Communiefeest: 7 leuke cadeautjes als aandenken voor peter en meter

Communie aandenkens voor peter en meter

Het communiefeest draait natuurlijk om de communicant, maar het is zeker ook belangrijk om de peter en meter eens in de bloemetjes te zetten. Want zij zijn (oké, naast de ouders dan) de meest trotse gasten van het feest!

Een origineel aandenken voor peter en meter is dé manier om deze speciale dag mooi af te sluiten. We hebben speciaal voor jou 7 aandenkens voor peter en meter op een rijtje gezet waarmee ze ongelofelijk blij zullen zijn. Laat je inspireren!

Aandenken voor peter en meter

1. Uniek fotoboek als herinnering

Een van de leukste geschenkjes voor peter en meter is een mooi fotoboek vol herinneringen. Want pronken met hun petekindje of metekindje, dat doen ze graag! 😉

Hierin kan je de leukste foto’s plaatsen aan de voorbereiding van het feest, de communiefoto’s zelf en natuurlijk de sfeerfoto’s van op het feest! Of je nou kiest voor een klein formaat voor op tafel of voor een groter formaat voor in de kast: met een persoonlijk fotoboek maak je hen sowieso blij!

Aandenken voor peter en meter: fotoboek

Je kan het bovendien in een mooie presentatiedoos verpakken om het als een écht cadeautje te kunnen afgeven!

Aandenken voor peter en meter: fotoboek in presentatiedoos

Wil je eens een kijkje nemen achter de schermen en zien hoe wij jouw fotoboek maken?
–> Bekijk dan zeker ook even onze blogpost: “Zo maken wij jouw fotoboek

2. Etiketten voor flessen wijn

Een fles wijn is altijd een goed cadeau om iemand speciaal te bedanken. De weg naar het hart gaat immers altijd via de maag, toch?

Toch wil het oog ook vaak wat: wat is er leuker dan een heerlijke fles wijn gepersonaliseerd met leuke etiketten waarmee je kan toosten op het feestvarken? Kies een goede wijn uit en personaliseer de fles met een eigen foto naar keuze en een bedankwoordje. Wedden dat dit een van de meest perfecte cadeautjes voor peter en meter is?

Aandenken voor peter en meter: wijnfles met etiket

3. Koekjestrommel

Zeg nu zelf, wie is er nu niet dol op koekjes? Misschien is een gepersonaliseerde koekjestrommel wel een verrassend leuk idee om als aandenken te geven aan meter en peter. Ze zijn er in verschillende maten en vormen!

Je kan deze koekjesdoos trouwens voor verschillende dingen gebruiken. Je kan er bijvoorbeeld ook leuke briefjes, andere kleine aandenkens of zelfs foto’s insteken. Ideaal cadeautje dus!

Aandenken voor peter en meter: koekjestrommel

4. Retro fotomagneten

Kan je niet kiezen tussen al die leuke communiefoto’s om aan peter en meter te schenken? Dan hebben we de ideale oplossing: schenk hen een set retro fotomagneten! We hebben deze nu in gloednieuwe formaten, vooral leuk om met elkaar te combineren

De volgende keer dat je langsgaat bij peter of meter hangen deze ongetwijfeld al op de koelkast of chauffage! 😉

Aandenken voor peter en meter: retro fotomagneten

5. Mooie wanddecoratie

Vind je een standaard foto een beetje saai en wil je als aandenken voor meter en peter liever unieke gepersonaliseerde wanddecoratie? Misschien is een fotocanvas of een hippe foto op hout wel een verrassend leuk idee.

Aandenken voor peter en meter: fotocanvas

Kies een mooie foto uit van de dag van de communicant of van het communiefeest en laat deze afdrukken op één van onze dragers. Kies je voor een liggend portret of ga je liever voor een spontane staande foto? De keuze is aan jou!

6. Gepersonaliseerde bloempot

Een leuk cadeautje waarmee je echt iedereen blij kan maken? Dat is een plantje of bloemetje om elke ruimte op te fleuren, nietwaar? Nóg leuker als je dit plantje in een gepersonaliseerde bloempot steekt. Ongetwijfeld het meest originele aandenken voor peter en meter dat je kan bedenken!

Aandenken voor peter en meter: bloempot

7. Foto op acryl

Wil je peter en meter graag een aandenken van je communiefeest geven die ze op hun kast kunnen zetten, zodat ze de herinnering aan je feest nooit meer vergeten? Dan is een foto op acrylglas het perfecte cadeau. Niet te groot en ziet er heel mooi uit in elk interieur!

Aandenken voor peter & meter: foto op acryl

Heb je in het lijstje gevonden wat je zocht? Super!
Ben je meer op zoek naar een kleinere attentie die je ook kan geven aan alle gasten? Dan helpt onze blogpost “Originele communie bedankjes” je zeker een stuk verder!

Heb je nog leuke ideetjes als geschenk bij het communiefeest?
Laat het ons zeker weten in de commentaren of via onze Facebook , Instagram of Pinterest pagina met #mysmartphoto!

Lees ook:

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *