Flair’s 7 leukste ideeën om meer uit je fotoprints te halen

Puilt jouw filmrol ook uit van leuke vakantiekiekjes of coole outfitfoto’s? Magazine Flair gaf haar lezers en lezeressen 7 originele tips om hun fotoprints een mooi plekje te geven. Wij sommen ze in deze blog ook even voor jou op!

1. Wanderlust

Print enkele fotoprints van vakantiebestemmingen waar je onlangs naartoe reisde of ooit nog heen wil en bevestig ze op een grote landkaart. Zo kan je op ieder moment even wegdromen, hetzij naar fijne vakantieherinneringen, hetzij naar toekomstige reisplannen!


2. Moodboard

Maak een motiverende moodboard om boven je bureau te hangen. Druk hiervoor inspirerende quotes, mooie beeldjes en dromerige foto’s af. Voeg enkele opvallende kleurtjes toe. Wist je bijvoorbeeld dat blauw (alsook groen en geel) voor meer productiviteit zorgen? Die kleuren kunnen dus zeker niet ontbreken! Is jouw moodboard magnetisch? Dan kan je ook enkele toffe, gepersonaliseerde magneten toevoegen!


3. Memory box

Bewaar jouw allermooiste vakantieherinneringen in een memory box. Hiervoor kan je kiezen uit een schattig, traditioneel, houten kistje of een gepersonaliseerd bewaardoosje met foto en naam van je bestemming. Dat is handig om, in een nostalgische bui, meteen de juiste memory box terug te vinden.


4. Wanddecoratie

Print verschillende foto’s van jouw favoriete fakantie, thema of kleur en hang ze aan in een leuk patroon aan je muur. Wil je graag nog een stapje verder gaan? Bevestig ze in een hoek van de kamer voor een verrassend en gezellig effect. Toch liever iets anders om jouw muur mee te pimpen? Neem hier een kijkje naar ons assortiment wanddecoratie!


5. Uitnodigingen

Je organiseert een communie-, verjaardags-, trouwfeest… en bent op zoek naar mooie uitnodigingen, maar vindt niet wat jij in gedachten hebt. Daarnaast wil je ook de kosten een beetje drukken. Herken je jezelf hierin? Dan is dit de oplossing! Ontwerp jouw eigen design en laat het als fotoprints afdrukken. Budgetvriendelijk én exact wat jij wil! Toch liever een echt kaartje? Wist je dat je op onze vele kaartjes ook je eigen design kan toevoegen?


6. A work of art

Selecteer enkele kunstzinnige afbeeldingen waar jij helemaal wild van wordt en hang ze met een simpel kadertje aan de muur. Zo creëer je op 1, 2, 3 een prachtige art wall! Wist je dat je bij jouw fotoprint bestelling een ruime keuze aan kaders kan toevoegen? Zo hoef je alvast niet meer naar de winkel te rennen. Liever een groter formaat? Kies dan voor een ingekaderde poster.


7. Fashion inspo

Wat zou ik vandaag aantrekken? Iedereen vraagt het zich zo nu en dan wel eens af. Met deze tip wordt de keuze een tikkeltje gemakkelijker: Stel enkele outfits samen waarin jij je een echte fashionista voelt – eentje waar je je goed in voelt dus. Leg ze op de grond of op bed en fotografeer ze één voor één. Kleef deze fotoprints op of naast je kleerkast voor dagelijkse inspiratie!


Foto’s afkomstig van Flair

Heb jij zelf nog een leuk idee of heb je al eens iets origineels met jouw fotoprints gemaakt? Laat het ons weten weten via de commentaren of via FacebookInstagramPinterest of TikTok met de hashtag #mysmartphoto.

Hoi! Ik ben Jolien, 27 jaar, synchroonzwemster en chocoladeliefhebber met een grote passie voor talen en culturen, en dan in het specifiek voor het Spaans. Als CRM Manager bij smartphoto help ik jou graag met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *