Een blik achter de schermen… Valentijnseditie! 🥰

Bye bye januari en hello februari! 

Nu we allemaal officieel onze kerstboom hebben opgeborgen en de laatste Nieuwjaarsbezoeken erop zitten, is het tijd voor de maand van de liefde…

Ja ja, Valentijnsdag is in aantocht en dat zullen onze productiemedewerkers geweten hebben! 

Tijdens de meest romantische maand van het jaar passeren dan ook veel lieve cadeaus de revue in onze cadeautjesfabriek, wat ons ertoe aanzette om onze hardwerkende operators te bevragen.

In deze blog delen ze graag hun (al dan niet) valentijngerelateerde tips, weetjes en anekdotes; alsook hun favoriete smartphoto cadeau!


Een blik achter de schermen... Valentijnseditie!

Ik ben Gerald en werk reeds 2 jaar als productiemedewerker in de afdeling ‘Fotogeschenken’. 

Ik probeer elke bestelling die we produceren met veel zorg en aandacht te behandelen. Nu Valentijnsdag nadert begrijp ik hoe belangrijk het is om geschenken te produceren die niet alleen mooi zijn, maar die ook zinvol en persoonlijk aanvoelen voor de klanten. We besteden dan ook veel aandacht aan de kwaliteit en het vakmanschap van onze producten, gaande van de materialen die we gebruiken tot de druktechnieken. 

Mijn favoriete smartphoto product is ongetwijfeld een pakket van gepersonaliseerde speelkaarten, maar specifiek voor valentijn verkies ik toch de chocolade telegram

Het chocolade telegram geschenk is een unieke en (h)eerlijke manier om je gevoelens te uiten. Niet alleen de smaak van de chocolade maakt dit cadeau speciaal, maar ook de gepersonaliseerde boodschap die erbij hoort. Kortom: het is een attent en oprecht cadeau voor je geliefde.

Al zie je bij smartphoto in het algemeen veel liefde in de producten die we aanbieden. Of het nu gaat om een mooie canvas print van een bijzondere herinnering of om een kussen met een lieve boodschap, het zijn allemaal manieren om aan je geliefde te tonen hoeveel ze voor je betekenen. Zeker met Valentijnsdag in aantocht zie ik meer en meer liefde voorbij komen via de producten van smartphoto, en dat geeft mij persoonlijk een warm gevoel.

Mijn romantische tip: Probeer vooruit te plannen en wees creatief. Van doordachte geschenken tot unieke date-ideeën, planning en creativiteit zullen jouw dag onvergetelijk maken. 

Nog een tweede tip: wees consistent en vergeet niet om het hele jaar door liefde en waardering te tonen, niet alleen op Valentijnsdag.


Een blik achter de schermen... Valentijnseditie!

Hallo daar!

Mijn naam is Sharity en ik ben 1 van de jongste collega’s hier bij smartphoto!

Ik werk momenteel als operator bij de printers in Vantegem; en bezorg iedereen de prints die ze zelf niet kunnen printen zodat alles geperst, gebakken of bedrukt kan worden.

In onze productieafdeling werken alle medewerkers op een zeer betrokken manier mee aan het maken, controleren, verpakken en versturen van de producten. Wij bekijken alles telkens zorgvuldig, zodat het tot in de puntjes in orde is. Ik vind het zelf dan ook zeer aangenaam om met onze producten aan de slag te gaan. Bij de iPhone covers bijvoorbeeld wordt alles ter plaatse gedaan, van het bedrukken van de hoesjes tot het inpakken ervan. 

Leuk weetje: Wist je dat een product tot wel 6 keer opnieuw geprint en geproduceerd wordt? Enkel en alleen om te zorgen voor de beste kwaliteit! Wij blijven doorgaan tot we een resultaat bereiken waarmee iedereen blij is. 

Zelf een favoriet product kiezen vind ik moeilijk, omdat smartphoto zoveel leuke en originele producten heeft. In ons gamma van honderden artikelen heeft elk product unieke eigenschappen, waardoor er voor iedere persoon wel een ideaal smartphoto product bestaat. 

Ik heb echter wel een lievelingsproduct specifiek voor valentijn: de fotoblok op acrylglas. Zo zet je je dierbaarste op een mooie manier in de spotlight. Ik heb zelf ook zo een fotoblok met een leuk plaatje van mijn vriend op mijn bureau staan, waardoor ik elke dag een mooi uitzicht heb 😉

Ik heb zelf al meerdere Valentijnsgeschenkjes van smartphoto cadeau gegeven. Because I love giving gifts! Vorige valentijn viel mijn oog op de chocolade telegram. Want wie houdt er nu niet van gepersonaliseerde chocolade?

Mijn romantische tip: Keep up the romance more than once a year! 


Een blik achter de schermen... Valentijnseditie!

Ik ben Christelle en werk al 6 jaar als productiemedewerker bij smartphoto. 

Ik zie tijdens de valentijnsperiode telkens veel liefde passeren via alle leuke tekstjes en foto’s die klanten in hun cadeaus verwerken, en waarmee ze hun geliefden willen verrassen.

Ik probeer zelf ook liefde te creëren op de werkvloer door elke bestelling met zoveel mogelijk zorg te behandelen. Ik controleer elk artikel steeds op basis van kwaliteit en zorg ervoor dat alles proper is.

Ik heb verschillende favoriete producten bij smartphoto: de magische mok, de geborduurde handdoeken, een gepersonaliseerde sleutelhanger,…

De magische mok vind ik dan ook een ideaal valentijnscadeau, want je ziet de foto of tekst niet meteen verschijnen. Zo blijft het geschenkje ook nadat het is uitgepakt nog even een verrassing voor de ontvanger. 

Mijn romantische tip: probeer als koppel regelmatig nieuwe ervaringen op te doen.


Een blik achter de schermen... Valentijnseditie!

Silke en Nancy werken als operatoren in de afdeling ‘Fotoboeken’. 

Nancy werkt al 26 jaar(!) bij smartphoto, Silke bijna 7 jaar.

Ze behandelen alle bestellingen met veel liefde en zorg, en zien op hun beurt zelf ook veel liefde voorbij komen in hun productieafdeling via alle mooie foto’s en leuke quotes. 

Nancy haar all-time favoriete product bij smartphoto is de personaliseerbare kalender; Silke verkiest eerder de fotoboeken met een harde kaft. 

Het leukste valentijnsartikel is volgens Nancy echter een persoonlijk kaartje; omwille van de mooie lay-outs. Silke houdt meer van een fotoblok met hartjes, omdat het kan dienen als een coole eyecatcher in je interieur. Ze heeft het dan ook al zelf cadeau gegeven.

Nancy gaf in het verleden een kaartje met een foto van Rammstein cadeau aan haar man, omdat ze enorme fan zijn van de muziekgroep en samen graag de wereld afreizen om overal naar hun concerten te gaan kijken.

Silke haar romantische tip: bundel je tofste momenten samen in een boekje.

Nancy haar romantische tip: maak af en toe eens een leuk reisje samen.


Een blik achter de schermen... Valentijnseditie!

Ik ben Merel en ben productiemedewerker in de Gift Factory in Vantegem. Ik werk sinds september 2022 bij smartphoto.

Ik behandel de bestellingen met de nodige zorg en zachtheid, opdat alle artikelen in perfecte staat bij de klanten zouden geraken! 

Rond de valentijnsperiode zie ik extra veel liefde voorbij komen via onze producten, door alle mooie foto’s die de revue passeren in onze cadeautjesfabriek. 

Mijn favoriete smartphoto product is de Smart2Givebox met gin of cava; ik vind dit dan ook een mooi valentijnscadeau omdat je een persoonlijke quote op de glazen kan laten zetten.

Zelf heb ik ook al een hartvormig kussen van smartphoto cadeau gegeven voor valentijn. 


Met deze romantische Valentijnsdag ideeën heb je alvast heel wat inspiratie om de ander op een originele manier te laten weten dat je van hem of haar houdt.

Wellicht heb je zelf nog mooie Valentijnsideeën die er niet tussen staan? Deel ze vooral, zodat we elkaar kunnen helpen de liefde van de daken te schreeuwen. Spread the love! ♥

Deel je ideetjes of creaties met ons in de commentaren of via FacebookPinterestTikTok of Instagram met de #mysmartphoto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *