Fotobewerkingsapp: verfraai je smartphone foto’s

Fotobewerkingsapp

Wil je de foto’s die je met je smartphone maakt nog mooier maken? Vind hier de juiste bewerkingsapp die aan jouw noden voldoet.

We halen tegenwoordig allemaal onze smartphone boven, is het nu om de foto’s van je kindjes te delen op jouw blog, de foto’s van die overheerlijke brunch op Instagram of je vakantiekiekjes op Facebook te posten, we gebruiken onze smartphone om ons dagelijkse leven vast te leggen. Af en toe een foto bewerken om hem nog mooier te maken , kan dan zeker geen kwaad. Heb je echter nog niet de juiste apps gevonden om je hierbij te helpen? Ontdek hier de 5 apps die je in je noden zullen voorzien.

fotobewerkingsapp

Apps voor fotobewerking (beschikbaar voor Android en iPhone)

foto bewerken appGoed nieuws voor mensen die al een beetje noties hebben op het gebied van fotografie/ontwerp en retoucheren: Lightroom is nu beschikbaar in de Apple Store en op Google Play! Lightroom is een vereenvoudigde versie van Photoshop die sommigen onder jullie gegarandeerd kennen! Lightroom is gelukkig te gebruiken zonder dat je er eerst 50 handleidingen voor moet doorworstelen 🙂

 

 

foto bewerken appSpeciaal voor degenen die foto’s op professionele wijze willen bewerken, zonder daarbij het hoofd te breken is er Pixomatic. Deze foto app is simpel en toch bijzonder effectief, deze applicatie kan je beste vriend worden! De app is beschikbaar in IOS en Android. Nadeel? De app kost 5,49 €.

 

 

 

foto bewerken appOm filters toe te kunnen voegen kan ik de app Retrica aanraden. Deze applicatie heeft meer dan 80 filters en heeft als groot voordeel dat het direct aan je camera gekoppeld is. Dit houdt het volgende in: je kunt een filter kiezen voordat je een foto maakt. Je ziet dus het door jou gekozen effect in ‘real time’. De filter wordt dus direct in de camera ingevoerd! Bovendien is de applicatie helemaal gratis 😉 . Android & IOS.

 

 

foto bewerken appVoor degenen die een deel van hun foto willen wissen (bijvoorbeeld een toevallige voorbijganger op de achtergrond) is de TouchRetouch applicatie een must. Deze is heel makkelijk in gebruik. De app is helaas niet gratis, maar met 2,29 € redelijk betaalbaar. Beschikbaar voor Android en IOS.

 

 

foto bewerken app

 

Tot slot: ben je op zoek naar een multifunctionele foto app, dan kan ik je FotoRus aanraden. In deze fotobewerkingsapplicatie kan je kiezen om filters, frames of stickers toe te voegen. Je kunt er foto’s in retoucheren en je kan er collages in maken. De app is gratis en bovendien beschikbaar voor Android en IOS, dus je hebt geen excuus om deze geweldige app niet te downloaden!

 

Dankzij deze leuke en handige apps zullen de foto’s die je met je smartphone genomen hebt er ineens uitzien alsof ze met een professioneel toestel genomen zijn 😉

En om de allerleukste foto’s op een leuke manier te bewaren, druk je ze gewoon af op retro fotoprintjes.

fotobewerkingsapp

En nu aan de slag met foto’s nemen! Laat ons gerust weten welke apps jij gebruikt om je foto’s te bewerken in onderstaande commentaren of via Facebook of Twitter met de hashtag #mysmartphoto.

Claire, 26 ans, passionnée de voyages et de danse. J’adore dénicher les nouveautés DIY et décoration. Je blogue pour smartphoto les astuces à réaliser avec vos photos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *