Gepersonaliseerde kerstkaarten – Een blik op de nieuwste designs

Gepersonaliseerde kerstkaarten 2017-2018

De leukste tijd van het jaar nadert met rasse schreden! Je zult vast al nagedacht hebben over het versturen van je kerst- en wenskaarten? Het aanbod in de winkels is overweldigend, maar ook erg standaard. Waarom dit jaar de kaartjes niet eens net iets persoonlijker maken?

Wat dacht je van originele gepersonaliseerde kerstkaarten in een compleet nieuw design? Gewoon even je foto aan het ontwerp toevoegen en klaar!
Laat je alvast inspireren door onze selectie van mooiste kerstkaarten voor het kerstseizoen 2017-2018.

Gepersonaliseerde kaartjes voor Kerstmis en Nieuwjaar 2018

Onze ontwerpers werkten heel hard om jullie dit jaar te inspireren met enkele fantastisch leuke kerstdesigns. Ontwerpen die jouw foto’s op de kaartjes helemaal tot hun recht laten komen.

Wist je dat?

Alle designs zijn beschikbaar in verschillende formaten, enkele fotokaart, gevouwen of dubbel gevouwen, met ronde hoeken of in accolade-vorm, met verschillende afwerkingen en zijn bovendien voorzien van gratis bijpassende enveloppen.

We hebben de designs voor kerst en Nieuwjaar opgedeeld in 7 categorieën. Met welk ontwerp komen jouw foto’s het best tot hun recht?

1. Kerstkaarten met magische tekeningen

Hoe mooi zou jouw foto passen in één van onderstaande smartphoto designs? Onze ontwerpers bedachten enkele leuke kerstkaartjes voorzien van magische tekeningen. Je foto zal niet alleen beter tot zijn recht komen, je kaartje zal ook het langst uitgestald blijven staan bij je vrienden familie!

De mogelijkheden om je foto met een tekening te combineren zijn daarbij haast eindeloos. Maak je kind(eren) tot de absolute blikvanger of plaats net je huisdier mee in de spotlights.

Enkel, gevouwen of dubbelgevouwen fotokaart, vierkant of in panorama, afgeronde hoeken of in accolade vorm, alles is mogelijk. 🙂

kerstkaarten ontwerpen

kerstkaarten leuke designs

2. Kerst- en nieuwjaarskaarten collage

Kies je liever voor meerdere foto’s?
Snappen we! Het is niet altijd eenvoudig om er één foto als favoriet uit te kiezen, dus waarom geen collage van foto’s gebruiken op je kerstkaart?

smartphoto voorziet een hele resem designs om 2,3 tot zelfs 17 foto’s aan je kaartje toe te voegen. Het leukste is dat je hiermee gewoon alle kanten op kunt: kies een paar foto’s die je op leuke wijze combineert met kerstversieringen of laat je foto’s gewoon zelf een kerstboom vormen. Je hebt een bijzonder ruime keuze, die je allemaal hier kan bekijken.

Een kerstwens en jullie namen er aan toevoegen en de kaarten zijn gereed om in de bijpassende witte enveloppen te versturen naar je geliefden. Van een eerste indruk gesproken!!

 

kerstkaart foto's collage

kerst nieuwjaar kaart foto's

 

3. Kerstkaarten met kerstsymbolen

Kerst staat synoniem voor kerstballen, -sterren, rendieren en zoveel meer… Wat is er leuker dan enkele van deze typische kerst symbolen te combineren met jullie leukste foto?

kerstkaartjes-kerst-symbolen

 

kerstkaart rendier

4. Trendy kerstkaarten

Hou je van de nieuwste trends? Met deze designs zal jouw kerstkaartje op de schouw van je geliefden absoluut het origineelste en meest unieke exemplaar zijn.

Stem jouw favoriete formaat en design af op je foto en wij zorgen ervoor dat je kaartje binnen enkele dagen bij je in de bus valt. 🙂

trendy kerstkaarten

moderne kerstkaarten

 5. Kerstkaarten in verschillende talen

Wees origineel door je kerstkaarten voor 2017-2018 in verschillende talen te laten drukken. Laat je inspireren door de nieuwste designs en zoek wat leuke foto’s die omgeven door een speels kader op de kaart gedrukt worden.

Gecombineerd met de vrolijke lettertypes en de verschillende talen weet je zeker dat je dit jaar een originele kerstkaart verstuurd en dat iedereen je wens in zijn of haar taal kan lezen!

vrolijk kerstfeest merry christmas

 

kerstkaarten gepersonaliseerd

6. Happy New Year!

Wens je in plaats van kerstkaarten de focus te leggen op het nieuwe jaar, dan zijn onderstaande nieuwjaarskaarten absoluut iets voor jou!

Kies bijvoorbeeld voor een enkele fotokaart met het jaartal opvallend of kies voor een collage als foto met ons nieuw sterretjes design om je kaartjes nog magischer te maken!

kerstkaarten nieuwjaar 2018

nieuwjaarskaart gelukkig 2018

7. Tafeldecoratie

Last but not least… Waarom zouden kerstkaarten alleen opgehangen of op een kast neergezet kunnen worden? Ze kunnen perfect dienen als tafeldecoratie, waarmee je kerstdiner nog intiemer wordt.

Terwijl je gasten genieten van het lekkere eten, kunnen ze jouw wensen nog eens nalezen. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een mooie selectie aan menukaarten die je helemaal naar jouw wens kan personaliseren.

menukaarten kerst voor tafel

Ben je al helemaal in de stemming gekomen? Kun je bijna niet meer wachten? Op onze website kun je nu al aan de slag gaan en gepersonaliseerde kerstkaarten zelf maken.

Oh ja, wens je jouw resultaat met ons te delen of heb je zelf leuke ideetjes voor nieuwe designs? Deel het met ons in de commentaren of via onze Facebookpagina.

zelf kerstkaarten maken

Lees ook:

  1. 6 tips om originele kerstkaarten te maken
  2. De allerleukste adventskalender zelf maken? Zo doe je dat!
  3. 5 maal creatief met onze koekjestrommel

Kristof, 29 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *