5 toffe cadeau-ideetjes om grootmoeder te verrassen

Cadeautjes voor grootmoeder

Zondag 5 maart is het grootmoederdag.
Een feest dat nog een stukje minder bekendheid geniet dan moederdag en dus hoog tijd om hier verandering in te brengen!  Of oma nu nog jong en modern is, of al overgrootmoeder, een mooi geschenk heeft ze zeker verdiend. We geven je enkele cadeau-ideetjes om je oma of grootmoeder te verrassen met een attentie op haar dag.

grootmoederdag cadeautjes

5 cadeau-ideetjes voor oma op grootmoederdag

1. Gepersonaliseerde koekjestrommel

Kookt oma graag? Bakt ze graag lekkere koekjes? Verras haar dan met een gepersonaliseerde koekjestrommel.

Op het deksel van de doos plaats je dan een leuke foto en/of een lief berichtje. In de trommel doe je de favoriete koekjes van oma en de verrassing is compleet. Als de koekjes op zijn, kan oma ze vullen met haar eigen zelfgebakken koekjes. Dat wordt smullen als je de volgende keer bij haar op bezoek komt! Dit cadeau zal iedere oma verrassen, ontroeren en blij maken.

grootmoeder cadeauFoto: smartphoto

2. Een speciale tas voor een superoma

Ken jij deze tassen al? Ze zijn erg praktisch en je kunt ze overal mee naartoe nemen.

Jonge actieve oma’s gebruiken deze tas bijvoorbeeld als ze lekker gaan winkelen. Het ideale model voor deze gelegenheid is uitgezocht. Het is leuk om te zorgen voor een humoristische tekst en print op de tas. Ze zijn ook verkrijgbaar als schort. Een geweldig grappig en één van de leukste cadeautjes voor grootmoeder.

cadeau idee grootmoederFoto: Rigolobo

3. Een kookboek

Ook een kookboek is een geweldig cadeautje voor grootmoeder blij mee te maken.

Zeker wanneer oma van koken houdt, zal ze helemaal gelukkig worden van dit geschenk. Zorg ervoor dat alle favoriete recepten in dit persoonlijke kookboek komen. Kijk ook eens op het kookblog van een van onze lezers om inspiratie op te doen. Iedereen heeft wel zo zijn eigen favoriete recepten, maar vaak staan deze genoteerd op losse velletjes. Superhandig dus om deze allemaal te verzamelen in zo’n prachtig kookboek.

geschenkjes grootmoeder
Foto: smartphoto

4. Een abonnement op een theedoos

Dit soort abonnementen worden de laatste jaren steeds populairder. Het is ook echt een van de leuke ideetjes voor cadeautjes voor grootmoeder.

Het leuke is dat er voor elk wat wils is, want er is keus genoeg. Daarnaast is het een cadeau waar oma heel lang plezier van heeft, omdat er elke maand een klein pakketje met thee, kruidenthee en andere lekkernijen bij haar wordt bezorgd. Iedere keer weer kan jullie lieve oma genieten van nieuwe smaken.

cadeaus voor grootmoederFoto: La thé box

5. Een gepersonaliseerde kalender met foto’s

Wie zijn nu eigenlijk echt belangrijk voor oma? Zeker en vast dat familie een belangrijke plaats verdient.

Door deze gepersonaliseerde kalender als geschenk te geven, heeft oma het hele jaar haar dierbaren om zich heen. Kies de leukste, grappigste, ontroerendste foto’s uit voor dit leuke cadeautje voor grootmoeder. Iedere dag weer zal er een glimlach verschijnen op grootmoeders gezicht.

Je kunt kiezen voor een foto per maand en dan iedere maand weer een nieuwe pagina. Het is ook mogelijk om een grote kalender te nemen met alle pagina’s naast elkaar. Het is leuk om voor iedere maand een toepasselijke foto uit te kiezen. Is er bijvoorbeeld in juli een kleinkindje geboren, plaats dan een foto van dit kindje bij de maand juli.

cadeautjes grootmoederJaarplanner smartphoto

We hopen dat je met deze ideeën iets leuks kunt bedenken voor grootmoederdag. Ook wensen we jullie allemaal een hele fijne dag met alle lieve oma’s!

Heb jij nog een ander leuk idee voor een geschenk? Deel het met ons in de commentaren of via Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest  met de hashtag #mysmartphoto.

 

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *