Een kijkje achter de schermen bij een fotoshoot

Heb jij je al eens afgevraagd hoe het eraan toe gaat op een fotoshoot? Neem dan maar gerust eens een kijkje achter de schermen bij smartphoto! Wij hebben vier verschillende thema’s klaarstaan voor een kinderverjaardagsfeestje en legden die voor jou vast op beeld. Dat zorgde voor enkele leuke taferelen hier in onze fotostudio.

Is jouw kind misschien verzot op magische eenhoorns, mooie prinsessen, flitsende superhelden of stoere dinosaurussen? Voor elk van deze thema’s bedachten wij de meest originele verjaardagskaartjes, uitnodigingen, bedankjes en allerlei decoratie-ideeën. Het opzetten van zo’n feestje brengt soms wel wat werk met zich mee. Gelukkig kunnen wij jou binnenkort wat voorbeelden en ideeën geven.

Graag geven we jou nu al een kleine sneakpeak van het resultaat. Op onderstaande foto’s kan je de sfeer al even opsnuiven achter de schermen.

 

Zoals je ziet werd het een kleurrijke fotoshoot met toffe attributen en lekkere taarten. Naast het harde werk was het voor ons toch al even een klein feestje op de werkvloer! 😀

Wij zijn nu alvast in de stemming voor een jaar met tal van leuke feestjes en oneindig veel mooie herinneringen. Heb jij ook al zin gekregen om enkele fantastische verjaardagsfeestjes te organiseren? Vanaf eind februari kan u het eindresultaat van de fotoshoot bezichtigen op onze blog. Zo hoef jij dit jaar helemaal geen stress te hebben bij de organisatie!

Heb jij binnenkort ook een verjaardagsfeestje gepland? Laat het ons weten via de commentaren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *