Zo maak je jouw eigen kersttrui!

De kerstperiode komt eraan en dat betekent gezellig samen zijn met je familie en vrienden, maar  vooral cadeautjes! Elk jaar proberen we opnieuw voor elk familielid of elke vriend het perfecte kerstcadeau uit te kiezen en dat is zeker geen makkelijke opdracht. Geen nood! Bij smartphoto hebben we al een leuk idee: een kersttrui! Niet zomaar een kersttrui, maar een die je zelf ontworpen hebt. Geen inspiratie? Hieronder vind je al enkele ideeën waarmee je aan de slag kan.

Versier jouw kersttrui met een leuke foto of quote!

Een kersttrui met leuke foto’s

Hou het simpel en bedruk een t-shirt of trui met een leuke foto van het voorbije jaar. Heb je een fantastische reis achter de rug met je familie? Of misschien heb je een onvergetelijk moment met jouw vrienden beleefd? Vereeuwig dat moment door een prachtige foto te laten drukken op een kledingstuk. Je kan ook  extra (kerst)versieringen, kaders en ook tekst toevoegen om je trui nog leuker te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos dus laat je creativiteit de vrije loop!

Witte kersttrui met foto en versiering: Merry Xmas

Grappige quotes voor op jouw kersttrui

Je kan ook een leuke quote bedenken om op je trui te plaatsen. Kies voor een grappige of mooie kerstquote of geef iedereen een trui cadeau met daarop een wens voor het nieuwe jaar. Je kan de kerstversieringen van smartphoto gebruiken om de quote leuk aan te kleden. Geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Hier zijn alvast enkele leuke voorbeelden:

  • Santa, he/she did it (met pijltje) 👼
  • Nice with a touch of naughty
  • It’s becoming to cost a lot like Christmas
  • Will trade brother/sister for presents (onze favoriet)
  • Santa’s favorite 🎅
  • I’m the reason that Santa has a naughty list
  • Oh deer, Christmas is here 🦌
Kersttrui met opschrift: Oh dear, Christmas is here en rendier tekening

Een kersttrui voor elk familielid

Je kan ook een gepersonaliseerde trui maken voor elk familielid. Zo kunnen mama en papa een «mommy claus» en «daddy claus» trui dragen. Voor zoon –en dochterlief maak je dan een «brother elf», «sister elf», «baby elf» of «little elf» trui en je kan ook voor de grootouders, nonkels en tantes een grappige naam bedenken 😂

Grijze kersttrui met opschrift: Will trade brother for presents

De leukste illustraties van smartphoto

Wil je jouw kersttrui nog specialer maken? Gebruik dan enkele van de vele illustraties van smartphoto om je ontwerp op te leuken. Je kan voor een vrij design kiezen zodat je de volledige vrijheid hebt in het ontwerpen van jouw kersttrui!

Kersttrui met kerstillustraties en opschrift 'ceci n'est pas un pull de noël'
Kersttrui met sneeuwvlokken illustraties en opschrift: 'let it snow'

Laat je creativiteit de vrije loop en tover een lach op het gezicht van je vrienden en familie met een gepersonaliseerde kersttrui!

🎅

Heb jij jouw kersttrui ontworpen? Laat het ons weten via de commentaren of via Facebook, Instagram, Pinterest of TikTok met hashtag #mysmartphoto. We zijn benieuwd!

Maak je eigen kersttrui sweater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *