No plastic! 10 duurzame, gepersonaliseerde, producten

Mei Plasticvrij! Wil jij deze maand graag een extra tandje bijsteken om minder plastic te produceren? Daar willen wij jou heel graag bij helpen! Ontdek hier onze gepersonaliseerde plasticvrije alternatieven die jij vast en zeker top vindt! 💚

💡 Pssst… Ben je geïnteresseerd in gepersonaliseerde producten, gemaakt van natuurlijke materialen? Ontdek ze hier allemaal!

Duurzame en plasticvrije producten

💚 Drinkfles of glazen karaf

Je hebt het vast wel al eens meegemaakt. Een waterflesje in je sporttas, eentje in je handtas, vijf op je nachtkastje en tien op je bureau… Met deze dubbelwandige roestvrijstalen drinkfles heb je voortaan voldoende met één drinkfles die je overal mee naartoe kan nemen.

Zet er een motiverende kreet of leuke herinnering op en gebruik de fles als waterfles tijdens de les of tijdens het sporten. Of hou er op weg naar je werk je koffie of heerlijk zelfgemaakte soep in warm. Want in deze fles hou je jouw drankjes tot 24 uur koud 🥶 en tot 12 uur warm! 🥵

Pssst… Wist je dat we onlangs ook een gloednieuwe roestvrijstalen thermosfles hebben gelanceerd? 🙂

Duurzame en plasticvrije producten: roestvrijstalen drinkfles

💚 Glazen karaf

Wil je ook in de keuken van die plastic flessen af? Maak je eigen limonade van het huis! Serveer jouw drankje dan in deze fancy gepersonaliseerde glazen karaf! Met een lasergegraveerde quote, naam of datum geeft het jouw tafel een unieke toets. Want geef toe, dit is mooier dan een plastic fles, toch?

Duurzame en plasticvrije producten: glazen karaf

💚 Shopper of tote bag

Ben jij een echte shopaholic, maar ril jij steeds bij de vraag “Wenst u een zakje?” eens je aan de kassa staat? Dan is dit waar je naar op zoek bent! Een gepersonaliseerde shopper, gemaakt van zacht en sterk polylinen. De lange hengsels en zachte, maar stevige stof zorgen ervoor dat dit de perfecte tas is om de hele dag comfortabel over je schouders te dragen. Veel shopplezier verzekerd! 🛒

Pssst… Combineer je shopper met een perfect matchende etui uit hetzelfde materiaal. Makkelijk om je sleutels, portefeuille, make-up of andere kleine accessoires in op te bergen en snel weer terug te vinden.

Duurzame en plasticvrije producten: polylinnen shopper en etui

Of heb je liever een trendy tote bag, gemaakt van zacht soepel polyester? Als we dan toch wat plastic gebruiken, laten we het beter lang meegaan op deze herbruikbare manier, toch? Voeg een mooie foto toe en maak jouw tote bag tot een heus modeaccessoire of gebruik hem om jouw statement naar de wereld te maken door een unieke tekst toe te voegen. 🤩

Duurzame en plasticvrije producten: totebag in polyester

💚 Badkamerset

Wil je ook in de badkamer zo veel mogelijk plastic bannen? Deze gloednieuwe badkamerset is gemaakt van witte keramiek en bestaat uit een zeeppompje en een tandenborstelhouder. De set kan ook altijd in de keuken gebruikt worden: het zeeppompje op het aanrecht en de houder voor houten lepels of ander keukengerei.

Tip: Gebruik bamboo tandenborstels om het helemaal plasticvrij te maken!

Duurzame en plasticvrije producten: Badkamerset in witte keramiek

💚 Aansteker

Een hervulbare aansteker is altijd handig voor langdurig gebruik en dus ook veel duurzamer! Zo steek je er een hele winter de open haard mee aan en zorg je voor de gezellige warmte van kaarslicht in huis. Pimp je metalen aansteker met een mooie gravure!🕯️

Duurzame en plasticvrije producten: metalen, hervulbare aansteker

💚 Voorraadpotten

Bepaalde voedingswaren bewaar je het best in afgesloten potten. Deze stijlvolle tinnen voorraadpotten met houten deksel passen in ieders interieur! Of het nu snoepjes, ontbijtgranen of pasta is, deze dozen, in twee verschillende formaten, komen altijd van pas om plastic in de keuken te vermijden.

Gemakkelijk onthouden waarvoor elke voorraadpot dient? Laat het gewoon in je houten deksel graveren. Simple as that! 😉

Duurzame en plasticvrije producten: tinnen voorraadpotten met houten deksel

💚 Theedoos

Nu we de keuken toch onder handen nemen, is deze houten theedoos ook een leuke optie om je verschillende soorten theezakjes in op te bergen. Onder het genot van een lekker warm kopje thee ziet de wereld er altijd rooskleuriger uit, niet waar? 🍵

Duurzame en plasticvrije producten: houten theedoos

💚 Stoffen zakjes of bokaaltjes

Heb je deze zomer een feestje gepland? Of het nu een trouw, een geboorte of een communie is, je wil je gasten ongetwijfeld niet met lege handen naar huis laten gaan, toch? Laat die standaard plastieken snoepzakjes vallen en ga voor een duurzaam alternatief! Wat vind je van deze schattige stoffen zakjes met leuke button? 100% katoen, 100% succes gegarandeerd!

Duurzame en plasticvrije producten: stoffen zakjes

Of wat dacht je van deze schitterende glazen bokaaltjes? Vul ze met snoepjes, chocolaatjes, droogbloemetjes of ons nieuwe badzout. Wedden dat jouw gasten met een opgewekt humeur naar huis vertrekken? Nadien kan je geschenkje gemakkelijk voor andere doelen dienen. Twee vliegen in 1 klap dus!


💚 Reisbeker

Geen flesjes of afhaalbekers meer. In deze dubbelwandige, roestvrijstalen thermosbeker geniet je op weg naar je werk of tijdens een lange reis van een lekker drankje. Het houdt je warme dranken tot wel 4 uur warm! ☕ Pssst… Een deel van deze reisbeker is gemaakt uit plastic, maar dankzij zijn herbruikbare functie hoef je nooit meer wegwerkbekers te gebruiken. Minder plastic dus!

Duurzame en plasticvrije producten: roestvrijstalen reisbeker

💚 Magneten

Als organisatie vinden wij het natuurlijk heel belangrijk om onze verantwoordelijkheid voor deze wereld op te nemen. Bij smartphoto doen we ons best om in de toekomst op zo veel mogelijk vlakken in de productie meer milieuvriendelijk te zijn.

In kleine stapjes proberen we een steentje bij te dragen aan een duurzame samenleving. Natuurlijk hebben we nog een lange weg af te leggen, maar we geloven er in dat vele kleine stapjes een grote impact kunnen hebben! 💚

Ons volgend stapje? Sinds vorig jaar zijn onze fotomagneten niet langer verkrijgbaar in plastic. Het materiaal werd vervangen door FSC gecertificeerd hardboard, dat milieuvriendelijker is! 😍

Duurzame en plasticvrije producten: magneten in duurzamer materiaal

Natuurlijke materialen

Dit waren natuurlijk niet onze enige duurzame producten! We hebben nog heel wat andere super leuke gepersonaliseerde producten, gemaakt in natuurlijke materialen, zoals hout en leer. Ontdek ze hier allemaal!

Duurzame en plasticvrije producten: gepersonaliseerde producten in natuurlijke materialen

Welk pasticvrij product is jouw favoriet? Heb jij nog ideetjes voor duurzame producten die je kan personaliseren? Laat het ons weten weten via de commentaren of via Facebook, InstagramTikTok of Pinterest met de hashtag #mysmartphoto!

Hoi! Ik ben Jolien, 27 jaar, synchroonzwemster en chocoladeliefhebber met een grote passie voor talen en culturen, en dan in het specifiek voor het Spaans. Als CRM Manager bij smartphoto help ik jou graag met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *