouw foto's.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *