Tweeling op komst? Wat dacht je van deze zwangerschapsaankondigingen?

Zwanger van een tweeling en op zoek naar een manier om dit aan de buitenwereld te verkondigen? Check dan zeker deze zwangerschapsaankondigingen voor tweelingen!

Zwangerschapsaankondiging_Tweeling_BLOG

 

Hoera! Eindelijk zwanger! En dan nog wel van tweeling! Hoe … wat? Je moet toegeven: toen bleek dat dat ene spruitje er totaal onverwacht twee bleken te zijn moest je toch wel even bekomen. En je man? Die komt wel terug … uiteindelijk. 😉

Nu het eindelijk tot je is doorgedrongen dat je straks twee baby’tjes zal mogen verwelkomen vind je het stiekem ook wel extra spannend om dit aan de buitenwereld te verkondigen. Met één van deze zwangerschapsaankondigingen voor tweelingen doe je dat pas echt op een originele manier!

 

1.Vier voetjes extra!

Babyschoentjes in de strijd werpen om je zwangerschap bekend te maken is een echte klassieker. Ze bieden je 100% garantie op enkele “ooh’s” en “aah’s”. Twee paar babyschoentjes inzetten om jouw tweeling aan te kondigen zorgt dus gegarandeerd voor succes.

 

Zwangerschapsaankondigingen Tweeling_Vier Voetjes

Foto via Cool 4 Ideas

2.Twee extra mondjes te voeden

In één klap twee kindjes erbij betekent twee extra mondjes om te voeden. Zijn je man en jij twee koffieliefhebbers? Dan is dit een leuke en toepasselijke manier om aan je vrienden en familie mee te delen dat jullie een tweeling verwachten! Ps: misschien hou je het voor je twee kleintjes voorlopig toch beter op een latte (zonder koffie graag) of een warm vers melkje dus.

Zwangerschapsaankondigingen Tweeling_Extra Mondjes Voeden

Foto via Eat Sleep Decorate

3.Een grappige toets

Dat het even schrikken is bij het horen van het nieuws dat je een tweeling mag verwachten in plaats van één kindje? We begrijpen het volledig. Je hoeft voor de buitenwereld dus ook zeker niet te verbergen dat je vriend en jij eerst wat geschrokken waren.

Zwangerschapsaankondigingen Tweeling_Grappige Toets

Foto via Cool 4 Ideas

4.Nog wat extra was

Ook kruippakjes doen het altijd goed om een zwangerschap aan te kondigen. Hang twee schattige kruippakjes op aan je waslijn, neem er een foto van en deel het heuglijke nieuws met de buitenwereld. Is je waslijn zichtbaar aan de straatkant? Handig! Dan weten je buren en iedereen die passeert ook ineens dat jullie een tweeling verwachten!

Zwangerschapsaankondigingen Tweeling_Extra Was

Foto via Etsy

5.Lief berichtje

Niet zo’n fan van het traditionele, schattige babygedoe? Dan is dit idee om de geboorte van je tweeling aan te kondigen misschien meer iets voor jou?

zwangerschapsaankondigingen-tweeling_lief-berichtje

Foto via Pinterest

6.Kopieer- en plakwerk

Zwanger van een eeneiige tweeling? Laat het al je vrienden en familieleden weten met deze leuke T-shirtjes. Hiermee tover je sowieso een glimlach op het gezicht van al je Facebookvrienden.

zwangerschapsaankondigingen-tweeling_kopieer_plak

Foto via Her Blog

7.Hier klopt iets niet?

Inderdaad: je vriend en jij zijn niet zwanger van één, maar van maar liefst twee kindjes. Verbaas je vrienden en familie met het simpele rekensommetje in deze zwangerschapsaankondiging.

zwangerschapsaankondigingen-tweeling_klopt-iets-niet

Foto via Cool 4 Ideas

8.Koopje op de kop getikt

Zwanger van een tweeling? Dat betekent: één zwangerschap waar je twee baby’s voor in ruil krijgt. Als dat niet het koopje van de eeuw is! Achttien maanden investeren, zomaar eventjes gereduceerd tot negen maanden! Geef je gedachtegang gerust mee in de aankondiging van je tweeling:

zwangerschapsaankondigingen-tweeling_koopje

Foto via Etsy

9.Even laten bezinken

Je vriend en jij verlangen al heel lang naar de komst van jullie eerste kindje. Maar als blijkt dat dat eerste kindje onmiddellijk met een vriendje op de wereld zal komen is dat toch even schrikken. Nu je nog maar net de opvoeding van je huiskat Felix onder de knie had wou je namelijk rustig beginnen met een eerste (één!) kindje, maar de natuur heeft beslist om je er maar meteen twee te schenken. Eens je bekomen bent van dit nieuws wil je dit natuurlijk met iedereen delen. Niets belet je natuurlijk om deze grappige noot ook aan je zwangerschapsaankondiging toe te voegen.

zwangerschapsaankondigingen-tweeling_bezinken

Foto via Scary Mommy

10.Twee kleine spruitjes…

…of erwtjes in dit geval, zijn een leuke manier om aan de buitenwereld te verkondigen dat jullie een tweeling verwachten!

zwangerschapsaankondigingen-tweeling_twee-spruitjes

Foto via Pinterest

11.Dubbele portie avontuur

Dat een tweeling ietwat meer inspanningen zal vergen en dubbel zoveel van je slaap zal afnemen is wel zeker. Maar hé, zo hoeven jij en je man je kindje ook niet te delen. Er is voor iedereen eentje! En willen jullie later graag nog een derde kindje? Daar ben je na dit dubbele avontuur dan zeker klaar voor! In hetzelfde schuitje? Dan is deze zwangerschapsaankondiging op jouw lijf geschreven!

zwangerschapsaankondigingen-tweeling_dubbel-avontuur

Foto via Cube Breaker

12.Gedaan met het luxeleventje

Drie jaar na de geboorte van je eerste kindje zwanger van een tweeling? Dit betekent voor je zoontje/dochtertje meer dan ooit het definitieve einde van zijn/haar luxeleventje als enig kind. Zet je zoontje/dochtertje wel nog één keer als enige in het middelpunt van de belangstelling met deze grappige aankondiging van je tweeling:

zwangerschapsaankondigingen-tweeling_luxeleventje

Foto via Oddee

13.Oorlog in je buik

Een tweeling betekent ook dubbel zoveel kans op extra tromgeroffel in je buik. Maak dit samen met de aankondiging van je tweeling dan ook maar ineens duidelijk. Zo kunnen je vrienden en familieleden je de komende negen maanden extra in de watten leggen. Een grappige en erg slimme aankondiging dus. Kortom: de perfecte zwangerschapsaankondiging van je tweeling!

zwangerschapsaankondigingen-tweeling_oorlog-buik

Foto via Boards.Wedding Bee

14.Gezinsuitbreiding

Hebben je vriend, Bobby de hond en jij vier jaar samen knus met zijn drietjes geleefd? Gooi dan jullie “kindje” Bobby in de strijd om jullie gezinsuitbreiding aan te kondigen. Een snoezige hond met twee paar schattige babyschoentjes erbij? Deze zwangerschapsaankondiging kan niet floppen.

zwangerschapsaankondigingen-tweeling_gezinsuitbreiding

Foto via Pinterest

15.Haal de artiest in je naar boven

Het ultieme bewijs om aan te kondigen dat je zwanger bent? Je bolle buikje natuurlijk! Haal de artiest in je naar boven, teken twee wezentjes op je buikje neer, neem een foto en deel die met de buitenwereld. Zo weten je vrienden en familieleden meteen dat je niet alleen zwanger bent, maar dat je ook besloten hebt om maar onmiddellijk twee kindjes op de wereld te zetten.

zwangerschapsaankondigingen-tweeling_artiest

Foto via Amateur Parenting

Heb je zelf nog enkele leuke ideeën om aan te kondigen dat jullie zwanger zijn van een tweeling? Of heb je één van deze ideeën uitgeprobeerd? Show us via de commentaren, Facebook of Twitter met de hashtag #mysmartphoto. We zijn benieuwd!

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

1 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *