Elke dag een goed humeur dankzij je gepersonaliseerde bureaukalender

Gaan jouw werkdagen al eens gepaard met somberheid en sleur?
Met een gepersonaliseerde bureaukalender wordt een saai kantoor in een mum van tijd omgetoverd tot een heerlijk relaxte plaats. Met een toffe kalender op je bureau kun je jouw gezin altijd dichtbij voelen, of kun je met een glimlach terugdenken aan die ene geweldige vakantie, zelfs tijdens het werken.

bureaukalenders

Verzamel de mooiste foto’s en stel een bureaukalender samen

De mooiste momenten worden vaak vereeuwigd op een dierbare foto. Niets is dan leuker dan deze foto’s bij elkaar te zoeken en te laten bundelen in een bureaukalender voor 2016.

De foto’s kunnen wat het thema betreft aansluiten bij een bepaalde maand of seizoen, bijvoorbeeld een winterse foto voor de maanden januari of februari. Voor de herfstmaanden kun je bijvoorbeeld een sfeervolle foto kiezen waarop de kinderen kastanjes aan het verzamelen zijn, waarbij de frisse kindergezichten perfect afsteken tegen de rode achtergrond van gevallen bladeren. In de lente past dan weer een foto waarop je kleintjes een zelfgemaakte kroon van madeliefjes dragen of met een pasgeboren lammetje in de wei staan perfect.

Kortom, voor een gepersonaliseerde bureaukalender bepaal je zelf de opmaak en samenstelling van de foto’s. Het geluk dat afstraalt van elke foto van je dierbaren zal je een positieve energie boost geven tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden, omdat je weet dat ze altijd heel dicht bij je zijn.

gepersonaliseerde bureaukalender

Bureaukalender klein Smartphoto

Kies zelf je startmaand

Voor elk design van de bureaukalender heb je de vrije keuze in de beginmaand, waardoor je niet per se het jaar 2016 hoeft te beginnen met de maand januari.

Stel dat je pas in augustus met je nieuwe baan moet beginnen, dan is het wel zo prettig om op je bureau jouw kalender voor 2016 ook pas in die maand te laten starten. Dankzij smartphoto is dit mogelijk: je bepaalt zelf wanneer je kalender begint, zelfs als dat betekent dat de kalender pas in december start.Deze optie is geldig voor alle kalenders voor bureau die opgehangen kunnen worden en biedt jou de vrijheid om de kalender volledig naar jouw wensen samen te stellen, niet alleen wat betreft foto’s.

Daarnaast kun je belangrijke data, zoals verjaardagen, vaststaande afspraken en jubilea direct op de gewenste datum af laten drukken voor nog meer gebruiksgemak en een stijlvolle uitstraling. Het is mogelijk om de notities in kleur aan te geven voor nog meer sfeer en gemak. Hiermee worden functionaliteit en inspiratie onlosmakelijk met elkaar verbonden en creëer je een werkruimte die voldoet aan jouw wensen en een zeer persoonlijke touch heeft.

 

bureaukalender seizoen

Bureaukalender groot smartphoto

Droom alvast weg met je nieuwe bureaukalender 2016

Het is nooit te vroeg om alvast na te denken over de samenstelling van je gepersonaliseerde bureaukalender.
De kalenders zijn verkrijgbaar in diverse opvallende designs, waarbij je de keuze hebt uit een verticaal en een horizontaal ontwerp. Er zijn kalenders voor bureau die opgehangen of neergezet kunnen worden. Er zijn kalenders met een leuke krijtbordachtige achtergrond, kleurrijke bloemen of een geraffineerd simpel model waarbij de foto centraal staat en er ruimte is open gelaten voor persoonlijke aantekeningen.

Een bureaukalender is daarnaast niet alleen geschikt om jezelf mee te verwennen, maar is ook het perfecte cadeau voor familieleden, die je tijdens de Kerst kunt verrassen met een gepersonaliseerde fotokalender. Heb je eenmaal de smaak te pakken, dan zul je merken dat je niet kunt wachten met het samenstellen van de volgende kalender. Het is daarom handig om door het jaar heen een mapje te maken waarin je alvast de leukste foto’s bewaard die je in de volgende kalender wilt hebben. Daarmee kun je op elk gewenst moment een persoonlijke kalender samen laten stellen voor jezelf of een ander.

De kalenders worden dankzij de foto’s niet alleen heel persoonlijk, maar zijn door het hoogwaardige design echte eyecatchers die het niet alleen op kantoor heel goed doen, maar ook thuis op een tafel alle aandacht zullen trekken.

bureau kalender

Bureaukalender groot smartphoto

Het is gedaan met een saai, sfeerloos en vooral onpersoonlijk ingericht kantoor. Dankzij een bureaukalender voorzien van persoonlijke foto’s heb je de intimiteit en je dierbaren altijd dicht bij je. Een blik op de kalender is daarbij genoeg om een grote glimlach op je gezicht te toveren. Neem snel een kijkje in ons ruime aanbod bureaukalenders en laat je verrassen door de verschillende designs en mogelijkheden!

En jij? Welke verjaardagstekst vind jij leuk? Deel ze met ons in de commentaren of via Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest  met de hashtag #mysmartphoto.

bureau kalender makenLees ook:

Fotokalender voor 2016: ontdek de nieuwste designs
Kies een passend design voor jouw fotokalender
Een originele kalender? Maak hem met je eigen Instagram foto’s

 

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *