10, 9, 8,… Wacht even! Dit maakte 2022 speciaal

Blik jij even mee terug? 💙

Dit was 2022

In 1964 printten we jullie eerste herinneringen. We zijn verheugd dat we dit in 2022 nog steeds mochten doen. Steevast met dezelfde liefde voor het vak.

2022 was een ontzettend interessant jaar! Hieronder blikken we terug op enkele mooie verwezenlijkingen. Kijk jij met ons mee?

We zouden natuurlijk nooit zo ver staan zonder het kloppende hart van smartphoto: onze allerliefste klanten die ons iedere keer opnieuw met schitterende creaties verrassen!

Bedankt voor alweer een prachtig jaar! Laten we samen in 2023 even schitterende herinneringen maken! smartphoto


Zó veel nieuwigheden

Jullie glimlach is het enige wat telt! Wij vinden het dan ook super wanneer jullie met ons mee brainstormen over nieuwe productideetjes! In 2022 lanceerden we dankzij jullie input meer dan 50 nieuwe, personaliseerbare geschenken! Also curious what’s next? Ontdek hier alle nieuwtjes!

Dit was 2022: nieuwe producten

Onze designers werken voortdurend aan nieuwe designs voor alle foto- en tekstproducten. Het afgelopen jaar ontwierp het design team maar liefst 144 prachtige, nieuwe designs, waar jij jouw allermooiste foto’s en tekstjes aan kan toevoegen. Deze werden in meerdere kleurvarianten op niet minder dan 204 verschillende producten uitgerold! Dit leidde tot 2.853 nieuwe combinaties! Benieuwd? Neem alvast een kijkje naar de nieuwe designs voor Valentijn!

Dit was 2022: nieuwe designs

Heet van de naald

Naast foto’s, zijn jullie ook fan van tekst om jullie producten mee te personaliseren. Daarom investeerden we in enkele gloednieuwe machines om ook in deze categorie nieuwe mogelijkheden, zoals laseren, graveren en borduren, te kunnen aanbieden. Ben jij fan van een handdoek met naam? Of liever een gegraveerde, houten peper-en zoutmolen?

Dit was 2022: nieuwe borduurmachine

Daarnaast investeerden we in co-bots die de werknemers in onze productie helpen met de uitvoering van repetitieve handelingen en het sorteren van producten. Op die manier vergemakkelijken en versnellen we het werkproces voor onze collega’s.

Dit was 2022: nieuwe machines

3e keer op rij Safeshops Award

We wonnen voor de 3e keer de Safeshops Award voor Brilliant Concept in de categorie grote Belgische webshops! Deze award beloont de webshop met de beste score op gebied van website design, klantvriendelijkheid en productinfo. De winnaars werden gekozen door de Belgische consumenten, wat ons extra fier maakt!

Een applausje voor alle webdevelopers, marketeers en klantendienst medewerkers EN een grote dankjewel aan jullie, onze geweldige klanten, voor het vertrouwen in onze webshop! 👏

Dit was 2022: Safeshops Award

Great Family To Work with

Eén grote smartphoto familie. Zo omschrijven we onszelf graag. Plezier, vertrouwen en gezelligheid alom! Na een grondige evaluatie werden we in 2022 beloond met het Great Place To Work certificaat! Dat vierden we met een heerlijk ontbijtje. Op naar een nóg betere werkplek in 2023! Meer info vind je hier.

Dit was 2022: Great Place To Work certificaat

Afgelopen jaar mochten we ook heel wat nieuwe collega’s in onze smartphoto familie verwelkomen. Zo ontvingen we maar liefst 18 nieuwe collega’s met open armen! Wil jij deel uitmaken van onze smartphoto familie? Ontdek onze vacatures hier.

Dit was 2022: 18 nieuwe collega's

Walking on sunshine

We streven naar een meer milieuvriendelijke toekomst voor onze productie. In kleine stapjes proberen we een steentje bij te dragen aan een duurzame samenleving. Natuurlijk hebben we nog een lange weg af te leggen, maar we zetten alvast een volgend stapje: zonnepanelen op de daken van onze cadeautjesfabriek!

Dit was 2022: Zonnepanelen

Nieuwe webshop ervaring

Dag in dag uit streven onze webdevelopers ernaar om jouw ervaring met onze webshop zo optimaal mogelijk te maken! Daarvoor creëerden ze alvast een gloednieuwe webshop voor enkele belangrijke momenten, zoals Moederdag, Vaderdag, Kerstmis,… Op naar de volgende! Heb je nog aanbevelingen? Laat het ons zeker weten!

Dit was 2022: Vernieuwde webshop

Applausje voor alle collega’s

We krijgen wel eens de vraag: “Waarom moeten we onze producten bij smartphoto bestellen?” Dan antwoorden we niet met verhalen over kwalitatieve producten of printers… Maar wel: Onze medewerkers die zich dag in dag uit volop inzetten om jullie verhalen met de allergrootste zorg af te werken. Bedankt voor alweer een succesvol jaar, collega’s!

Dit was 2022: Applausje voor alle collega's

DANKUWEL 💙

Duizenden pakjes rolden over onze machines!

Op de drukste dag van het jaar bestelden jullie maar liefst 377.656 kaartjes, 32.638 kalenders en 7.175 fotoboeken. Onze mok blijft jullie favoriete product. Alleen al in de maand december mochten we er maar liefst 63.417 jullie richting uit sturen!

Het is een absoluut voorrecht om dagdagelijks jullie mooiste verhalen via onze handen te mogen laten passeren. We hopen dat we jullie mooiste momenten nog vele jaren mogen blijven printen en vereeuwigen!

Met veel 💙 van het hele smartphoto team

Dit was 2022: dankuwel klanten

Heb jij nog mooie smartphoto herinneringen uit 2022? Laat jij ons meegenieten van jouw mooiste creaties? Deel ze met ons via FacebookInstagramTikTok of Pinterest!

Hoi! Ik ben Jolien, 27 jaar, synchroonzwemster en chocoladeliefhebber met een grote passie voor talen en culturen, en dan in het specifiek voor het Spaans. Als CRM Manager bij smartphoto help ik jou graag met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *