smartphoto steunt Covid-19 onderzoek met verkoop personaliseerbare mondmaskers

Op woensdag 6 mei was het zover. Sindsdien kan je op smartphoto.be terecht voor het personaliseren van je eigen herbruikbare mondmaskers. Een deel van de opbrengst gaat naar het Covid 19 onderzoek van Ugent. Waarom de keuze voor dit onderzoek en wat er nog zit aan te komen vertellen we in deze blogpost.

We zaten bij smartphoto niet stil toen duidelijk werd dat mondmaskers meer en meer in het straatbeeld zouden verschijnen. We legden onze oren te luister en vonden met het eveneens Belgische Visix de ideale partner. Zij staan voor kwaliteit en beschikken over de nodige faciliteiten om comfortabele en mooie mondmaskers te maken .

Je kan de mondmaskers op onze site naar wens personaliseren. Zo worden ze leuker en toegankelijker voor jou, je medewerkers en/of jouw kinderen.

De mogelijkheden tot personalisatie zijn haast eindeloos

De creatieve mogelijkheden zijn haast eindeloos:
Personaliseren met een foto van jezelf, je huisdier, enkel de bek van een dier, een cool tekstje of inspirerende quote, een passende kleur bij de rest van je kledij of een leuke achtergrond zoals watermeloenen of zebrapatroon, het kan allemaal. Ook een volledig eigen ontwerp of een leuke kindertekening kan worden toegevoegd in de smartphoto creator.

Onze collega’s lieten zich alvast helemaal gaan en maakten in een paar minuutjes tijd deze leuke voorbeelden:

Zijn de mondmaskers conform de voorschriften?

Alle comfortmaskers zijn dubbel gelaagd, gemaakt uit 100% polyester en bedoeld voor iedereen die zich in een ruimte begeeft waar regels van social distancing niet kunnen worden gerespecteerd, zoals bij het doen van bepaalde aankopen, bij het openbaar vervoer of op het werk.

De mondmaskers zijn geen medische maskers of PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) en zijn enkel voor persoonlijk gebruik bedoeld om de verspreiding van speeksel tegen te gaan. Zo help je jezelf, je medewerkers, en mensen in je omgeving te beschermen.

Alle info omtrent materiaal, veiligheid en gebruiksaanwijziging vind je op de mondmaskers productpagina.

Deel van de omzet gaat naar Covid-19 onderzoek

Als we de strijd tegen het coronavirus willen winnen, is wetenschappelijk onderzoek onontbeerlijk. Met de verkoop van de mondmaskers wordt per verkochte set €2 gestort aan het Covid-19 onderzoek van Ugent.

Met elke verkoop gaat €2 naar Covid-19 onderzoek van Ugent

Gezien we met onze hoofdzetel in Wetteren slechts op een steenworp afstand zijn gevestigd van Gent, was de keuze voor het onderzoek van Universiteit Gent snel gemaakt.

Met de financiële steun proberen de onderzoekers vanuit hun expertise op zoek te gaan naar manieren om het virus het hoofd te bieden. Zo gaat het gedoneerde geld naar onderzoek dat gericht is op zowel preventieve bescherming en doorgedreven detectie als op het ontrafelen van het virus. Hierin kon de Ugent reeds heel wat hoopgevende resultaten boeken.

Meer weten? Bekijk alle info over het lopend covid-19 gerelateerd onderzoek van Ugent.

Wat brengt de toekomst?

Ondertussen zitten we bij smartphoto niet stil. Aangezien de huidige mondmaskers slechts in 1 maat worden aangeboden, is er nog steeds de vraag naar specifieke kleinere modellen voor kinderen of mensen met een smal hoofd.
Momenteel onderzoeken we volop de mogelijkheden om deze ook zo snel mogelijk te kunnen aanbieden. Ook deze maskertjes zouden dan kunnen worden gepersonaliseerd met leuke teksten, tekeningen en patronen. 🙂

Wat zeker is: mondmaskers zullen nog voor lange tijd in het straatbeeld te zien zijn, dus ze kunnen er maar beter leuk uitzien. Heb jij al een setje gepersonaliseerd?

Maak hier je eigen gepersonaliseerde mondmasker

Heel veel moed in deze periode en blijf zorg dragen voor elkaar!

Lees ook:
smartphoto maatregelen tegen het corona-virus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *