Een beestig najaar vol nieuwe producten, designs en leuke acties!

🐱🐶🐰🐷🐴

Oktober is niet alleen de maand met Werelddierendag, het is ook het startschot van heel wat leuk — en vooral fluffy — nieuws bij smartphoto!

🐾 Nieuwe producten voor dier én baasje

🐾 Nieuwe designs in dierenthema

🐾 Actie ter ondersteuning van Villa Samson

Nieuwe producten voor dier én baasje 🐕‍🦺

Omdat we merken dat veel van onze klanten enorme cat- of doglovers zijn — en stiekem omdat we ook zelf reuze dierenfans zijn 😻 — hebben we bij smartphoto werk gemaakt van een nieuwe collectie personaliseerbare producten voor huisdieren én hun baasjes.

Of je nu op zoek bent naar een leuke gepersonaliseerde halsband voor je hond, een naamplaat voor je pony of een toffe voerbak voor je Britse korthaar, in onze nieuwe huisdierenshop vind je héél wat leuks om je favoriete viervoeter mee te verwennen.

Een overzicht van nieuwe producten voor dieren:

🐾My home is where my cat is🐾

Niet alleen nieuwe producten, ook een hele reeks nieuwe dierenthema designs kan je vanaf nu gebruiken op onze webshop. Je kan er mee aan de slag bij een hele reeks populaire producten en uiteraard ook bij de nieuwste allernieuwste producten uit de dierenshop. We laten je alvast kennismaken met een kleine selectie uit de beestige, nieuwe designs waarmee je zelf in 1-2-3 de leukste producten maakt!

Samenwerking met Villa Samson 🏡

In september hadden we gesprekken met de mensen van Villa Samson en al snel wisten we dat we maar al te graag de werking van dit huis steunen. Voor elke aankoop uit onze huisdierenshop storten wij tussen 4 en 31 oktober €1 rechtstreeks naar de werking van Villa Samson. Meer info over dit project en deze samenwerking lees je hier:
smartphoto steunt Villa Samson

Wil je graag je steentje bijdragen aan dit mooie project? Dat doe je eenvoudig door aankoop van een product naar keuze uit onze huisdieren shop.

Villa Samson brengt patiënten terug in contact met dieren en huisdieren

Beestige inspiratie 🐶

Ook een echte dog- of catlover maar nog wat inspiratie nodig? Bekijk hoe onze klanten hun viervoeter extra in de spotlights plaatsen:

Graag nog wat meer inspiratie? Ontdek hier alle cadeautjes voor viervoeters en hun dierenliefhebbers ♥

Wat doe jij met je mooiste huisdierfoto’s? Welk nieuw product of design is jouw favoriet? Heb jij nog andere ideetjes om de foto’s van je hond, kat, paard of ander huisdier te vereeuwigen? Laat het ons weten weten via de commentaren of via Facebook, InstagramTikTok of Pinterest met de hashtag #mysmartphoto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *