Ontdek de vernieuwde fotoboeken van smartphoto

Wij bij smartphoto hebben onze fotoboeken vernieuwd. Hoeraaa! Ontdek hier alles wat je moet weten over de nieuwe fotoboeken van smartphoto!

nieuwe_fotoboeken_smartphoto

“Oei, maar en al die oude mooie fotoboeken dan? En oei: betekent dat dan ook vernieuwingen in de foto editor? Nee hoor. Geen paniek. De werkwijze in de editor blijft helemaal dezelfde.

En onze fotoboeken? Die zijn nóg praktischer geworden en de designs, het is bijna niet meer mogelijk: die zijn nu nóg stijlvoller! Alleen maar voordelen dus! 🙂

Maar wat is er nu precies veranderd? Lees hier alles wat je echt moet weten over onze vernieuwde fotoboeken en waarom ze zo geniaal zijn.

Verandering #1. (For)maatje meer of minder

Onze fotoboeken zijn er nog steeds in drie verschillende formaten: M – L – XL. Aan S deden we toch al nooit mee. 😉

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering-1-formaatje_1

De enige verandering? De afmetingen van deze drie formaten zijn lichtjes veranderd. Hoe groot mogen die fotoboeken nu dan wel nog zijn? Wel we zetten ze hier graag nog even voor je op een rijtje. Van groot naar klein:

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering-1-formaatje_2

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering1-formaatje_3

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering-1-formaatje_4

Zo is het misschien nóg wat duidelijker:

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering1-formaatje_5

Bijna alle fotoboeken zijn beschikbaar in drie verschillende oriëntaties: liggend, staand of vierkant. Je kan helemaal zelf kiezen.

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering1-formaatje_6

We laten je natuurlijk niet gaan zonder een gedetailleerd overzichtje:

 

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering1-formaatje_7

 

Verandering #2. Geen harde kaft zonder platliggende binding!

De nieuwe fotoboeken met harde kaft hebben voortaan allen een platliggende binding! Dankzij die platliggende binding ligt je fotoboek nu volledig plat en draaien de bladzijden in je boek niet meer om zonder dat je dat zelf wil.

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering2-platliggendebinding_1

Tip: Een platliggende binding in je fotoboek is ideaal voor panoramafoto’s. Dankzij die binding kun je je panoramafoto namelijk over de linker- en rechterpagina spreiden zonder beeld te verliezen in het midden!

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering2-platliggendebinding_2

 

Verandering #3. Dag kaft met foamboard

 

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering3-kaftmetfoamboard_1

Het is gebeurd. De kaften met foamboard gaan uit ons assortiment omdat we ons volledig gaan focussen op onze kwalitatieve harde en zachte kaften.

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering3-kaftmetfoamboard_2

Verandering #4. Make-over voor onze designkaft

Onze designer is druk, druk, druk in de weer geweest de laatste weken. Het resultaat? Een volledige make-over van onze designkaften.

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering4-designkaft_1

Wat betekent dit precies? Het Witte Cirkels Design en het Witte Strepen Design hebben plaats gemaakt voor twee nog leukere kaften uit zwart leder en natuurlijk linnen.

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering4-designkaft_2

Verandering #5. Bye, bye vensterkaft. Hello, gepersonaliseerde fotokaft!

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering5-vensterkaft_gepersonaliseerde_1

Na lang nadenken hebben we ook beslist om onze vertrouwde vensterkaft niet meer aan te bieden. Uiteraard kan je wel nog steeds je lievelingsfoto kwijt met de fotoboeken met volledige fotokaft.

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering5-vensterkaft_gepersonaliseerde_2

 

Verandering #6. Onze kaften voor je samengevat!

Om het even duidelijk voor je samen te vatten: voortaan kan je dus kiezen tussen maar liefst drie verschillende types kaften:

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering6-kaften_1

 

1.Een stijlvolle lederen kaft

2.Een warme linnen kaft

–>Psst: onze lederen en linnen designkaften zijn alleen beschikbaar met een harde kaft omdat die dan het beste tot hun recht komen.

–>Psst: als je kiest voor een medium fotoboek kun je wel enkel kiezen voor een fotokaft met jouw snoet erop. Bij de medium fotoboeken zijn de lederen en linnen kaften namelijk geen optie.

3.Een volledig gepersonaliseerde fotokaft met je lievelingsfoto op!

–>Psst: als je gaat voor een gepersonaliseerde fotokaft met jouw snoet erop kan je helemaal zelf kiezen tussen de harde en de zachte kaft. 😉

nieuwefotoboekensmartphoto_verandering6-kaften_2

–>Psst: de extra large fotoboeken kunnen wel wat extra stevigheid gebruiken en zijn dus enkel beschikbaar met een harde kaft!

Ontdek nu alle vernieuwde fotoboeken!

nieuwe fotoboeken smartphoto

 

Heb je nog enkele vragen over onze nieuwe fotoboeken? Laat het ons zeker weten via de commentaren, Facebook of Twitter met de hashtag #mysmartphoto. We zijn benieuwd! 🙂

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *