Verwen jezelf met een leuk cadeau voor Singles’ Day

Elk jaar op 11 november is het groot feest voor alle singles, want dan vieren we Singles’ Day! 🎉 Ben jij zelf single, en wil je jezelf graag verwennen op deze dag? Scrol dan even verder en ontdek alle leuke hebbedingetjes voor singles!


1. Mok ☕

Don’t need no man, all I need is coffee! Wijze woorden om naar te leven, of je nu single bent of niet ;). Er bestaat niets dat je hart meer vult met warmte dan een lekkere kop koffie, chocomelk of soep, toch? Doe het in je favoriete mok, en je begint je dag vast en zeker met een glimlach!


2. Schort 🍔

Kook je graag? Je hoeft geen partner te hebben om lekker voor te koken, want als single kan je altijd zelf kiezen wat er op tafel komt en alle dagen eten waar jij zin in hebt! Dankzij deze schort met foto en/of quote voel je je vast en zeker een echte chef-kok! Sauteer, kook, bak en braad in stijl met deze prachtige kookschort en bescherm je kleren terwijl je bezig bent.


3. Koekjestrommel 🍪

Treat yourself met iets zoets in een koekjestrommel die je helemaal kan personaliseren. Zet je er graag een foto op van je huisdier? Of plaats je er liever een leuke quote op? Keuze genoeg! Vul de koekjesdoos daarna naar hartenlust met koekjes of snoepjes. Steek je er liever je naaigerief in? De mogelijkheden zijn eindeloos!


4. Bloempot 💐

Ben jij een echte plantlover? Zet je planten in de bloemetjes – pun intended – door ze in een mooie, gepersonaliseerde bloempot te plaatsen. Heb je momenteel geen planten of bloemen in huis? Dankzij deze bloempot heb je een extra reden om jezelf af en toe een bloemetje cadeau te geven 😉


5. Make-up tasje 💄💋

Maak jij jezelf graag op? Dan is een cute make-up tasje uiteraard een leuke attentie voor jezelf! En wie beweert dat je je enkel schminkt voor een partner is fout; echte make-up lovers maken zich op om naar zichzelf te kunnen kijken terwijl ze langs winkelramen passeren 😀 “True beauty comes from within (this bag)”.


6. Kaarshouder 🕯️

Zit je graag knus en gezellig met een dekentje in de zetel? Maak de sfeer nog huiselijker met een kaarshouder en theelichtje. Het wordt al helemaal cozy als er op die kaarshouder een foto of tekst staat die belangrijk is voor jou. Neem er nog een chocomelkje met koekjes of een zakje chips bij, en single zijn is nog nooit zo gezellig en leuk geweest!


7. Muismat 🖥️

Geef je jezelf graag een praktisch cadeau? Dan is een muismat misschien wel iets voor jou. Zet er een foto van je geliefden of je favoriete huisdier op, en klaar is kees! Een toffe quote zoals deze is natuurlijk ook een optie: “Gamers don’t get older, they level up”.


8. Cadeaus voor huisdieren 🐶🐱

Er is niemand die meer voor jou door het vuur gaat dan jouw favoriete viervoeter! Verwen je liever jouw kat of hond, in plaats van een geschenkje te kopen voor jezelf? Er zijn heel wat presentjes waarmee je je beste vriend(in) heel gelukkig zou maken: een voerbak, naamplaatje, dierenmat, sjaaltje, dierenbed…En geef toe: een cadeau voor je kat/hond is ook een beetje een geschenk voor jezelf 😉


9. Personaliseerbare cadeaupakketten 🎁

Wil je echt alles uit de kast halen om jezelf een leuke Singles’ Day te bezorgen? Beloon jezelf dan met een Smart2Give geschenkpakket! Kies uit een cadeaupakket bubbels, gin, bad, relax, whisky, granola of BBQ. Het is maar 1 keer Singles’ Day, toch? 😉


Wil je nog meer cadeaus bekijken voor Singles’ Day? Ontdek ze hier.

Wil je graag meer inspiratie opdoen, of je eigen creaties met ons delen? Laat het ons weten via de commentaren of via Facebook, InstagramTikTok of Pinterest met de hashtag #mysmartphoto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *