10 unieke kerstcadeautjes onder 20 euro

Ben je op zoek naar een aantal originele kerstcadeautjes, maar zit je wat krap bij kas? Bij smartphoto vind je heel wat leuke, gepersonaliseerde geschenkjes waar je iedereen blij mee maakt. En die hoeven helemaal niet duur te zijn!

Low budget kerstcadeaus – 10 cadeautjes voor minder dan 20 euro

Deze cadeautjes zijn erg lief voor je portemonnee en zullen zeker en vast in de smaak vallen. Doe je geliefden plezier met een kwalitatief en gepersonaliseerd cadeau met jouw eigen foto’s en/of tekst!

1. Kalender

Een klassieker! Scoor je zeker en vast mee bij de grootouders. Personaliseer een kalender met foto’s van je familie of met mooie natuur- of reisfoto’s. De kerstperiode is de ideale periode om iemand al die mooie herinneringen van het voorbije jaar cadeau te doen!
Prijs: vanaf €9,95.

2. Magneten

Wil je graag een leuk cadeautje geven dat ook gewoon superhandig is? Dan zijn onze flexibele kerstmagneten de perfecte keuze! Voeg er enkele leuke foto’s aan toe en combineer ze met de designs die ons eigen design team hier speciaal voor ontwierp. Leuk om de koelkast mee te pimpen!
Prijs: vanaf €13.05

3. Bloempotje

Een klein cadeautje voor iemand die houdt van gezelligheid en sfeer in huis? Dat is ons gepersonaliseerde bloempotje! Of je er nu een foto op plaatst of kiest voor een leuk kerstdesign met een toepasselijke quote, met een schattige plantje erin ziet het resultaat er sowieso geslaagd uit!
Prijs: vanaf €15.95

4. Kussentje

Een zeer knuffelbaar cadeau voor iemand die houdt van gezellige winteravonden, of die misschien pas is verhuisd. Personaliseer een kussen met een foto en/of tekst, en bezorg hem of haar een mooie decoratie én knuffel tegelijk.
Prijs vanaf €16.95

5. Keukenschort

Een klassieker voor iedere kookliefhebber, want je kan nooit teveel keukenschorten hebben! Maar jij maakt het extra speciaal door er een gepersonaliseerde touch aan toe te voegen.
Prijs: €18,95.

Ook verkrijgbaar voor kindjes en als set voor ouder en kind.

6. Mok met kerstmotief

Een supertoffe klassieker in een extra kerstjasje! Want wat is er nu leuker dan je dag starten met een kopje koffie of thee waarmee je kan wegdromen bij je mooiste herinneringen?
Prijs: €12.95

7. Gepersonaliseerde speelkaarten

Wil je een betaalbaar kerstcadeau voor iemand die graag spelletjes speelt? Een set gepersonaliseerde speelkaarten is dan een heel origineel idee. We hebben heel wat speelkaarten die je kan personaliseren: Uno, kwartet, memo, het klassieke kaartspel… Aan jou de keuze. 🙂
Prijs: vanaf €12,99

8. Sneeuwbol

De personaliseerbare sneeuwbol is één van onze nieuwste cadeaus in het smartphoto assortiment en is met zijn schittering van glitter en sneeuw een prachtig geschenk voor jong en oud. Voeg aan deze bol je mooiste herinneringen, momenten, plaatsen toe en maak van de sneeuwbal een top kerstgeschenk.
Prijs: €13.95

9. Sleutelhanger

Klein maar fijn: een leuke sleutelhanger met een mooie foto op, waarvan de ontvanger standaard een glimlach op zijn gezicht krijgt! Niet echt een goeie foto voorhanden? Dan kan je er ook gewoon een lieve (of grappige) quote opzetten!
Prijs: vanaf €9.95

10. Onderzetters

Deze gepersonaliseerde onderzetters zouden met de feestdagen wel eens heel goed van pas kunnen komen! Klinken op het nieuwe jaar, maar toch nog eens nagenieten van al die mooie momenten van het voorbije jaar.
Prijs: €17.95

Heb jij het ideale kerstcadeau al gevonden? Of heb je zelf nog leuke cadeau ideeën onder de €20?

Laat het ons weten in de reacties hieronder of via Facebook en Instagram via #mysmartphoto!

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *