DIY Moederdag cadeau – Het perfecte geschenk

DIY Moederdag cadeau

Je wil je moeder bedanken voor al haar zorg, steun en de glimlach die je ze elke dag opnieuw gunt, maar je bent weer maar eens een beetje te laat met het kopen van een moederdag cadeautje? Geen zorgen, wij dachten even na en lieten onze creatieve geesten los om te komen tot het perfecte last-minute DIY cadeau voor Moederdag. 😀 Zo kan jij door middel van een zelfgemaakt geschenk nog altijd duidelijk maken hoeveel jouw mama voor je betekent.

diy moederdag cadeau

Volgend DIY cadeau-ideetje is snel en eenvoudig te maken. Bovendien kan je het helemaal samenstellen naar je eigen wensen zodat jouw persoonlijke touch, deel wordt van het geheel. Het bestaat uit verschillende tegoedbonnen die jij met je eigen ideetjes invult en die je moeder naar eigen behoeve kan gebruiken. Het ideale cadeau dus om samen wat quality time door te brengen en wat plezier te beleven.

De vele positieve reacties van jullie allemaal heeft er voor gezorgd dat we een 2e versie hebben gemaakt! Zo kan je nu dus aan de slag met een design naar keuze dat nog beter bij jouw moeder past. Veel plezier! 😀

cadeau voor moederdag om zelf te maken

Moederdag cadeau diy : benodigd materiaal

Zo als we eerder al aangaven is ons DIY Moederdag cadeau super eenvoudig in elkaar te knutselen. We hebben het je dan ook extra makkelijk gemaakt door jou te voorzien van een printbare versie van onze designs. Deze kan je downloaden aan het eind van dit artikel. Verder heb je eigenlijk alleen nog maar een schaar en pen nodig. Aan de slag dus maar!

Geschenk DIY Moederdag

Knippen

De eerste stap is om de hoeken uit te knippen zoals getoond op onderstaande afbeelding.

DIY cadeau Moederdag

Daarna is het tijd voor wat creativiteit.

Nu is het aan jou om de 8 tegoedbonnen in te vullen met enkele leuke ideetjes. Je kan kiezen voor activiteiten die jullie samen kunnen doen maar natuurlijk ook met taken die jij van haar eenmalig kan overnemen. De ideale gelegenheid dus om haar eens goed in de watten te leggen en haar te bedanken voor alles wat zij tot nu toe voor jou gedaan heeft.

Enkele ideetjes:

  • Bon voor: een middagje samen shoppen
  • Bon voor: een grote, lieve knuffel
  • Bon voor: een etentje
  • Bon voor: een avondje quality time samen
  • Bon voor: De afwas te doen
  • Bon voor: Het huis schoon te maken

Nog andere leuke ideetjes? Vul maar in! 🙂

ideetjes voor moederdag

Eenmaal je de 8 bonnen hebt ingevuld, rest er je enkel nog de schaar te zetten op de stippellijnen. Zo kan je moeder de bonnen één voor één uitkiezen en afscheuren.

diy Moederdagcadeau

Ziezo! Je super lief DIY Moederdag cadeau is helemaal klaar! Geweldig, toch? 🙂

diy geschenk moederdag

Download hieronder één van de afbeeldingen om aan de slag te gaan! 🙂

bedankt mama moederdag cadeautje diy
moederdag cadeau diy

Je cadeautje is nu helemaal klaar!

Ben je toch nog op zoek naar andere ideetjes voor Moederdag? Bekijk dan zeker ook even de Moederdag cadeau ideetjes van smartphoto. Je vindt er vast en zeker iets terug waarmee je mama ondersteboven van zal zijn! 🙂

Toch nog niet gevonden wat je zocht? Ontdek ons inspiratiemagazine vol leuke tips en ideetjes voor Moederdag. Maak van haar dag een dag die ze zich voor altijd zal blijven herinneren!

moederdag inspiratiemagazine

Lees ook:

Kristof, 31 jaar. Doet vanalles met tekstjes en beeldjes. Houdt van fietsen, lopen, tennis en genieten van de natuur. Blogposts achter de schermen van smartphoto maar ook over welke fantastische dingen je kan doen met je eigen foto's en teksten!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *