Op de koffie bij smartphoto

Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat achter de schermen bij smartphoto?
Wil je graag weten welke weg jouw fotoboek, fotokaartjes en andere fotoproducten afleggen nadat je bestelling wordt geplaatst? Of wil je gewoon graag kennismaken met de mensen achter het bedrijf? Dat kan!

klantenontbijt smartphoto

Na 2 geslaagde edities nodigen we op woensdag 7 oktober opnieuw onze klanten uit voor een gezellig klantenontbijt. Op het programma staat: een lekker verzorgd ontbijt, een rondleiding doorheen de productie en vooral ook… een toffe babbel. 🙂

Programma klantenontbijt 7 oktober

Bij aankomst word je meteen in onze VIP-room verwelkomd door één van de smartphoto medewerkers. Je krijgt de gelegenheid om met hen een praatje te slaan en kan al jouw vragen stellen of ideeën die je hebt bespreken. Je kan meteen ook een blik werpen op onze productlijn en onze allernieuwste producten bezichtigen.

DSC_1265Neem een kijkje op de nieuwste producten

Na een korte babbel schuif je mee aan voor een lekker ontbijt. Je kan er in een ongedwongen sfeer de werknemers van smartphoto beter leren kennen en uiteraard al jouw vragen stellen.  Oh ja, de koffie is echt heerlijk… 😉

DSC_1240Geniet samen met een werknemer van smartphoto van een heerlijk ontbijt

Na een uitgebreid ontbijt komt Marianne de bezoekers oppikken voor een rondleiding in de productie. Je wandelt er langs onze fotoboeken-afdeling, de prints, de geschenken en de wanddecoratie. Je ziet er hoe jouw fotoproducten worden samengesteld, van het printen en drukken van de foto’s tot het verpakken van het eindproduct.

productie smartphotoOnze medewerkers vertellen hoe de producten tot stand komen

Na de rondleiding krijgt iedereen de gelegenheid nog wat bij te praten. Als bedankje krijgt iedereen een gepersonaliseerd geschenk mee naar huis.

geschenk smartphotoNog een leuk aandenken: een gepersonaliseerde tas

Enkele reacties van bezoekers:

Beste Veerle,

Mijn hartelijke dank voor die leerrijke en interessante voormiddag.
Ik was onder de indruk.
Goed georganiseerd en een mooie rondleiding met een prima gids, niet veel bazen willen daar tijd voor maken.
De uitleg en tips voor de rondleiding kon ik zeer appreciëren.

Beste groeten,
De Rocker F.

P.S. De koffie was ook zeer lekker

 

Goede avond Veerle,

We willen je nogmaals bedanken dat we er vandaag bij mochten zijn. we vonden het een hele leerrijke ervaring, zeker voor herhaling vatbaar. We wensen jullie ook veel succes in de verdere ontwikkeling van nieuwe producten.

Groetjes vanuit het verre Limburg,

Danny & Anja

 

Nog enkele sfeerbeelden van de eerste 2 edities:

DSC_1208Het ontbijt wordt met grote zorg voorbereid

DSC_1212De VIP-room is klaar om bezoekers te ontvangen

DSC_1237Onze medewerkers staan klaar voor alle vragen

 

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *