Moederdag: ontdek onze nieuwe producten & designs!

Nieuwe producten voor Moederdag

Binnenkort zetten we weer allemaal onze allerliefste mama’s in de bloemetjes met leuke cadeautjes voor Moederdag. Je maakt haar natuurlijk altijd blij met een bloemetje of een lekker parfum, maar geef toe, het is toch leuker om een persoonlijk cadeautje te kunnen afgeven? En geen paniek, want ook persoonlijke geschenkjes kunnen eenvoudig & snel gemaakt worden! 😊

Nieuwe producten voor Moederdag

We stellen je hieronder met trots 9 nieuwe producten voor Moederdag & een heleboel nieuwe designs voor waar jij jouw mama op 12 mei mee kan verrassen!

1. Tapasplank hout

cadeau ideeën voor MoederdagIt’s apérotime! Wat is er nu een leukere weekendactiviteit dan samen met je mama genieten van een heerlijke aperitief? Die wordt er vanaf nu alleen maar leuker op dankzij onze gepersonaliseerde tapasplank! Voeg een grappige of leuke quote toe die perfect bij haar past, en verras haar met dit origineel geschenk. Laat die hapjes maar komen!

2. Cocktailglas

cadeau ideeën voor Moederdag

Ook onmisbaar bij een zomerse apéro: onze gloednieuwe bier- en cocktailglazen! Laat er haar naam of een mooie quote op graveren die jouw mama typeert en schenk haar dit unieke cadeautje voor Moederdag. De glazen worden per set van 2 verkocht, kleine hint dus dat ze jou binnenkort mag uitnodigen voor een heerlijke home-made cocktail. 😉

3. Kaarthouder leer

cadeau ideeën voor Moederdag

Mama’s en overvolle portefeuilles… it’s a thing! Wedden dat ze een gat in de lucht zal springen met deze superhandige leren kaarthouder? Hij is bovendien heel erg stijlvol, een win-win situatie dus. Laat er haar naam of een lieve boodschap op graveren om het heel persoonlijk te maken. Vanaf nu betaalt jouw mama altijd overal in stijl!

4. Sleutelhanger leer

cadeau ideeën voor Moederdag

Zoek je eerder een klein & handig cadeautje voor jouw mama waar niet veel tijd in kruipt? Dan is onze nieuwe leren sleutelhanger een perfect geschenk. Zo vindt ze haar sleutelbos gemakkelijk terug in elke (overvolle) handtas en moet ze elke dag opnieuw glimlachen met de leuke quote die jij erop geplaatst hebt!

5. Onderzetters

cadeau ideeën voor Moederdag

Is jouw mama ook iemand die graag bezoek ontvangt voor een hapje & een drankje? Dan zal ze helemaal gek zijn op deze gepersonaliseerde onderzetters! Ze geven elke tafel een leuke toets en op die manier kan ze pronken met mooie foto’s van haar kinderen en kleinkinderen. 😊

6. Bladwijzer

cadeau ideetjes voor MoederdagIs je mama een boekenliefhebber? Dan maak je haar ongetwijfeld blij met deze papieren bladwijzer! Voeg er een foto van jullie tweetjes aan toe die meteen een mooie herinnering oproept, en maak zo haar leesmomentjes alleen nog maar leuker!

→ Fan van dit bloemetjesdesign? Je kan het ook terugvinden op heel wat andere fotoproducten!

7. Flexibele magneten

cadeau ideeën voor Moederdag

Who needs a superhero when you have a mom?
Deze flexibele magneten voor Moederdag zijn ervoor gemaakt om haar koelkast te pimpen op een persoonlijke manier! Je kan je eigen quotes toevoegen of gewoonweg onze quotes overnemen. Benieuwd welke ervan perfect bij jouw mama passen. 😊

8. Bloempot

cadeau ideeën voor Moederdag

Een klassieker voor Moederdag in een origineel jasje? Dat is een leuk plantje of bloemetje in onze gepersonaliseerde bloempot! Kies een design uit, voeg er een mooie foto aan toe en hup, je cadeautje is klaar! Je fleurt er niet alleen je mama’s interieur mee op, maar ook haar goed humeur ;-).

→ Dit design met hartjes is gloednieuw en super schattig, je vindt het ook terug op heel wat andere fotoproducten!

9. Bewaardoos

cadeau ideeën voor Moederdag

Een klassieker van formaat, maar superhandig voor elke mama om haar spulletjes in te bewaren: onze gepersonaliseerde bewaardoos! Dit vierkante formaat is helemaal nieuw en is heel wat groter dan de andere formaten. Of ze er nu juwelen, fotoprints of koekjes in bewaart: zo’n cadeautje komt gewoon altijd van pas.

Is er één design voor Moederdag waar je helemaal gek op bent? Dan kan je verschillende fotoproducten met dit design maken en er telkens een andere foto aan toevoegen. Zo kan je je mama verrassen met een leuke collectie die perfect samen past! Wedden dat ze dé blikvanger van haar interieur worden? 😉

Wil je haar graag nog wat éxtra verwennen op Moederdag zelf? Laat je dan inspireren door ons e-magazine met heel wat leuke tips & ideetjes om je mama te verwennen!

Inspiratie magazine voor Moederdag

Lees ook:

Fien, 25 jaar, foodlover, met een passie voor talen en digital marketeer voor smartphoto. Mijn doel? Jouw dag opleuken met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *