De ultieme Secret Santa gift guide – een origineel gepersonaliseerd geschenk voor iedereen

Geen kerstfeestje is tegenwoordig af zonder naampjes trekken! Secret Santa is een leuke activiteit voor elke vriendengroep, maar hoe kan je jouw ontvanger een leuk gepersonaliseerd cadeau geven voor een beperkt budget? Laat je inspireren door onze originele cadeau-ideeΓ«n voor jouw Secret Santa!

Het ideale Secret Santa geschenk bij smartphoto

πŸŽ„ Een hartverwamend cadeau van Secret Santa

Budget: πŸ’²

Het ideale geschenk voor: koffieliefhebber, theedrinker, levensgenieter, jong en oud

Een heerlijke kop koffie, een zalige tas thee of een hartverwarmende warme chocolademelk, niets beter dan dat, toch? Die smaakten nooit zo heerlijk als in deze kerstmok die je kan personaliseren. Je kan een afbeelding laten printen of een quote uitkiezen die ieders kerst opfleurt! Het ideale cadeau voor wie nooit genoeg krijgt van kerst!

Nog op zoek naar de ideale quote? Hier zijn enkele ideeΓ«n:

πŸ’Œ Walking in a winter wonderland

πŸ’Œ The reason for the season: Cookies!

πŸ’Œ Houd je kerstdieet gebalanceerd… een koekje in elk hand!

πŸ’Œ Ik ben alleen een ochtendmens op 25 december

πŸ’‘ Tip: liever geen seizoensgebonden mok? Bekijk al onze tassen en glazen!

πŸŽ„ Een creatief Secret Santa geschenk

Budget: πŸ’²πŸ’²

Het ideale geschenk voor: interieurliefhebber, jong en oud, grootouders, meter en peter

Geef je graag een feestelijk geschenk? Wat dacht je van deze houten hangers? Je kan deze laten bedrukken met foto’s, maar ook met tekst naar jouw keuze. Denk bijvoorbeeld aan leuke quotes, tekeningen van de (klein)kindjes of foto’s van een leuke reis die je onlangs samen maakte. Deze stijlvolle hangers geven een persoonlijke toets aan iedere kerstboom!

πŸ’‘ Tip: Ben je op zoek naar een cadeau voor een filmliefhebber? Wat denk je ervan enkele hangers te ontwerpen met de quotes van zijn/haar favoriete films en series? Herken jij waar deze vandaan komen?

πŸŽ„ Message on a bottle

Budget: πŸ’²πŸ’²

Het ideale geschenk voor: levensgenieter, mannen en vrouwen, keukenprins(es)

Een stijlvol cadeau dat ieders hart verovert: de glazen karaf! Je kan deze dagelijks opvullen met fris water, met of zonder een schijfje limoen, of in de zomer je zelfgemaakte ice tea erin serveren. Wat dacht je ervan deze cadeau te doen samen met een heerlijke gedroogde vruchtenmix?

πŸ’‘ Tip: Heb je nog wat extra budget? Vul deze karaf aan met bijhorende gepersonaliseerde glazen om een mooie set samen te stellen!

Laat je inspireren door deze quotes:

🧊 It’s always happy hour somewhere

🧊 Every day may not be good, but there is good in every day

🧊 The best drinks are the ones with friends

🧊 Het leven is mooi, maar je moet er wel iets te drinken bij hebben!

πŸŽ„ Een Secret Santa cadeau om te bewaren

Budget: πŸ’²πŸ’²

Het ideale geschenk voor: interieurliefhebber, keukenprins(es), creatieveling, dierenvriend

Deze stijlvolle voorraadpotten passen in ieders interieur! Je kan ze personaliseren met een sticker of gravering in het deksel, aan jou de keuze! Je kan ze opvullen met granola of muesli, maar ook met snoepjes of keukentoebehoren. Voor de echte DIY-ers zijn deze opbergpotten ook ideaal. Vul ze met je voorraad knutselgerief en alles krijgt zo mooi zijn plaats. Heeft jouw ontvanger thuis een schattig huisdier lopen? Dan kunnen deze bewaardozen ook van pas komen. Laat de naam van de huisdieren graveren in het deksel en de dozen doen ideaal dienst als bewaardoos voor droogvoer, of misschien wel snoepjes!

Wat denk je van deze designs speciaal ontworpen voor huisdieren?

πŸŽ„ Er hangt een vleugje kerst in de lucht!

Budget: πŸ’²

Het ideale geschenk voor: interieurliefhebber, creatieveling, familie

Een geschenk waar je iedereen van elke leeftijd een plezier mee kan doen, gepersonaliseerde geurstokjes! Je kan zelf kiezen of je er een geurtje bij bestelt, of de ontvanger zelf zijn/haar favoriete geur laat kiezen. Een ding staat vast: een origineel en gepersonaliseerd cadeau als dit zorgt altijd voor een gezellige sfeer in huis!

Wat dacht je van deze sfeervolle quotes?

🌸 Tis the season to be jolly!

🌸 Believe in your elf!

🌸 My favorite colour is Christmas lights

🌸 Happiness is homemade

πŸŽ„ Een geschenkpakket voor iedereen!

Budget: πŸ’²πŸ’²πŸ’²

Het ideale geschenk voor: relaties, partners, familie, mannen en vrouwen, levensgenieters

Deze gift boxes werden speciaal samengesteld als uniek en origineel verrassingspakket of relatiegeschenk. Je kan zoals altijd bij smartphoto een product personaliseren en jouw cadeau-idee wordt aangevuld met een heerlijke verwennerij. Voor ieder wat wils: Het granola cadeaupakket voor de gezonde levensgenieter, een feestelijk cadeaupakket met bubbels of een gift box voor de ultieme ontspanning.

πŸŽ„ Het lekkerste Secret Santa geschenk!

Budget: πŸ’²βž–πŸ’²πŸ’²

Het ideale geschenk voor: levensgenieter, jong en oud, familie, vrienden

Op zoek naar het ideale cadeau? All you need is chocolate! Voor iedereen die graag een stukje chocolade snoept of deelt is deze chocolade telegram het perfecte geschenk! Je kan de 21 tot 50 stukjes zelf indelen in fondant-, melk- of witte chocolade. Met de melkchocolade kan je zelf een boodschap schrijven gericht aan de ontvanger van jouw cadeautje. Je kan de boodschap personaliseren, of kies voor een leuke quote die meteen een lach op het gezicht tovert!

Op zoek naar een leuke boodschap? Hier zijn wat ideeΓ«n:

🍫 Wishing you lots of love

🍫 Merry everything! Happy always!

🍫 New year, who dis?

πŸŽ„ Koekjesdoos mΓ©t inhoud!

Budget: πŸ’²βž–πŸ’²πŸ’²

Het ideale geschenk voor: jong en oud, levensgenieter, familie

Liefde gaat vaak door de maag, en een verwennerij als deze koekjesdoos is het ideale geschenk om dat gevoel op te wekken! Je kan kiezen uit verschillende vormen en designs voor het deksel. Laat een leuke quote of foto plaatsen op het deksel en kies uit snoepjes of Generous koekjes om de doos op te vullen. Of ga je de uitdaging aan en bak je zelf heerlijke kerstkoekjes?

πŸ’‘ Tip: Ben je nog niet zeker wie je cadeautje zal ontvangen? Wat denk je van deze designs die bij iedereen een lach op het gezicht zullen toveren?

πŸŽ„ Flessengeluk – een ecologisch geschenk

Budget: πŸ’²πŸ’²

Het ideale geschenk voor: eco-warrior, sportieveling, pendelaar, jong en oud

Op zoek naar een nuttig, maar leuk cadeau? Deze roestvrij stalen drinkfles is ideaal voor tijdens het sporten, een dag op school of voor onderweg. Hij houdt dranken voor 24u koel en voor 12u warm. Je kan kiezen of je hem met een afbeelding en/of tekst laat bedrukken. Wat denk je van deze ecologisch inspirerende quotes?

🌳 The earth is what we all have in common. (W. Berry)

🌳 Time spent among trees is never wasted.

🌳 The earth is a fine place and worth fighting for. (E. Hemingway)

🌳 Leave the roads, take the trails. (Pythagoras)

🌳 There’s no Planet B

πŸŽ„ Oh deer Christmas is here – de coolste kerstsweater ooit!

Budget: πŸ’²πŸ’²

Het ideale cadeau voor: vrienden, familie, collega’s, jong en oud, sportieveling

Een gepersonaliseerd kledingstuk is altijd een fijn cadeau om te geven en te krijgen! Ontwerp hier je gepersonaliseerde sweater en kies voor een leuk design op de voor- of achterkant en laat hem bedrukken met een afbeelding of een tekst. Wat dacht je van een leuke bijnaam op de rug of een levenswijsheid van de ontvanger op de borst?

πŸ’‘ Tip: Wil je graag een kersttrui cadeau geven? Ontdek in deze blogpost hoe je er zelf een kan maken!

πŸŽ„ Secret Santa is een spel!

Budget: πŸ’²

Het ideale geschenk voor: jong en oud, familie, speelvogels

Op zoek naar een budgetvriendelijk cadeau voor secret santa? Dit gepersonaliseerde kaartspel is origineel en uniek! Kies welke afbeelding of designs je op de voor- en/of achterkant van de kaarten laat drukken en de rest is kinderspel! Oma en opa spelen maar al te graag met deze kaarten als hun liefste schatten erop afgebeeld staan, toch?

πŸŽ„ Klein, maar fijn kerstcadeau

Budget: πŸ’²

Het ideale geschenk voor: jong en oud, pendelaar, familie, vrienden

Tot slot stellen we jou nog graag een klein secret santa cadeau voor: een gepersonaliseerde sleutelhanger. Je kan deze personaliseren met een foto, een quote en/of een leuk (winters) design. Een klein gebaar als dit, kan een lach brengen op het gezicht van je ontvanger tijdens de dagelijkse routine, zo eenvoudig leuk kan het zijn!

Wat denk je van deze designs?

Gevonden wat je dit jaar zal schenken? Laat het ons zeker weten via de commentaren of via Facebook, Instagram, Pinterest of TikTok met hashtag #mysmartphoto. We zijn benieuwd!

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *