4 leuke activiteiten voor singles op Valentijnsdag

Ben je dit jaar alleen op Valentijn? Niet getreurd, want hieronder vind je 4 superleuke ideetjes om er ook als single het beste uit te halen!

1. Organiseer de Valentijnsdag waar je al altijd van droomde

Droom je er al lang van dat je geliefde je op een dagje wellness trakteert, op een mooie ring of een etentje in dat fancy restaurant? Doe het dan jezelf gewoon cadeau! Want wie zegt er dat je toekomstig lief je dit ooit cadeau zal schenken (niemand is perfect, weet je wel)? Profiteer dus van je vrijheid en verwen jezelf op en top, want enkel jij weet hoe je droomactiviteit eruit ziet!

single op valentijnsdag

Foto via Giphy

2. Organiseer een Valentijnsavond onder vriendinnen

Nodig je beste vrienden en vriendinnen uit voor een onvergetelijke “Valentijnsavond – the single edition”. Of het nu een gezellige pizza-filmavond (kies een grappige komedie en geen romcom uit 😉) of een gigantisch feest wordt, het wordt sowieso gezellig met vrienden onder elkaar! Een leuke avond hebben met mensen die je graag ziet, dat is toch het hele concept van Valentijn?

valentijn als singleFoto via Giphy

3. Neem een avondje me-time

Ohja, een rustig avondje niksen thuis, dat is misschien nog het allerbeste plan voor Valentijn. Geniet ervan en neem je tijd om na te denken wat je nieuwste project voor dit jaar kan zijn: een grote reis maken, Russisch leren of eindelijk starten met yogalessen… Kies iets uit wat je heel ontspannend lijkt!

single op valentijnsdagFoto via Giphy

4. Ga een stapje zetten

Je hoeft zeker niet per se uit te gaan op Valentijnsavond als je hoofd daar helemaal niet naar staat, maar je weet natuurlijk nooit wat er kan gebeuren op het feest van de verliefden 😉!

single op valentijnsdagFoto via Giphy

♥♥♥♥♥♥♥

Hoe ga jij je Valentijnsdag zonder Valentijn doorbrengen?

Vertel er ons alles over in de commentaren of via Facebook, Instagram of Pinterest met #mysmartphoto.

Wij zenden je alvast héél veel liefde toe op 14 februari ♥

single op valentijnsdagFoto via Giphy

Pssst : deel dit artikel met een single vriend(in) om zijn of haar dag op te leuken!

Fien, 25 jaar, foodlover, met een passie voor talen en digital marketeer voor smartphoto. Mijn doel? Jouw dag opleuken met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *