Met deze cadeaulabels voor kerst maak je jouw kerstcadeau helemaal af!

Cadeaukaartjes voor kerst

Het is zover! De cadeautjes worden ingepakt om onder de kerstboom te worden geplaatst!
Niets vergeten? Maak het cadeautje helemaal af met leuke cadeaulabels voor kerst die je hier helemaal gratis kan downloaden en afdrukken. 🙂

cadeaukaartjes voor Kerstmis

Waarschijnlijk liggen er binnenkort ook bij jou geschenken voor verschillende personen onder de kerstboom. Vergeet dus zeker niet de naam van de ontvanger te noteren op het pakketje, zo ontstaan er geen onnodige moeilijkheden bij het uitdelen van de geschenken.

Hoewel je vermoedelijk ook je cadeautjes met veel liefde hebt verpakt, wordt de naam vaak in de haast  op het geschenk geschreven. Mooier wordt het wanneer je een leuk cadeaulabel voor kerst aan het geschenk toevoegt, waarmee je snel en eenvoudig een mooie persoonlijke touch aan het geschenk kan toevoegen en waarop je op de achterzijde de naam van de ontvanger kan plaatsen.

Smartphoto laat je cadeaulabels voor kerst hieronder gratis downloaden en afdrukken. Geschikt voor kerst- en voor nieuwjaarsgeschenken, je vindt er zeker iets tof tussen!

Download de feeërieke cadeaulabels hier!

Tip: druk deze labels af op een stevig papier voor een echt feestelijke look! Perforeer het label bovenaan, sleep een touwtje of lint erdoor en klaar!

Cadeaukaartjes: voor elk wat wils

Beloofd! Je vindt cadeaukaartjes naar ieders smaak. Van blauw, goud, pastel roze tot labels met sterren en schattige dieren…

cadeaukaartjes voor kerst

Cadeaulabels in de trendkleuren

Je hebt het vast en zeker al gemerkt, pastelkleuren zijn overal en het zijn dan ook de trendkleuren van het moment. Hou je van deze kleuren, dan zal je zeker houden van deze cadeaulabels voor kerst!

Cadeaulabels in de kerstsfeer

Als je deze blogpost leest, hou je vast en zeker enorm veel van Kerstmis en wil je de cadeautjes er zeker zo ‘christmassy’ mogelijk laten uitzien. Hiervoor vind je ook cadeaulabels in de traditionele kerstkleuren die je gratis kan afdrukken en die de kerstsfeer nog zullen versterken. 🙂

Klassieke cadeaulabels

Hou je meer van de klassieke cadeaulabels? Geen probleem! Je vindt verschillende klassieke exemplaren die je zo kan afdrukken om je nieuwjaars- of kerstgeschenken helemaal af te maken!

Download de feeërieke cadeaulabels hier!

Extra: gepersonaliseerde cadeaulabels

Je houdt wel van cadeaulabels bij het geschenk maar je hebt nog niet meteen gevonden wat je zocht?

Dan zijn waarschijnlijk deze gepersonaliseerde cadeaukaartjes iets voor jou!

Voeg eenvoudig een eigen leuke en spontane foto toe van jou/je kind en voeg een leuke boodschap toe. Wedden dat de ontvanger het fantastisch vindt?

cadeaukaartjes-kerst

Hopelijk heb je hiertussen gevonden wat je zocht! Dit jaar geef je net die extra touch aan je kerst- of nieuwjaarsgeschenk!

En om je helemaal in de kerststemming te brengen… Ontdek hier onze playlist voor Kerst!

Ik wens jullie allen vrolijke feesten toe! 🙂
PS : Deel gerust jouw foto’s van je cadeautjes met ons in de commentaren of via onze Facebook, Instagram of Pinterest pagina. 😉

Lees ook:

Originele kerstdecoratie zelf maken: 9 diy ideetjes

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *