10 unieke kerstcadeautjes onder 20 euro

Ben je op zoek naar een aantal originele kerstcadeautjes, maar zit je wat krap bij kas? Bij smartphoto vind je heel wat leuke, gepersonaliseerde geschenken. En die hoeven helemaal niet duur te zijn!

Goedkope kerstcadeaus – 10 low budget ideetjes voor minder dan 20 euro

Deze cadeautjes zijn erg lief voor je portemonnee en zullen zeker en vast in de smaak vallen. Doe je geliefden plezier met een kwalitatief en gepersonaliseerd cadeau dankzij jouw eigen foto’s en tekst. 

1. Kalender

Een klassieker!  Scoor je zeker en vast mee bij de grootouders. Personaliseer een kalender met foto’s van je familie of met mooie natuurfoto’s. De kerstperiode is de ideale periode om een kalender cadeau te doen! Prijs: vanaf €9,95.

goedkope cadeaus - kalender

2. Cadeaudoos

Is de persoon voor wie je een cadeautje zoekt een echte wijnliefhebber, maar vind je een fles wijn te saai als cadeau? Dan is deze cadeaudoos perfect om je fles wijn op te leuken. De cadeaudoos kost €6,95, perfect om nog een goede fles wijn binnen het budget uit te zoeken.

goedkope kerstcadeaus wijndoos

3. Theeglas

Personaliseer een theeglas voor jouw favoriete theedrinker. Kies voor zijn of haar naam, of een mooie persoonlijke boodschap. Verschillende designs mogelijk, en allemaal binnen het budget: €13,95, waardoor je dus eenvoudig nog zijn of haar favoriete thee aan het geschenk kan toevoegen.

Goedkope cadeaus voor kerst - Theeglas

4. Kussentje

Een leuk cadeau voor iemand die van gezelligheid houdt, of die misschien pas is verhuisd. Bedruk een kussen voor €15,95 en bezorg hem of haar een mooie decoratie en knuffel tegelijk.

Goedkope kerstcadeaus - Kussen

5. Schort

Een klassieker voor iedere kookliefhebber, maar jij maakt het extra speciaal door er een gepersonaliseerde touch aan toe te voegen. Prijs: €18,95.

Ook verkrijgbaar voor kinderen en als set voor ouder en kind.

Goedkoop kerstcadeau - Schort

6. Duo Mokken

Dit is een leuk cadeau voor een koppel. Personaliseer 2 mokken in dezelfde stijl voor €18,95. Laat je creativiteit maar los! 😉

7. Speelkaarten

Wil je een betaalbaar kerstcadeau voor iemand die wel van een avondje kaarten houdt? Een set gepersonaliseerde speelkaarten is een ideaal geschenk. Klassiek, maar door de persoonlijke touch toch uniek! Ontdek een brede selectie kaartspellen om te personaliseren. Uno, kwartet, memo , het klassieke kaartspel, … Aan jou de keuze 🙂 Prijs: €12,99

8. Sneeuwbol

De personaliseerbare sneeuwbol is één van onze nieuwste cadeaus in het smartphoto assortiment en is met zijn schittering van glitter en sneeuw een prachtig geschenk voor jong en oud. Voeg aan deze bol je mooiste herinneringen, momenten, plaatsen toe en maak van de sneeuwbal een top kerstgeschenk.

Prijs: €13,95

P.S. Personaliseer de sneeuwbol met foto’s of tekst.

9. Puzzel

Een topcadeau voor je kleine bengels! Personaliseer een puzzel voor de kinderen voor €15,95. Puzzelen wordt nog leuker met zo’n gepersonaliseerde puzzel!

10. Knuffel

Voor zowel kinderen als volwassen! 😀 Deze knuffels veroveren ieders hart, en al zeker wanneer ze een gepersonaliseerd t-shirt dragen. Prijs: €14,95.

Heb jij het ideale kerstcadeau al gevonden?

Zelf nog leuke cadeau-ideeën onder 20 euro? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook, Instagram, Pinterest of Twitter.

Originele en goedkope kerstcadeaus

Kristof, 30 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *