Eerste Moederdag: originele verrassingen voor de jonge mama

Eerste moederdag

Het eerste jaar veranderen onze kleine ukken echt veel te snel. Maak gebruik van de honderden of duizenden foto’s die je dit jaar hebt gemaakt voor een perfect moederdag cadeau.

Het eerste jaar na de geboorte van je zoon of dochter heb je soms wel de neiging om zo’n 50 foto’s per week te maken. Ze veranderen ook zo razendsnel. Met kerst hebben we op deze manier meer dan genoeg materiaal voorhanden om een unieke en gepersonaliseerde kalender te maken voor opa en oma. Maarre, vergeten we dan de belangrijkste niet? Wat denk je van de allereerste moederdag? Daarvoor gebruik je toch zeker ook die enorme collectie aan foto’s die je hebt gemaakt? Ideaal om een origineel en prachtig geschenk mee te maken. Zo’n cadeau zorgt ervoor dat bijzonder mooie momenten nooit meer vergeten worden! 🙂

We brengen je vast en zeker op een idee met de volgende 5 tips. Het is niet moeilijk om te maken en het is perfect geschikt voor lieve jonge moeders.

Een of meerdere foto’s op canvas

Eerste Moederdag - foto op canvas

In tien minuten maak je al een prachtige collage van foto’s voor op een canvas. Weet je wat nog het meeste tijd in beslag neemt? Een selectie maken uit de enorme hoeveelheid schattige foto’s. Daarna kun je kiezen uit 8 verschillende materialen en 50 verschillende ontwerpen. Wat zal dat straks mooi staan bij jullie aan de muur!

Een fotokussen voor de jonge moeder

Eerste Moederdag - fotokussen

Sommige momenten uit ons leven willen we dolgraag nog eens herbeleven. Als je nu een kussen maakt met daarop een van de allermooiste foto’s van het afgelopen jaar, dan kan mama deze op elk willekeurig moment tegen haar hart drukken. De mooiste momenten komen op die manier weer levendig in haar herinnering. Je kunt kiezen uit verschillende kussens. Hartvormig, vierkant, rechthoekig, groot of klein. Een ideaal geschenk om te geven tijdens de allereerste moederdag.

Een decoratieve ontbijtkom

Ontbijtkom voor Moederdag

Kies je voor een nuttig cadeau dat dagelijks wordt gebruikt? Ga dan voor een gepersonaliseerde mok of ontbijtkom. Dit is echt een heel origineel en praktisch geschenk voor een eerste moederdag. Als mama niet zo van koffie of thee houdt, kun je de mok natuurlijk ook gewoon veranderen in een soort bloempot. Op die manier wordt dit decoratieve geschenk ook iedere keer weer opnieuw gebruikt.

Gepersonaliseerde mok voor Moederdag

De eerste 52 weken van jullie baby in een boek

Eerste Moederdag - Collection 52

Een heel geschikt geschenk voor een eerst moederdag is bijvoorbeeld een fotoboek. Denk hierbij eens aan onze Collectie 52. Het principe is heel eenvoudig. Het gaat hier om een handig en klein fotoboek dat je gemakkelijk ergens mee naar toe kunt nemen. Altijd leuk natuurlijk om de mooiste foto’s van de kleine schat aan vrienden en familie te laten zien. Je maakt dit boek echt heel gemakkelijk. Je zorgt voor 52 foto’s, het boek wordt automatisch gevuld en smartphoto regelt de rest. Begin direct! Het enige wat je hoeft te doen, is de mooiste foto’s uitzoeken voor een geweldige verrassing voor moederdag!

Op zoek naar nog meer tips om moeder uitgebreid te verwennen op moederdag? Ontdek dan ons gratis moederdag magazine voor de leukste ideeën. Je kunt het zo downloaden. Maak van haar eerste Moederdag een topdag!

Kristof, 29 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *