7 herkenbare situaties voor elke mama

situaties

Mama’s zijn gek op hun kinderen en zouden voor hen door een vuur gaan. Maar soms zien we het even niet meer zitten en ergeren we ons compleet aan onze kleine ettertjes. Deze 7 situaties zijn daarom zo herkenbaar!

Mamaaaaa!

De kinderen slapen, alles is rustig en jij kan eindelijk ontspannen. Tot plots… mamaaaaaaa! Dit is jouw reactie:

Animated GIF

Via Giphy

Geen privacy

Privacy op het toilet is een luxe die enkel mensen zonder kleine kinderen zich kunnen veroorloven. Ze volgen je overal.

Animated GIF

Via Giphy

Mama? Mama? Mama!

Heb je het toch voor elkaar gekregen om alleen naar het toilet te gaan, dan staan ze je gegarandeerd op te wachten aan de deur met een of andere dringende vraag.  

Animated GIF

Via Giphy

Speelgoed, overal speelgoed

Je hebt de hele voormiddag gespendeerd aan de afwas en de keuken proper te houden. Tevreden wandel je naar de woonkamer, tot je beseft dat die eruit ziet als een oorlogsgebied.

Animated GIF

Via Giphy

Haast je mama!

Je bent druk bezig om het avondeten klaar te maken voor je kroost, tot je peuter het absoluut niet meer houdt en NU eten nodig heeft.

Animated GIF

Via Giphy

Verdacht stil

Het is eindelijk rustig in de speelruimte van de kinderen. Verdacht stil. Je besluit een kijkje te gaan nemen. *Peuter zit in een emmer water* *Kleuter zit onder het scheerschuim*

Animated GIF

Via Giphy

Waarom huil je?

Je peuter begint te huilen. Je vraagt waarom hij of zij zo verdrietig is. Je peuter weet het niet en begint daarom nog harder te huilen. Jouw reactie:

Animated GIF

Via Giphy

Ondanks dat ze ons vaak tot aan de rand van een zenuwinzinking brengen, zien we onze kleine bengels doodgraag. Want wie kan nu weerstaan aan die onschuldige oogjes?

Animated GIF

Via Giphy

Last but not least! Omdat we weten dat het leven als mama best wel uitdagend is geven we je ook nog graag een handig cadeautje! 🙂

Bestel op www.smartphoto.be je gratis set gepersonaliseerde stickertjes* met actiecode DENKJIJDATIKHIERTIJDVOORHEB of klik meteen op de link hieronder:

Aanbod geldig met actiecode DENKJIJDATIKHIERTIJDVOORHEB t.e.m. 16/09/2019 op één bestelling via www.smartphoto.be. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Niet geldig op verzendkosten.

Gratis stickers

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *