Maak een super leuk kerstkaartje met deze 6 eenvoudige ideeën

Neen, dit jaar gaan je kerstkaarten bij vrienden en familie niet zomaar op een stapel belanden. Met enkele eenvoudige ideetjes maak je in 1-2-3 een super toffe gepersonaliseerde kerstkaart!Met een beetje voorbereiding kan je snel een leuke foto maken met je hele gezin. De voorbereiding en het nemen van de foto staat garant voor heel wat gelach en plezier! Wij vonden overal op het internet inspiratie en bundelden enkele leuke voorbeelden voor jullie:

Maak gebruik van kerstverlichting:

kerstkaarten 4

Foto’s via JoopJoopYou,in bloomTammy Ellington

Voor je start met het versieren van je kerstboom kan je de kerstverlichting nog voor iets helemaal anders gebruiken. Versier jezelf, je kinderen, huisdieren of de hele familie met kerstverlichting en maak er een leuke foto van. Zorg ervoor dat er niet teveel omgevingslicht is, zodat de warme gloed van de kerstlampjes mooi uitkomt.

Gebruik reflecties in  kerstballen

kerstkaarten

Foto’s via Hyperfocus

Net als de kerstverlichting zijn ook je kerstballen multifunctioneel. Je kan ze bijvoorbeeld gebruiken om je eigen reflectie in te fotograferen. Experimenteer met de compositie, afstand en achtergrond om tot een geslaagd resultaat te komen.

Gebruik attributen

kerstkaarten 1

Foto’s via UncommingSlicestunningpics

Er is zoveel kerstversiering voorhanden dat het niet zo moeilijk is om deze ook op een originele manier in je foto’s te gebruiken. Kruip met jullie tweetjes in een kerstkrans, gebruik kaartjes die je zelf kreeg om er een nieuw beeld mee te maken of trek naar buiten met een kerstslinger!

kerstkaarten 2

Foto’s via Ohhappyday

Toch niets in de buurt? Maak gerust je eigen attributen. Je vindt de link naar enkele originele afbeeldingen om af te printen hier.

Gebruik je huisdier

kerstkaarten 3

Foto’s via AnnaeKleinbabblegjphotosanimalthumbpress

Ook voor je huisdieren is Kerstmis de gezelligste tijd van het jaar. Waarom zouden zij dit jaar de hoofdrol op je kerstkaarten niet wegkapen? Wij vonden alvast enkele leuke voorbeelden!

Kies een origineel design

kerstkaarten

Bij smartphoto is een originele afbeelding nog maar het halve werk. Met één van onze vele tientallen designs voor kerstkaarten kan je je afbeelding nog net iets extra geven.
Van een enkelvoudige tot een dubbelgevouwen kaart, enkel vooraan bedrukt of op alle zijden, van klein tot groot,… aan keuze geen gebrek!

Heb je zelf ook zin gekregen om dit jaar je kerstkaarten te personaliseren? Aarzel niet en ontdek hier ons aanbod.

Heb je zelf nog ideetjes?

Deel ze zeker in de commentaren hieronder of deel ze via #mysmartphoto of meteen op onze Facebook of Instagram pagina!

 Lees ook:

  1. 12 leuke ideetjes voor de leukste kerstfoto’s
  2. Gepersonaliseerde kerstkaarten – Een blik op de nieuwe designs

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

1 comments

  • Thanks for another magnificent post. Where else may anybody get that type of information in such
    an ideal method of writing? I have a presentation subsequent week, and I am on the look for such info.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *