10 originele Vaderdag tekstjes om je cadeau nog leuker te maken

Wist je al dat je aan heel wat van onze producten ook tekstjes kan toevoegen? In combinatie met een mooie foto of enkel een quote op je product, er zijn heel wat mogelijkheden om je gepersonaliseerd cadeautje te pimpen!

Kies een tekst die 100% bij je papa of partner past – of eentje die hem net keihard doet lachen – en verras hem met je origineel en persoonlijk cadeautje! Wedden dat hij nog nooit zo’n coole Vaderdag had? 😉

Vaderdag tekst: 10 quotes voor VaderdagNog wat inspiratie nodig voor een originele quote? No worries, wij hebben heel wat ideetjes voor jou! In deze blog vind je 10 inspirerende én grappige Vaderdag quotes, die je gemakkelijk aan onze producten of op je kaartje voor Vaderdag kan toevoegen.

Op zoek naar een leuk design voor jouw quote ? Je vindt ze hier allemaal op een rijtje.

10 originele Vaderdag quotes

1. Well done, Dad. I’m awesome!

Deze grappige quote past perfect op een klein geschenkje, zoals deze leren kaarthouder of op een sleutelhanger. Als je papa van humor houdt, wordt deze quote voor Vaderdag gegarandeerd een schot in de roos.

quotes voor Vaderdag cadeau ideetjes

2. De beste papa’s herken je aan de leukste kinderen

Is jouw papa iemand die graag met de kinderen speelt en bijna steeds goed geluimd is. Dan zal hij deze quote zeker weten te appreciëren. 😉 Een Vaderdag tekstje dat je op heel wat producten kan plaatsen, wat dacht je van deze coole laptop sleeve met nog enkele mooie foto’s erbovenop?

3. Any man can be a father, but it takes someone special to be a dad.

Een beetje meligheid kan nooit kwaad, ook niet op Vaderdag! Schenk hem een lief geschenkje zoals een bloempotje of pennenhouder voor op zijn bureau, en voeg er deze lieve quote aan toe. Wedden dat hij ontroerd zal zijn? 😉

quotes voor vaderdag cadeau ideetjes

 

4. Citatenboekje vol lieve quotes

Gloednieuw in de smartphoto familie. Een klein geschenk, maar oh zo veelzeggend. In dit citatenboekje staan al heel wat lieve papa quotes voraf toegevoegd die je kan aanvullen met eigen tekstjes maar ook met jullie mooiste foto’s. Je kan zelf kiezen hoeveel foto’s je in het boekje toevoegt. Misschien wel het mooiste papa cadeau van allemaal. 

citatenboekje-vaderdag-teksten-1

Citatenboekje tekst vaderdag

5. Who needs a superhero when you have a dad?

Een outfit voor Vaderdag? Check!
Toont hij maar al te graag graag hoe fier hij is om papa te zijn? Dan zal hij ongetwijfeld een gat in de lucht springen met een gepersonaliseerde t-shirt mét deze leuke papa-quote op!

quotes voor Vaderdag cadeau ideetjes

6. Papa (zelfst.naamw., m.)

Papa: iemand die altijd (meestal) gelijk heeft en iemand die ons altijd het goede voorbeeld toont. Synoniem: SUPERHELD

Super origineel en mega tof. Deze quote komt élke dag van pas, en zet extra in de kijker hoe speciaal jouw papa is. Een leuk cadeautje dat hij kan meenemen naar zijn werk, om er elke dag opnieuw een beetje mee te lachen! 

vaderdag tekst op mok

7. Number one DAD.

Kort maar krachtig, meer moet het vaak niet zijn. De ideale quote voor elke “beste papa van de wereld”: Number one DAD!

quotes voor Vaderdag cadeau ideetjes

8. I can make beer disappear… what’s your superpower?

Laat me raden… je bent van plan om je papa een biermand te schenken met zijn favoriete biertjes voor Vaderdag? Dan mogen deze gepersonaliseerde bierglazen niet ontbreken! Met deze grappige quote erop zal hij maar al te graag aan die biermand beginnen!

quotes voor vaderdag cadeau ideetjes

9. Dad: A son’s first hero, a daughter’s first love.

Is deze quote ook zo nostalgisch voor jou? Was je papa je eerste grote liefde of je allergrootste held toen je klein was? Plaats hem op een gepersonaliseerde koekjestrommel die je opvult met fotoprints vol leuke herinneringen van jullie beiden of jullie gezin! Succes gegarandeerd.

quotes voor Vaderdag cadeau ideetjes

10. You’re the best!

Is jouw papa’s of partners motto vaak: “Keep it simple”? Dan hoef je het niet ver te zoeken, en zal hij ook ontroerd zijn van een eenvoudige quote zoals “You’re the best” of “Jij bent de liefste”, perfect voor een smartphone case, muismat of deze gloednieuwe avontuurlijke emaille mok.

vaderdag quote op emaille mok

 

Keuzestress?

Help, passen al deze tekstjes en quotes perfect bij je papa en kan je echt niet kiezen voor jouw cadeautje? Dan zijn onze flexibele fotomagneten dé ideale oplossing voor jou! Je kan er meerdere quotes en foto’s aan toevoegen van jullie mooiste herinneringen samen.
Problem solved! 😊

quotes voor Vaderdag cadeau ideetjes

Heb jij nog leuke quotes in gedachten? Aarzel niet om ze ons te laten weten in de commentaren onder deze blog! Deel zeker ook je creaties met ons via onze Facebook, Instagram en Pinterest pagina met #mysmartphoto.

Fijne Vaderdag gewenst! ♥

Fien, 25 jaar, foodlover, met een passie voor talen en digital marketeer voor smartphoto. Mijn doel? Jouw dag opleuken met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *