De zomer in een fotoboek: nieuwe smartphoto designs

Bij smartphoto zijn we altijd druk in de weer om nieuwe designs te ontwerpen die goed matchen met jouw favoriete foto’s. Ook de laatste tijd hebben we een aantal nieuwe zomerse designs aan het gamma toegevoegd. Kijk je mee?

Zomerse designs: Pastel en vintage

Dit zomerse design is onze recentste nieuwkomer. De frisse pastelkleuren en vintage foto’s doen ons meteen terugdenken aan onze jeugd. De bijpassende illustraties die je kan toevoegen aan de pagina’s zijn speels en ideaal om je fotoboek een extra touch te geven.

Tip: Je kan de illustraties volledig zelf verplaatsen en aanpassen. Je vindt ze in de creator onder illustraties.

 

Stijlvolle citytrips

Dit geruite design met rode en bruine tinten is perfect om jouw citytrips in te verzamelen. De figuren zorgen voor heel wat afwisseling in dit design. Het geeft jouw citytrips een stijlvolle touch. Een fotoboek dat nooit zal vervelen!

Tip: Klik op “pagina’s” in het linker menu van de creator om alle lay-outs te zien die met dit ontwerp te maken hebben. Sleep om de lay-out van een van de pagina’s van het fotoboek te wijzigen.

Nostalgie in een fotoboek

Voor nog meer zomerse vibes moet je bij dit design zijn. We inspireerden ons op de authentieke knip-en plak-fotoboeken om dit design te creëren. Dankzij dit design krijgt je fotoboek een nostalgische vibe!

Extraatje: Op de eerste pagina staat een wereldkaart waarop je je route kunt aangeven. En je kan deze pagina zoveel als je wilt opnieuw gebruiken in het boek als je naar meerdere bestemmingen bent geweest!

Psst… Dit ontwerp is ook beschikbaar voor schriften en allerlei andere soorten producten!

Ook bij onze fotogeschenken vind je een aantal nieuwe designs terug.

Schattig en classy

You’ve got a whole lot of lovely! Dit volledig personaliseerbare design heeft dankzij de aquarel toets een frisse zomervibe. Deze kleur kan je zelf nog volledig aanpassen. Het lieflijke lettertype doet ons meteen denken aan mooie zomerdagen. Het ontwerp is schattig, maar toch classy.  

Tip: Ook dit ontwerp kan je volledig naar je eigen stijl aanpassen. De aquareltoets kan ook in het roze of het groen zijn. Ook het lettertype van je tekst kan je zelf kiezen.

Minimalistisch

Voor een sprekende quote moet je bij dit design zijn. Het design is minimalistisch en geeft je koekjesdoos of ander design een gesofisticeerde look. Het is echt de crème de la crème onder de designs. 😉

Dit design is ook beschikbaar in het zwart met witte tekst.

Speels en zomers

Dit speelse ontwerp is perfect voor jouw volgende fotogeschenk. Dit design wordt gekenmerkt door de kleurrijke toets. Deze kleur kan je altijd aanpassen naar jouw favoriet. Het lettertype doet ons meteen denken aan de deinende golven van de zee. Als dat niet zomers is!

Deel met ons je leukste creaties op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *