Eerste Moederdag: originele verrassingen voor de jonge mama

Eerste moederdag

Je allereerste jaar als ouder, dat zit vol onvergetelijke momenten. Maak gebruik van al die mooie foto’s die je dit jaar hebt gemaakt van jouw kleine wolkje voor een heel persoonlijk moederdag cadeau.

eerste moederdag: cadeaus voor jonge mama's

Ken je dat gevoel? Het eerste levensjaar van je überschattige zoontje of dochtertje gaat er geen dag voorbij of je hebt de zoveelste mooie foto van hem of haar genomen. Ze veranderen ook zo razendsnel, en je wilt élke herinnering vastleggen!

Binnenkort komt Moederdag eraan en vier jij of je partner misschien wel voor het eerst deze bijzondere dag. Hét moment bij uitstek dus om al die mooie momenten te verzamelen en er een origineel én uniek cadeautje van te maken, om de herinneringen voor eens en voor altijd te koesteren.

We brengen je alvast op ideetjes met de volgende 5 cadeau tips: eenvoudig om te maken en perfect voor fiere, jonge mama’s.

Tip 1: Wanddecoratie voor de jonge moeder

eerste moederdag cadeau ideetjes

In tien minuten maak je al een prachtige collage van al jouw foto’s voor op een canvas. Of ga je liever voor een ingekaderde fotoposter? Je kan kiezen uit onze verschillende dragers en heel wat formaten om jouw mooiste herinneringen op te hangen in de woonkamer, slaapkamer, keuken enz. Wedden dat ze dé blikvanger van je interieur worden?

Tip 2: Een fotokussen voor de jonge moeder

eerste moederdag cadeau ideetjes

Sommige momenten uit ons leven willen we dolgraag nog eens herbeleven. Als je nu een kussen maakt met daarop een van de allermooiste foto’s van het afgelopen jaar, dan kan mama deze op elk willekeurig moment tegen haar hart drukken. Je kunt kiezen uit verschillende formaten: hartvormig, vierkant, rechthoekig, groot, klein, recto verso of eenzijdig… Een ideaal geschenk dus om te geven voor haar allereerste moederdag!

Tip 3: Een hippe bloempot voor de jonge moeder

eerste moederdag cadeau ideetjes

Waarvan houden vrouwen – naast hun eigen baby – het meest? Een fleurig huis vol bloemetjes & plantjes! Je kan je dus al voorstellen hoe blij ze zal zijn met een mooi bloemetje in een gepersonaliseerde bloempot. Een klassiek Moederdag geschenk in een origineel jasje!

Tip 4: Een fotoboek Collection52 voor de jonge moeder

eerste moederdag cadeau ideetjes

Keuzestress uit al die honderdenéén mooie foto’s van je kindje? Dan is ons Collection52 fotoboek de redder in nood! Kies voor élke week van het eerste levensjaar van je zoontje of dochtertje de allermooiste foto uit en verzamel ze allemaal in een map op je laptop, tablet of smartphone. Laad de foto’s allemaal tesamen op in onze editor & je fotoboek vult zich automatisch met jouw foto’s. Wedden dat mama haar traantjes niet zal kunnen bedwingen op Moederdag? 🤗

Tip 5: Schattige fotokalender voor de jonge moeder 

eerste moederdag cadeau ideetjes

Het is misschien een grotere uitdaging om de 12 mooiste foto’s van je baby’tje uit te kiezen, maar het resultaat mag er wezen! Kies voor elke maand een foto uit die er helemaal bij past en maak een mooie kalender die de trotse mama op haar bureau kan zetten. Zo kan ze ook haar collega’s dagelijks tonen hoe schattig jullie kleine spruit wel niet is. Want geef toe, een beetje cuteness overload op de werkvloer kan geen kwaad, toch? 👶

Inspiratie gevonden voor de jonge mama?
Wij zijn alvast heel benieuwd naar jullie creaties & cadeautjes voor de allereerste Moederdag! Deel ze met ons via Facebook, Instagram of Pinterest met #mysmartphoto.

Op zoek naar nog meer tips om jonge moeders uitgebreid te verwennen op moederdag? Ontdek dan ons gratis moederdag e-magazine voor de leukste ideeën.
Maak van haar eerste Moederdag een topdag!

moederdag cadeau ideeënLees ook:

Kristof, 30 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *