Een leuke schoolagenda voor 2016-2017? 8 coole ideeën!

De zomervakantie zit er zo goed als op en het nieuwe schooljaar staat opnieuw voor de deur.
Tijd dus om de winkels in te duiken op zoek naar leuke en vooral functionele schoolspullen.
Een belangrijk item dat absoluut niet mag ontbreken voor je nieuwe schooljaar is een leuke schoolagenda voor 2016-2017.

Een gepersonaliseerde schoolagenda voor een top schooljaar!

Natuurlijk kun je je agenda ook gewoon in de winkel kopen, maar het is nog leuker om een persoonlijke schoolagenda te maken. Met onderstaande ideeën maak je de coolste schoolagenda met je eigen foto’s!

  1. Herbeleef de vakantie… een schooljaar lang!

Heb je een fantastische vakantie achter de rug en heb je echt een heleboel foto’s genomen? Stel dan een persoonlijke schoolagenda samen met jouw leukste of mooiste vakantiefoto’s. Je bepaalt zelf de startmaand van je schoolagenda en er is voldoende ruimte voor het neerpennen van je huiswerk of andere aantekeningen. Dankzij je vakantiefoto’s kun je altijd wegdromen en de vakantie tijdens het schooljaar telkens opnieuw beleven. 🙂

schoolagenda met foto's

 

     2.  Maak je schoolagenda met je favoriete muziekgroep

Ben je fan van One Direction of helemaal ondersteboven van Taylor Swift? Dan kun je een fotoagenda medium maken, die helemaal in het teken staat van jouw favoriete muziekgroep, zanger of zangeres. Natuurlijk bepaal je steeds zelf de startmaand en kun je dagelijks je huiswerk bijhouden in deze overzichtelijke agenda. 

Schoolagenda-muziek-2015-2016

   3.  Maak een hippe agenda met je favoriete acteur of actrice

Geen fan van een bepaalde muziekgroep? Stel dan een fotoagenda Deluxe samen met je favoriete acteur of actrice. Misschien volg je wel alle films van Zac Efron of Jennifer Lawrence van The Hunger Games? Dan zit je bij smartphoto helemaal goed! Zoek op het internet scènes uit je favoriete film of met je favoriete acteur/actrice en maak de allerleukste schoolagenda voor schooljaar 2016-2017.

leukste schoolagenda

   4.  Heb je familie of vrienden altijd dicht bij jou

Wat is er origineler dan een schoolagenda te maken met gekke, grappige of rare foto’s samen met familie of vrienden? Of waar alleen je familie of vrienden op staan? Foto’s genomen tijdens een speciale dag, een verjaardag, uitje of vakantie, met een fotoagenda medium kun je echt alle kanten op. En zeg nu zelf: het is toch ontzettend leuk om af en toe tijdens een saaie les wiskunde even een kijkje te kunnen nemen in je gepersonaliseerde fotoagenda!

leuke schoolagenda's

   5.  Vul je schoolagenda met leuke quotes

Geen behoefte aan allerlei foto’s in je schoolagenda voor 2016-2017? Geen probleem, kies dan gewoon voor inspirerende of grappige quotes. Het internet staat vol van quotes over school, het leven, vriendschap en nog zo veel meer. Met al deze quotes stel je een compleet eigen fotoagenda small samen die er helemaal uitziet hoe jij het wil!

schoolagenda met foto's en tekst

   6.  Herbeleef de leukste momenten met je schoolvrienden

Heb je een hechte vriendengroep op school? Zijn jullie het hele schooljaar samen en doen jullie zowel tijdens als na schooltijd leuke dingen samen? Dan is de gepersonaliseerde fotoagenda Deluxe een must have voor jou. Selecteer de leukste foto’s van jou en je schoolvrienden (misschien zelfs van het voorgaande schooljaar) en stel je eigen agenda samen. Dit is natuurlijk niet alleen leuk voor jezelf, maar nog leuker om met zijn allen te bestellen. Je kan er natuurlijk ook je beste schoolvriend of schoolvriendin mee verrassen als een origineel back to school cadeau.

Schoolagenda-schoolfriends

   7.  Let’s take a selfie!

Met een selfie kun je alle kanten op: gek, mooi, grappig… jij bepaalt hoe je op de foto staat. Naast een ‘gewone’ selfie behoren ook ussies (selfies met vrienden of groepselfies) of een petfie (samen met je dieren) tot een van de vele mogelijkheden om je schoolagenda op te fleuren. Altijd leuk om naar te kijken! Benieuwd welke selfies je nog kan nemen voor je originele fotoagenda? Neem dan zeker eens een kijkje naar deze 9 zomerse selfies

Schoolagenda-selfies

   8. Maak een beestige schoolagenda

Ben je helemaal weg van dieren? Dan is een fotoagenda Deluxe met foto’s van je favoriete dieren helemaal jouw ding! Je kan natuurlijk foto’s van je lievelingsdieren van het internet halen, maar je kan ook mooie of grappige foto’s maken van je eigen huisdieren. Leef je helemaal uit en maak je eigen beestige schoolagenda! 

schoolagenda 2016 2017

Ideeën genoeg dus om het nieuwe schooljaar met een leuke schoolagenda 2016-2017 in te gaan. Het samenstellen is trouwens minstens even leuk als het gebruiken ervan. Veel succes in het nieuwe schooljaar en vergeet niet steeds je huiswerk te noteren in je nieuwe schoolagenda!

Welke van deze foto ideeën zal jij gebruiken in je eigen schoolagenda 2016-2017?

Laat het ons weten weten via de commentaren of via FacebookTwitterInstagram of Pinterest met de hashtag #mysmartphoto.

gepersonaliseerde schoolagenda maken

 

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *