Kerst playlist: onze top 20 songs voor eindejaar

Kerst playlist

De kerstdagen staan voor de deur en dat betekent volop genieten van gezellig samenzijn met familie en vrienden. Bij een gezellig diner en het uitpakken van de kerstcadeautjes mag sfeervolle kerstmuziek natuurlijk niet ontbreken. Om het je een stuk gemakkelijker te maken hebben wij een leuke kerst playlist samengesteld. Een mix van oldies en newbies die voor een uiterst gezellige kerstsfeer zullen zorgen. 🙂

kerstmuziek playlist

Klassieke kerstliedjes
Bekende klassiekers als ‘Have Yourself a Merry Little Christmas‘, ‘All I want for Christmas is you‘, ‘It’s the most wonderful time of the year‘ en ‘Santa Claus is Comin’ to town‘ mogen natuurlijk niet ontbreken. De klassiekers zijn alom bekend en zullen door velen meegezongen of meegeneuried worden en zorgen gegarandeerd voor een leuke sfeer.

Oldies’ kerstliedjes
Naast klassiekers zijn het vooral de oldies die velen als muziek in de oren zullen klinken. Kerstsongs als ‘Sleigh ride‘ en ‘Run Rudolph Run‘ behoren zeker in de top 20 kerstliedjes voor Kerstmis 2023. Sneeuw of geen sneeuw, met de oldie: ‘Let it snow! Let it snow! Let it snow‘ wordt het ongeacht weer heel gezellig in huis.

Kerstmuziek playlist

Natuurlijk zijn er nog veel meer kerstsongs die perfect passen bij de gezelligheid van de kerstdagen. Daarom vind je hier onze complete kerst playlist, zodat je samen met je partner, gezin, familie of vrienden kunt genieten van prachtige kerstmuziek. Laat het kerstfeest maar beginnen! 🙂

Het team van smartphoto wenst jou en je dierbaren fijne Kerstdagen en veel luisterplezier toe! 🙂

merry x-mas

Nog op zoek naar een origineel kerstcadeau?
Bekijk al onze gepersonaliseerde geschenken voor kerst.

Kerstaanbod smartphoto

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *