Fotokalender voor 2017? Ontdek de nieuwste trends!

Trends kalenders 2017

Neem nu alvast een kijkje in het nieuwe assortiment fotokalenders van smartphoto en ontdek de nieuwe kalendertrends voor 2017!
De leukste kalender voor het nieuwe jaar stel je helemaal zelf samen met je eigen foto’s, in jouw stijl en smaak, afgestemd op jouw wensen. In de collectie zijn heel wat nieuwe designs te vinden, geschikt voor thuis en op kantoor. Welke vind jij de mooiste?

trends kalenders 2017

Fotokalender met tekeningen

Ben je op zoek naar een design dat als een echte eyecatcher fungeert?

Dan is een speels ontworpen fotokalender met tropische planten, wolkjes of gouden confetti echt iets voor jou.  Verkrijgbaar als bureaukalender groot, als een blikvanger thuis of op kantoor en als verjaardagskalender. Kies je voor de verjaardagskalender dan kun je direct de namen en het geboortejaar van alle jarigen in de kalender laten drukken. Daarnaast is er volop ruimte om andere belangrijke data, zoals een jubileum zelf thuis in te vullen.

Fotokalender maken met eigen foto's

Verjaardagskalender smartphoto

Mooie kalender met foto's

Wandkalender smartphoto

kalender met eigen foto's

 Bureaukalender smartphoto

Eén grote foto

Een foto zegt meer dan duizend woorden… Een cliché, maar het geldt zeker bij het kijken naar je eigen gepersonaliseerde fotokalender. Welke mooie visuele herinneringen heb jij van het afgelopen jaar? Welke foto is een echte eyecatcher en zal ervoor zorgen dat deze steeds weer de aandacht trekt van voorbijgangers?

Kalender met foto

Wandkalender smartphoto 

Warme, sfeervolle beelden

Niets zo leuk als een gepersonaliseerde fotokalender voor 2017 voorzien van sfeervolle, warme foto’s.

Denk daarbij aan foto’s van je geliefde, je gezin, kleinkinderen of huisdieren waarbij de liefde van de foto’s af te lezen is. Voor de verjaardagskalender kun je een grote foto kiezen of twee sfeervolle foto’s naast of onder elkaar plaatsen. De fotokalender is niet alleen erg leuk om te zien, maar bovendien bijzonder praktisch. Je kunt verjaardagen van geliefden en vrienden vooraf opgeven, waarna deze direct op de aangegeven datum gedrukt worden. Daarmee voorkom je dat je een verjaardag vergeet en krijgt de kalender direct een nog aantrekkelijker design.

Wandkalender met foto's

Wandkalender smartphoto 

Keukenkalender met foto's

Keukenkalender smartphoto

kalender met warme kleuren

Verjaardagskalender smartphoto

Gepersonaliseerde fotokalender 2017 met ruimte voor notities

Zoek je nog een leuke keukenkalender of wandkalender met ruimte voor notities?

Dan is deze gepersonaliseerde kalender de oplossing voor jou. Je selecteert eenvoudigweg voor elke maand een leuke foto die het uitgangspunt vormt voor het design van de kalender. De langwerpige keukenkalender heeft direct over de gehele breedte onder de foto ruimte voor allerlei notities, terwijl de wandkalender een rechthoekig design heeft en naast de dagen van de maand ruimte biedt aan alles wat je wilt noteren. Geen aparte ruimte om elke dag een notitie te maken, maar voldoende om belangrijke afspraken op te tekenen.

zelf te maken fotokalender

 

Keukenkalender smartphoto

fotokalender met dieren

Wandkalender smartphoto 

Kalender met foto’s in kader

Natuurlijk verdient elke foto een lijstje, maar wil je eens iets echt bijzonders en bepaalde foto’s in de spotlights zetten, dan kies je voor een kalender met foto’s in kader.

Het kader zorgt ervoor dat een bepaald gedeelte van je foto nog meer opvalt en zorgt voor meer diepte. Aan de onderkant van het kader staat de maand en het jaar gedrukt, waardoor het design nog aantrekkelijker wordt. Zowel de bureau- als wandkalender kan in dit model uitgevoerd worden. Afhankelijk van de gekozen foto’s heeft de fotokalender 2017 een stijlvolle, persoonlijke of warme uitstraling. Perfect af te stemmen dus op de plek waar de kalender gehangen zal worden.

Verjaardagskalender met foto's

Wandkalender smartphoto 

Sfeervolle combinatie van foto en natuur

Het perfecte cadeau voor jezelf of om een ander mee te verwennen is een fotokalender met een plantendesign.

De bloemen of planten geven de kalender net dat beetje extra cachet en warmte, waardoor deze nog beter tot zijn recht komt. Bovendien zorgt dit voor een frisse, zomerse touch die zelf in de winter bijzonder warm en gezellig aandoet. Er zijn twee designs verkrijgbaar: een keukenkalender, zodat je precies weet welke dag van de maand het is en een verjaardagskalender die je niet alleen in 2017 maar ook het jaar erop kunt gebruiken.

Kalender met bloemen

 Keukenkalender smartphoto

Pastelkleurige kalender

Speciaal voor een ieder die zijn of haar foto’s graag wil combineren met iets anders zijn de pastelkleurige kalenders met foto 2017 geschikt. Een centrale foto wordt gecombineerd met pastelkleurige vlakken en afbeeldingen die perfect passen bij de gekozen foto. De wandkalender krijgt hierdoor een heel charmante uitstraling die door de zachte kleuren warm en huiselijk aandoet.

Foto verjaardagskalender

Verjaardagskalender smartphoto

Wandkalender met foto'sWandkalender smartphoto

Verrassende jaarplanner

Dit jaarplanner design combineert de charme van steigerhout met speelse kalenderblaadjes die nonchalant over de achtergrond verspreid lijken te liggen. Voor elke maand kan een foto toegevoegd worden die het ontwerp van de kalender complimenteert en vooral erg persoonlijk maakt. Uiteraard zijn er nog heel wat meer jaarplanner designs te ontdekken!

Jaarplanner met foto's

Jaarplanner smartphoto

Kalender in designhouder

De kalender met foto 2017 in designhouder is een nog vrij nieuw product met een keuze uit vijf verschillende designs.

De fotokalender bestaat uit twaalf losse fotoblaadjes (staat gelijk aan het aantal maanden) en een bijpassende, moderne designhouder. De uitstraling is trendy en afhankelijk van het gekozen model bijzonder sfeervol. Hieronder enkele voorbeelden van het nieuwste design, speciaal ontworpen om mee te zijn met de trends van 2017!

Fotokalender in designhouder Kalender met foto's in designhouder Fotkalender in houten blok

Kalender in designhouder smartphoto

Een fotokalender 2017 is de perfecte eyecatcher in de keuken, de woonkamer, het toilet en op kantoor. Persoonlijke foto’s worden nog eens extra onder de aandacht gebracht, houden mooie herinneringen levend en zorgen voor meer sfeer. Verwen jezelf of een ander met een gepersonaliseerde kalender voor 2017 en bestel deze direct in onze webshop.

En jij? Welke verjaardagstekst vind jij leuk? Deel ze met ons in de commentaren of via Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest  met de hashtag #mysmartphoto.

gepersonaliseerde kalender met foto maken

Lees ook:

Kies een passend design voor jouw persoonlijke fotokalender
Een originele kalender of agenda? Maak hem met je eigen Instagram foto’s
Nieuwe editor smartphoto: super eenvoudig en rijk aan mogelijkheden

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

1 comments

  • Unieke kalenders aanmaken is in een wip gedaan. Om te personaliseren zouden o.a. (belgische) feestdagen, verjaardagen en specifieke (familie)gebeurtenissen in de “dagvensters”moeten kunnen worden ingevuld.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *