Last minute gepersonaliseerde cadeaus: sympathiek keramiek

Helemaal vergeten dat het volgende week de verjaardag van je beste vriendin is? Een feestje op komt en nog steeds geen cadeau gekocht?! Nog snel een afscheidscadeau nodig voor de collega die vertrekt? En geen tijd om bovenop je drukke schema ook nog eens de winkelstraten te gaan trotseren?

Geen nood, smartphoto snelt te hulp in de reeks ‘Tips voor een last minute gepersonaliseerd cadeau’!

In deze reeks geven we je telkens een aantal voorbeelden van leuke fotocadeaus die je niet alleen razendsnel kan opmaken en bestellen, maar al – bijna – even snel aan huis geleverd krijgt.

In deel 1 hadden we het over handige cadeautips voor vergeetkousen. In deel 2 belichten we sympathiek keramiek.

Een fluitje van een cent en iedereen content!

Deel 2: Sympathiek keramiek

In deel 2 van de reeks ‘Tips voor een last minute gepersonaliseerd cadeau’ zetten we de keramische fotocadeaus op een rijtje. Of dat doen ze met plezier ook zelf wel even. 🙂

last minute geschenk - sympathiek keramiek

Bij smartphoto bieden we mokken aan in verschillende maten en kleuren: de gewone mok, de magische mok, de gekleurde mokken (in blauw, rood of groen) en de espressoset. Als je voor een gekleurde mok kiest, dan krijg je een mooi effect als de kleur van de mok terugkomt in de foto’s die je erop plaatst.

Maar er zijn ook nog andere originele fotocadeaus uit keramiek: de ontbijtkom, de serveerkom voor je aperitiefhapjes of als slakom bij de lunch en de schattige kaarshouder met foto’s.

Is het feestvarken een zoetekauw en wil je er een extra verrassend cadeau van maken? Vul de serveerkom dan op met een lekker dessert en plaats op de serveerkom een bijpassende spreuk zoals:

  • Jij bent het dessertje in mijn leven, zonder jou erbij mis ik iets.
  • Jij bent de kers op mijn taart, de tiramisu in mijn serveerkom!

>> Start hier het maken van je last minute geschenk!

Weet je zelf nog leuke ideetjes om op een sweater of t-shirt te plaatsen? Laat het ons gerust weten via de commentaren of via #smartphoto op FacebookTwitterInstagram of Pinterest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *