8 leuke ideetjes voor een last-minute kerstcadeau

Wat, nog maar 10 dagen tot Kerstmis?! Ben jij ook een zo’n uitsteller en slaat de paniek nu wel echt toe? Geen stress, want smartphoto komt to the rescue! Je kan bij ons nog steeds cadeautjes bestellen die op tijd voor Kerst zullen aankomen (Oef!). Op onze site kan je bovenaan meteen de levertijden voor Kerst checken voor de producten die je interesseren.

Heb je trouwens door de kerst-stress geen inspiratie meer voor dat ene cadeautje? Hieronder vind je 8 last-minute cadeau-ideetjes die je snel kan maken én die snel kunnen geleverd worden. Bestel deze vóór 19 december en je ontvangt ze nog op tijd voor Kerst. Go for it!

Het ideale last-minute cadeau: fotoprints

Je wilt een persoonlijk cadeautje geven waarmee je iedereen blij kan maken? Ga dan voor leuke fotoprints! Onze prints en posters zijn van heel goede kwaliteit, worden snel gedrukt en nog sneller geleverd (bestel voor 19 december en je ontvangt ze op tijd voor kerst).

last-minute-cadeaus-fotos

Prints in a box: onze favoriet

Ken je de ‘Prints in a box’ al? Dat is een mooi doosje met daarin 36 tot 52 gedrukte foto’s in retro formaat. De creatievelingen onder jullie kunnen nog verschillende achtergronden en motieven toevoegen aan de prints voor een persoonlijke touch. Je zal zien, ze zorgen voor een instant vrolijk effect. 🙂

prints-in-a-box

Welke foto’s kan je hiervoor best uitkiezen?

Er zijn bepaalde types foto’s waarmee je altijd scoort bij een geliefde:

  • Foto’s van mooie momenten die je samen beleefde
  • De vakantiefoto’s die hij/zij deelde op sociale media
  • De foto’s die hij/zij naar jou stuurde om zijn/haar mooiste momenten te delen
  • Mooie foto’s van zijn/haar familie, woning, lievelingsplekjes…

Geraak je niet aan 36 foto’s? Dan is één van onze posters misschien een goed idee!

last-minute-posters

Een populaire klassieker: gepersonaliseerde kalenders

Onze kalenders zijn handig, gevarieerd, zien er leuk uit én zijn snel gemaakt: een ideaal last-minute cadeau dus! Bestel ze voor 19 december en ontvang ze op tijd in huis voor kerst.

Hieronder alvast wat kalender-inspiratie:

We geven je graag wat tips om van je kalender een echt kunstwerkje te maken!
> https://www.smartphoto.be/blog/originele-fotokalender-2018

Létterlijk ‘laatste-minuut’ cadeautje voor spoedgevallen: een cadeaubon

Moet je binnen een uur vertrekken naar je familiefeest en heb je nog steeds geen cadeau voor je schoonmoeder? Geen paniek, want daar dienen onze cadeaubonnen voor! Hiermee kan ze zelf kiezen welk product ze het leukste vindt met haar lievelingsfoto’s erop. Een veilige keuze die altijd plezier doet!

Bestel de bon, print hem meteen af et voilà! Als je toch nog enkele minuutjes over hebt, maak dan een mooie enveloppe en schrijf er een klein woordje bij. Dat maakt je cadeautje des te persoonlijker!

last-minute-kerstcadeau-cadeaubon (2)

Bestelde jij ook je kerstcadeaus bij smartphoto? Deel dan zeker jouw creaties via sociale media met de hashtag #mysmartphoto, we kijken ernaar uit ze te mogen bewonderen! 🙂

last minute kerstcadeau shopping smartphoto

Kristof, 30 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *