10 originele Vaderdag quotes om je cadeau op te leuken

Wist je al dat je aan heel wat van onze producten ook quotes kan toevoegen? In combinatie met een mooie foto of enkel een quote op je product, er zijn heel wat mogelijkheden om je gepersonaliseerd cadeautje te pimpen!

Ik hoor je al denken… “Ik wil een quote op mijn cadeautje voor Vaderdag!”, want dat maakt je geschenk des te persoonlijker, toch? Kies een quote uit die 100% bij je papa of partner past – of eentje die hem keihard doet lachen – en verras hem op 9 juni met je origineel cadeautje! Wedden dat hij nog nooit zo’n coole Vaderdag had? 😉

10 quotes voor VaderdagNog wat inspiratie nodig voor een originele quote? No worries, wij hebben heel wat ideetjes voor jou! In deze blog vind je 10 inspirerende én grappige Vaderdag quotes, die je gemakkelijk aan onze producten of op je kaartje voor Vaderdag kan toevoegen.

Op zoek naar een leuk design voor jouw quote ? Je vindt ze hier allemaal op een rijtje.

10 originele Vaderdag quotes

1. Well done, Dad. I’m awesome!

Deze grappige quote past perfect op een klein geschenkje, zoals deze leren kaarthouder of op een sleutelhanger. Als je papa van humor houdt, wordt deze quote voor Vaderdag gegarandeerd een schot in de roos.

quotes voor Vaderdag cadeau ideetjes

2. Any man can be a father, but it takes someone special to be a dad.

Een beetje meligheid kan nooit kwaad, ook niet op Vaderdag! Schenk hem een lief geschenkje zoals een bloempotje of pennenhouder voor op zijn bureau, en voeg er deze lieve quote aan toe. Wedden dat hij ontroerd zal zijn? 😉

quotes voor vaderdag cadeau ideetjes

3. I can make beer disappear… what’s your superpower?

Laat me raden… je bent van plan om je papa een biermand te schenken met zijn favoriete biertjes voor Vaderdag? Dan mogen deze gepersonaliseerde bierglazen niet ontbreken! Met deze grappige quote erop zal hij maar al te graag aan die biermand beginnen!

quotes voor vaderdag cadeau ideetjes

4. Some people don’t believe in heroes… but they haven’t met my dad!

Want alle papa’s zijn de grootste held van hun zoon of dochter, toch? Cheesy, maar waar. 😊

quotes voor Vaderdag cadeau ideetjes

5. Who needs a superhero when you have a dad?

Een outfit voor Vaderdag? Check!
Toont hij maar al te graag graag hoe fier hij is om papa te zijn? Dan zal hij ongetwijfeld een gat in de lucht springen met een gepersonaliseerde t-shirt mét deze leuke papa-quote op!

quotes voor Vaderdag cadeau ideetjes

6. This daddy needs a coffee

Deze quote komt élke dag van pas, zeker bij jonge papa’s. Een leuk cadeautje dat hij kan meenemen naar zijn werk, om er elke dag opnieuw een beetje mee te lachen! 

quotes voor Vaderdag cadeau ideetjes

7. Number one DAD.

Kort maar krachtig, meer moet het vaak niet zijn. De ideale quote voor elke “beste papa van de wereld”: Number one DAD!

quotes voor Vaderdag cadeau ideetjes

8. Dad’s grilling rules: Rule N°1: Dad is in charge. Rule N°2: Repeat Rule N°1.

Is jouw papa chef kok in huis? Of haalt hij vooral zijn kookkunsten boven bij een zomerse barbecue? Dan zal hij geflatteerd zijn met een leuke quote die zijn kookkunsten bevestigt! Past perfect op een keukenschort of snijplank, wie weet spoort het hem wel aan om vaker achter het fornuis te staan. 😉

quotes voor Vaderdag cadeau ideetjes

9. Dad: A son’s first hero, a daughter’s first love.

Is deze quote ook zo nostalgisch voor jou? Was je papa je eerste grote liefde of je allergrootste held toen je klein was? Plaats hem op een gepersonaliseerde koekjestrommel die je opvult met fotoprints vol leuke herinneringen van jullie beiden of jullie gezin! Succes gegarandeerd.

quotes voor Vaderdag cadeau ideetjes

10. I love you, dad

Is jouw papa’s of partners motto vaak: “Keep it simple”? Dan hoef je het niet ver te zoeken, en zal hij ook ontroerd zijn van een eenvoudige quote zoals “I love you, dad” of “Voor de liefste papa”, perfect voor een smartphone case, muismat of etiket voor wijnfles.

quotes voor Vaderdag cadeau ideetjes

Keuzestress?

Help, passen al deze quotes perfect bij je papa en kan je echt niet kiezen voor jouw cadeautje? Dan zijn onze flexibele fotomagneten dé ideale oplossing voor jou! Je kan er meerdere quotes en foto’s aan toevoegen van jullie mooiste herinneringen samen.
Problem solved! 😊

quotes voor Vaderdag cadeau ideetjes

Heb jij nog leuke quotes in gedachten? Aarzel niet om ze ons te laten weten in de commentaren onder deze blog! Deel zeker ook je creaties met ons via onze Facebook, Instagram en Pinterest pagina met #mysmartphoto.

Fijne Vaderdag gewenst! ♥

Originele cadeau ideetjes voor Vaderdag

 

Fien, 25 jaar, foodlover, met een passie voor talen en digital marketeer voor smartphoto. Mijn doel? Jouw dag opleuken met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *