Wij zijn verhuisd! 10 leuke ideeën om het aan iedereen te laten weten!

“Wij zijn verhuisd!”, je wil het wel van de daken roepen. Maar lees toch eerst eens onze leukste ideeën om iedereen van je verhuis op de hoogte te brengen!

wij-zijn-verhuisd_blog

 

Wij zijn verhuisd #1. Eenmaal, andermaal, verkocht!

Huisje gekocht en net verhuisd? Dan wil je dat natuurlijk aan zoveel mogelijk mensen laten weten! Poseer daarom samen met je partner voor het huisje met het verkoopbord in de achtergrond. Deel de foto daarna op social media zodat iedereen die het hoort te weten op de hoogte is van je nieuwe avontuur!

 

wij-zijn-verhuisd-1-eenmaal-andermaal-verkocht

Foto via Pinterest

Wij zijn verhuisd #2. Focus op het harde werk

Heel wat moeten renoveren vooraleer je eindelijk in het nieuwe huisje mocht? Dan is dit de perfecte aankondiging om aan de buitenwereld te laten weten dat jij en je partner eindelijk verhuisd zijn!

wij-zijn-verhuisd-2-focus-op-het-harde-werk

Foto via Pinterest

Wij zijn verhuisd #3. Zeg het met een kaartje

Voor het eerst gaan samenwonen of net verhuisd naar een groter stekje? Laat het met een leuk kaartje aan al je vrienden en familieleden weten! Het is misschien wat meer werk dan een snelle Facebookpost, maar het voelt des te specialer!

wij-zijn-verhuisd-3-zeg-het-met-een-kaartje_a

Een nieuwe woning vraag natuurlijk ook om een housewarming! Zet samen met je aankondiging dan ook maar meteen een datum vast voor een housewarming en nodig je gasten uit om je huisje samen in te wijden.

wij-zijn-verhuisd-3-zeg-het-met-een-kaartje_b

Foto via Reclamez

Wij zijn verhuisd #4. Doos na doos

Verhuizen gaat niet over één nacht ijs. Eerst moeten er namelijk ontelbaar veel verhuisdozen ingepakt worden zodat alles makkelijk naar je nieuwe huisje kan vervoerd worden. Een hels karweitje, maar met de hulp van wat vrienden en familieleden lukt het vast wel!

Eindelijk aan de laatste dozen aanbeland? Neem dan samen met je partner een foto bij of in één van de laatste verhuisdozen en schreeuw gerust van de daken: “eindelijk, wij zijn verhuisd”!

wij-zijn-verhuisd-4-doos-na-doos_a

Foto via Two Plus

Hou je er niet zo van om zelf te poseren? Dan is dit een leuk alternatief met verhuisdozen om je verhuis aan te kondigen! 😉

wij-zijn-verhuisd-4-doos-na-doos_b

Foto via Instagram

Wij zijn verhuisd #5. Facebookfoto

Een echte klassieker om je verhuis aan te kondigen is deze Facebookfoto. Neem een foto van jij en je partner samen voor of in het nieuwe huisje en deel die op Facebook. Zo breng je iedereen onmiddellijk op de hoogte van het grote nieuws en scoor je gegarandeerd heel wat likes. 😉

wij-zijn-verhuisd-5-facebookfoto

Foto via Magazine. Foxnews

Wij zijn verhuisd #6. De sleutel

Om helemaal mee te gaan in de Facebooktrends, kunnen we deze verhuisaankondiging natuurlijk niet laten liggen. De Facebookfoto met de sleutel van het nieuwe huisje in jouw handen of die van je partner.  Succes gegarandeerd!

wij-zijn-verhuisd-6-de-sleutel

Foto via Pinterest

Wij zijn verhuisd #7. Een nieuw adres

Een nieuw huisje betekent ook een nieuw adres. Ook al hou je er niet zo van om je verhuis aan de grote klok te hangen, het is wel erg praktisch om je nieuwe adresgegevens aan al je vrienden en familieleden door te geven.

wij-zijn-verhuisd-7-een-nieuw-adres_a

Foto via Moss Points North

Natuurlijk weet je nooit helemaal zeker of iedereen even geïnteresseerd is in de avonturen van jij en je partner. Net daarom is deze aankondiging een echte aanrader. Grappig en subtiel!

wij-zijn-verhuisd-7-een-nieuw-adres_b

Foto via Design Worklife

Wij zijn verhuisd #8. Symboliek

Ben je niet echt het type dat “Wij zijn verhuisd” van de daken zal roepen? Dan heb je het waarschijnlijk meer voor een symbolische verhuisaankondinging als deze?

Een fotoreeks in een photobooth waarop jullie als het ware naar elkaar toegroeien. Vergezeld van een leuk tekstje charmeer je gegarandeerd al je vrienden en familieleden.

wij-zijn-verhuisd-8-symboliek

Foto via Pinterest

Wij zijn verhuisd #9. Zet je kinderen in

Heb je het kleine appartementje ingeruild voor een groter huis nu je dochtertje net twee jaar geworden is? Dan is het tijd om dit aan de buitenwereld te laten weten!

En wie is daar beter voor geschikt dan je bloedeigen dochtertje? Neem een foto van haar in een speelgoedauto met als nummerplaat het adres van het nieuwe stekje. Wedden dat dit een glimlach op iedereens gezicht tovert?

wij-zijn-verhuisd-9-zet-je-kinderen-in

Foto via Suggs Family

Wij zijn verhuisd #10. Over de grenzen heen

Gaat jullie verhuis over de grenzen heen? Een werkopdracht van drie jaar in Japan, even zin in een reis rond de wereld of de liefde achterna in Peru?

Wat de reden ook moge zijn, het is een grote stap in je leven, waarvan je vrienden en familieleden ook graag op de hoogte zouden zijn. Daarom hebben we deze leuke aankondiging voor je uitgekozen. Wat denk je?

wij-zijn-verhuisd-10-over-de-grenzen-heen_a

Foto via Pinterest

Vertrek je echt voorgoed naar het buitenland? Dan is deze aankondiging perfect om net voor het vertrek uit te sturen naar je vrienden en familieleden. 😉

wij-zijn-verhuisd-10-over-de-grenzen-heen_b

Foto via Tiny Kelsie

Overtuigd dat er wel degelijk enkele leukere ideeën zijn om je verhuis aan te kondigen dan “Wij zijn verhuisd” van de daken te roepen? Of heb je zelf nog enkele leuke ideeën? Laat het ons zeker weten via onze commentaren, Facebook of Twitter met de hashtag #mysmartphoto. We zijn benieuwd!

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *