10 originele cadeau-ideetjes voor hem

Heb jij je kerstinkopen al in huis?
Soms kan het lastig zijn om ieder jaar opnieuw originele kerstcadeautjes voor hem te verzinnen. Dit jaar willen we je het graag wat eenvoudiger maken. We hebben namelijk een aantal hele speciale en vooral persoonlijke cadeautjes op een rij gezet, speciaal voor mannen. Geen stressmis! Je vindt zeker iets geschikt! 🙂

1. Whiskyglas

Is je man of vriend een grote fan van een goede whisky of gin? Schenk hem dan een gepersonaliseerd whiskyglas! Iedere keer hij van zijn favoriete drank zal nippen zal hij aan jou denken en jou voor dit geschenk eindeloos dankbaar zijn!

Met dit eerste kerstcadeautje voor hem geef je niet alleen een nuttig maar ook zeer aangenaam geschenk. Niemand zal vanaf nu nog zijn favoriete glas kunnen inpikken!

2. Gepersonaliseerde mok

Heeft je vriend of partner ’s ochtends een straffe kop koffie nodig om te ontwaken? Dan is deze gepersonaliseerde mok het geschenk bij uitstek! Ga naar de site van smartphoto en je zal verrast zijn door de vele keuzemogelijkheden. Een mok met één grote foto van hem of zijn moto of een collage van jullie mooiste foto’s samen? Je kan de mok naar eigen keuze personaliseren en starten van één van de tientallen kant-en-klare designs.

Wist je dat je zelfs kan kiezen voor een gekleurde mok? Ideaal om in de ochtend samen te genieten van een heerlijk kopje koffie of thee!

3. Aluminium sleutelhanger

Nog zo één van die persoonlijke kerstcadeautjes voor hem waarmee ogenblikkelijk een grote glimlach op zijn gezicht verschijnt. Deze unieke sleutelhanger kan je personaliseren met een foto van jou, zijn familie of vrienden of zelfs van een mooie plaats dat hem iedere keer zal doen wegdromen.

4. Gepersonaliseerde sweater

Leuk, grappig, uniek en ongelooflijk trendy! Een gepersonaliseerde sweater is altijd een topcadeau! Kies uit 4 beschikbare kleuren, maak een eigen ontwerp of selecteer één van de voorgemaakte designs en personaliseer de trui met eigen foto’s en/of tekst. Wedden dat je iemand bijzonder gelukkig zal maken?

5. Smartphone case

Nog een cadeautje om altijd bij hem te dragen, de gepersonaliseerde smartphonecases: helemaal hip en met één of meerdere foto’s naar keuze!

Waarschijnlijk bekijkt ook hij zijn smartphone tientallen keren per dag? Vanaf nu zijn jouw foto’s het eerste wat hij telkens ziet! Kies zelf enkele leuke foto’s, kies voor een leuk design, voeg een leuke tekst toe. De cases zijn beschikbaar voor de meest courante modellen (Iphone, Samsung Galaxy, Huawei,…).

6. Gepersonaliseerde speelkaarten

Houdt hij af en toe wel van een stevig potje kaarten? Een gepersonaliseerd kaartspel is een geweldig idee als kerstcadeautje voor hem. Je kan kiezen uit verschillende kaartspelen zoals een MyUno of een klassiek kaartspel. Bereid je wel voor op enkele uurtjes spelplezier nadat hij zijn cadeautje heeft uitgepakt. 😉

7. Muismat

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke cadeautjes voor hem te vinden. Wat dacht je van een muismat met een leuke foto van jou of van jullie samen erop afgedrukt?

Een standaard muismat is niet bijster bijzonder, dus waarom zou je deze dan niet een beetje pimpen? Je kunt meerdere foto’s kiezen voor op de muismat, je kunt een persoonlijke tekst toevoegen en je kan kiezen uit een hele resem leuke designs!

8. Cadeaudoos voor wijn

Wedden dat ook jij al eens iemand een fles wijn hebt gegeven als kerstcadeau? Niet zo gek, want het is ook een mooi geschenk waar velen enorm blij mee zijn.

Dit jaar geef je toch gewoon terug een fles wijn cadeau, maar deze keer wordt je geschenk zo veel specialer door deze te verpakken in een bijzondere cadeaudoos voor wijn! Deze kun je helemaal personaliseren zoals jij dat wil en bovendien blijft de fles vooral stevig verpakt! 

9. Retro fotoprints

Niets persoonlijker om te geven dan een gepersonaliseerd fotogeschenk. Heb je echter een hele resem leuke herinneringen die je hem graag cadeau wilt doen? Wellicht zijn de retro fotoprints dan een perfect cadeau.

Deze afgedrukte foto’s met vintage look vertellen jouw verhaal! Door de witte rand zijn de herinneringen op de foto’s tijdloos en geven ze een speciale touch aan de foto zelf. De retro fotoprints zijn leuk om als een soort collage aan de muur te hangen maar passen ook perfect op de kast.

Tip: laat de foto’s afdrukken op luxe karton voor een extra bijzonder effect! Zeker weten dat je hiermee scoort!

10. Collection 52

Last but absoluut niet least! Het Collection 52 is de ideale manier om alle leuke herinneringen te bewaren en opnieuw te beleven!

Het is een klein boekje met 52 foto’s van je mooiste plaatjes.Je kunt er ook voor kiezen om een groter fotoboek te maken of een boekje met 100 foto’s te nemen (de Collection 100). Stel je het gevoel eens voor dat de ontvanger van je geschenk zou krijgen bij het openen van dit prachtige cadeau voor kerst? 🙂 

Met een gepersonaliseerd geschenk geef je dit jaar iets van jezelf, ideaal om duidelijk te maken hoeveel de ontvanger voor je betekent.

Welke cadeautjes leg jij dit jaar onder de kerstboom?
Laat het ons weten in de commentaren of via onze Facebookpagina, Twitter, Pinterest of Instagram.

Alvast een bijzonder fijne kerst toegewenst! 🙂

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens op de website van smartphoto het overzicht kerstgeschenken. Je vindt er vast en zeker wat je zoekt!

kerstkaartjes, kerstdecoratie en kerstcadeausLees ook:

  1. 10 originele kerstcadeautjes voor haar
  2. 9 ideetjes om je kerstdecoratie zelf te maken
  3. Kinderactiviteiten kerst – Maak het gezellig met de kids

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

1 comment

  • Ik denk ook dat een gepersonaliseerde mok een leuk cadeau is! Mijn man is binnenkort jarig, en ik wil mijn cadeau persoonlijk en origineel maken. Ik heb een leuk foto van ons, dus ik ga het op een mok of op een tegel printen!

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *