Schitterend nieuws! Smartphoto verkozen als beste Belgische webshop

Schitterend nieuws! Tijdens de Belgian E-commerce Awards werd smartphoto bekroond met de prestigieuze Diamond Award als beste Belgische webshop, in de categorie van grote webshops. Een bekroning waar we bijzonder trots op zijn, gezien de winnaars worden gekozen door de Belgische consument.

Winnaar over alle categorieën heen

De Becom Awards (Belgische E-business federatie) bekronen jaarlijks de beste Belgische webshops in verschillende categorieën zoals webshop concept, duurzaamheid en klantvriendelijkheid. De webshop die het beste scoort over alle categorieën heen wordt bekroond met de Diamond Award

We zijn vereerd om in de voetsporen te treden van voorgaande winnaars als Coolblue (2021) en Torfs (2022) en om de Diamond Award in ontvangst te nemen. Deze onderscheiding omvat alles waar we dag in, dag uit aan werken, om onze klanten zorgeloos een betekenisvolle glimlach te kunnen bezorgen. We zijn uitermate trots op alle medewerkers van de smartphoto familie die dit dagelijks opnieuw mogelijk maken.

Last but not least, willen we onze klanten bedanken voor de voortdurende steun en het vertrouwen in onze webshop. Jullie waardering voor ons werk en onze toewijding om jullie blij te maken vormen de bouwstenen van deze mooie onderscheiding. Deze erkenning motiveert ons om dagelijks het beste van onszelf te geven.
Merci! 💙


Wil je ook deel uitmaken van de smartphoto familie? Bekijk de huidige vacatures op www.werkenbijsmartphoto.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *