8 leuke ideetjes voor een last-minute kerstcadeau

Wat, nog minder dan 2 weken tot Kerstmis?! Ben jij ook zo’n hopeloze uitsteller en slaat de paniek nu wel echt toe? Geen stress, smartphoto to the rescue! Je kan bij ons nog steeds cadeautjes bestellen die op tijd voor Kerst zullen aankomen (Oef!). Op onze website kan je meteen de levertijden voor kerst checken voor de producten die je graag wil bestellen. Hou deze goed in de gaten!

Heb je door de kerst-stress geen inspiratie meer voor dat ene cadeautje? Hieronder vind je 8 last-minute cadeau-ideetjes die je snel kan maken én die snel geleverd kunnen worden. Go for it!

8 leuke ideetjes voor een last-minute kerstcadeau

#1 Last minute kerstcadeau: Magische mok

Wat is er magischer dan deze magische mokken? Een lekkere warme chocomelk met kleine marshmallows onder een dekentje naast de open haard… Kan het nog gezelliger?

Tip: Zet jouw kerstwensen op de mok, dan is de verrassing des te groter wanneer de ontvanger er een drankje in giet!

Last minute kerstcadeau – glitter fotomok

#2 Last minute kerstcadeau: Prints in a box

Ken je de ‘Prints in a box’ al? Dat is een mooi doosje met 36 tot 52 retroprints. De creatievelingen onder jullie kunnen nog verschillende achtergronden, motieven en tekstjes toevoegen aan de prints voor een persoonlijke toets. Je zal zien, ze zorgen voor een instant vrolijk effect. 😊

Prints In A Box
Last minute kerstcadeau – Prints in a Box

Welke foto’s kan je hiervoor best uitkiezen? 📸
Met dit type foto’s scoor je bij een geliefde altijd:

  • Foto’s van onvergetelijke momenten die je samen beleefde
  • De vakantiefoto’s die hij/zij deelde op sociale media
  • De foto’s die hij/zij naar jou stuurde om zijn/haar mooiste momenten te delen
  • Mooie foto’s van zijn/haar familie, woning, lievelingsplekjes, pins op Pinterest…

#3 Last minute kerstcadeau: Bloempotje

Iedereen houdt van plantjes en bloemetjes, daar kan je nooit iets mis mee doen. Maar om dit toch een beetje persoonlijker te maken, kan je gewoon heel snel een bloempotje personaliseren! Geen tijd meer om nog een foto te zoeken? No worries, kies gewoon voor een leuk design en plaats er een lief of grappig tekstje op! Hopla, scoren onder die kerstboom! 🌺

#3 Last minute kerstcadeau: Bloempotje
Last minute kerstcadeau – bloempot

#4 Last minute kerstcadeau: Fotokalender

Een fotokalender maken, daar kruipt toch heel wat tijd in?” Niets is minder waar! Als je jouw fotoselectie klaar hebt staan, kan je heel snel en eenvoudig de mooiste kalenders maken: een ideaal last-minute cadeau dus!

Hieronder alvast wat kalender-inspiratie 📆:

  • Een kalender in houten staander voor je partner, mama of vriendin met alle foto’s van jullie mooiste herinneringen van het voorbije jaar.
Last minute kerstcadeau – kalender in houten staander met foto’s
  • Gepersonaliseerde jaarplanner voor je ouders of grootouders
Last minute kerstcadeau – Jaarplanner
Last minute kerstcadeau – wandkalender

#5 Last minute kerstcadeau: Fotoblok hout

Zoek je een last minute kerstcadeau voor iemand die een stijlvol interieur heeft en altijd voor dat tikkeltje meer gaat? Dan zal hij of zij zo blij zijn met deze stijlvolle fotoblok in hout. Je hoeft alleen maar één mooie foto uit te kiezen en je fotoblok is klaar. Wedden dat je cadeautje een van de beste plekjes in huis krijgt?

Last minute kerstcadeau – fotoblok hout

#6 Last minute kerstcadeau: Sneeuwbol

Een last minute kerstcadeautje dat toch super origineel is? Daar is onze sneeuwbol perfect voor! Een foto aan de voorzijde, lieve tekst aan de achterzijde en voila, je originele kerstcadeau is klaar! Shake it till you make it 😁.

#6 Last minute kerstcadeau: Sneeuwbol
Last minute kerstcadeau – sneeuwbol

#7 Last minute kerstcadeau: Kaarshouder

De meest gezellige periode van het jaar, daar hoort een warm cadeautje bij. Van deze kleine maar oh zo fijne kaarshouders heb je het volledige jaar lang plezier, maar ze zullen toch vooral met de kerstperiode een vast plekje op tafel krijgen. Foto’s en of tekst toevoegen, dat kies je helemaal zelf!

Last minute kerstcadeau – kaarshouder

#8 Last minute kerstcadeau voor spoedgevallen: Cadeaubon

Weet jij weer niet wat te geven aan je schoonmoeder? 😬 Geen paniek, want daar dienen onze cadeaubonnen voor! Hiermee kan ze zelf kiezen welk product ze het leukste vindt om haar lievelingsfoto’s op te laten printen. Een veilige keuze die altijd plezier doet!

Bestel de bon, print hem meteen af et voilà! Als je toch nog even tijd hebt, maak dan een mooie enveloppe en schrijf er een klein woordje bij. Dat maakt je cadeautje des te persoonlijker!

Last minute kerstcadeau – cadeaubon

Geïnspireerd?
Bestelde jij ook je kerstcadeaus bij smartphoto? Deel dan zeker jouw creaties via Facebook, Instagram, Pinterest of TikTok met de hashtag #mysmartphoto, we kijken ernaar uit ze te mogen bewonderen! 😍

8 last minute kerstcadeaus

Hoi! Ik ben Jolien, 27 jaar, synchroonzwemster en chocoladeliefhebber met een grote passie voor talen en culturen, en dan in het specifiek voor het Spaans. Als CRM Manager bij smartphoto help ik jou graag met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *