Kerst playlist: onze top 20 songs voor eindejaar

Kerst playlist

De kerstdagen staan voor de deur en dat betekent volop genieten van gezellig samenzijn met familie en vrienden. Bij een gezellig diner en het uitpakken van de kerstcadeautjes mag sfeervolle kerstmuziek natuurlijk niet ontbreken. Om het je een stuk makkelijker te maken hebben wij een leuke kerst playlist samengesteld. Een mix van oldies en nieuwere songs die voor een uiterst gezellige kerstsfeer zullen zorgen. 🙂

kerstmuziek playlist

Klassieke kerstliedjes
Bekende klassiekers als Have Yourself a Merry Little Christmas, All I want for Christmas is you, It’s the most wonderful time of the year en Santa Claus is Comin’ to town mogen natuurlijk niet ontbreken. De klassiekers zijn alom bekend en zullen door velen meegezongen of meegeneuried kunnen worden en zorgen gegarandeerd voor een leuke sfeer.

Oldies kerstliedjes
Naast klassiekers zijn het vooral de oldies die velen als muziek in de oren zullen klinken. Kerstsongs als Sleigh ride en Run Rudolph Run behoren zeker in de top 20 kerstliedjes voor kerst 2018. Sneeuw of geen sneeuw, met de oldie: Let it snow! Let it snow! Let it snow! wordt het ongeacht het weer heel gezellig in huis.

Kerstmuziek playlist top 20

Natuurlijk zijn er nog veel meer kerstsongs die perfect passen bij de gezelligheid van de kerstdagen. Daarom vind je hier de complete kerst playlist, zodat je samen met je partner, gezin, familie of vrienden kunt genieten van prachtige kerstmuziek. Laat het kerstfeest beginnen! 🙂

 

Het team van smartphoto wenst jou en je dierbaren fijne Kerstdagen en veel luisterplezier! 🙂

merry x-mas

Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau?
Bekijk al onze gepersonaliseerde geschenken voor kerst.

Kerstaanbod smartphoto

Nog op zoek naar inspiratie voor een geslaagde kerst?
Bekijk dan zeker ook onze andere blogposts:

  1. DIY kerstdecoratie: 9 toffe ideetjes
  2. Kinderactiviteiten kerst – Maak het gezellig met de kids!
  3. Gepersonaliseerde kerstkaarten 2018 – Een blik op de nieuwe designs

 

Kristof, 30 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *