Instagram foto ideeën: 7 fotoproducten makkelijk om te maken!

Je vakantiekiekjes laten drukken op diverse hippe producten zoals kussens en mokken ken je waarschijnlijk wel en misschien heb je dit ook al eens gedaan. Wist je echter ook dat je bij smartphoto je Instagram foto’s kunt laten afdrukken? Er zijn diverse Instagram foto ideeën!

fotoproducten-instagram-topimage

Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen op je Instagram account, de foto of foto’s naar keuze uitkiezen én op één van de producten van smartphoto laten afdrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een originele fotoposter of een gepersonaliseerde mok.

1) Een origineel fotokussen


instagram-foto-ideeën-fotokussen
Één van onze Instagram foto ideeën is het fotokussen. Dit bijzondere en comfortabele product is niet alleen leuk om te maken, maar ook nog eens leuk om weg te geven (of te krijgen!).

Het verschil met de foto’s van Instagram en ‘gewone’ foto’s is dat ze een vierkante vorm hebben. Hierdoor kun je meerdere foto’s naast en onder elkaar op laten drukken op een prachtig kussen. Dit kunnen zowel foto’s van de hele familie zijn of van een zonnige vakantie.

Tip: Je kan foto’s met dezelfde filter uploaden. Zo krijg je een leuk effect!

2) Een gepersonaliseerde mok

instagram-foto-ideeën-mok

Voor een gepersonaliseerde mok kun je tevens kiezen voor één of meerdere foto’s. Let wel op dat de foto’s scherp genoeg zijn. Daarnaast is het aangeraden om opnieuw foto’s te kiezen die qua effect of thema bij elkaar passen.

Wil je bijvoorbeeld een mok laten drukken van een zonovergoten vakantie in Spanje? Kies dan naast persoonlijke foto’s ook voor een mooi plaatje van een palmboom of van de zee. Zo heb je een mooie herinnering aan een onvergetelijke vakantie om ’s morgens keer op keer bij weg te dromen!

3) Een vierkante fotoposter

instagram-foto-ideeën-poster

Foto’s afdrukken kun je thuis met een gewone printer alleen maar op A4-formaat. Bij smartphoto kan je je Instagram foto’s laten afdrukken in het gewenste formaat! Dit resulteert in prachtige vierkante fotoposters voor aan de muur. Kies één van je mooiste foto met een prachtige herinnering voor een memorabel resultaat.

Leuke tip: Kies ervoor om meerdere fotoposters te printen. Deze kun je dan naast elkaar aan de muur hangen! Dankzij het vierkante formaat, zul je zien dat dit een enorm leuk effect geeft.

4) Een design fotohouder met foto’s

instagram-foto-ideeën-fotohouder

Wil je een onvergetelijk cadeau aan een familielid of vriend(in) geven? Denk dan eens aan de design fotohouder waar je foto’s van Instagram in kunt steken. Deze foto’s worden in het originele formaat afgedrukt, waardoor ze wat weg hebben van een vintage foto.

De design fotohouder past in ieders interieur: zowel een klassieke als een moderne omgeving. De design fotohouder komt samen met 13 verschillende foto’s. Hierdoor kan je steeds al je favoriete momenten tentoonstellen.

5) Een aluminium fototegel

instagram-foto-ideeën-alu-tegel

Wanneer je op zoek bent naar een heel origineel cadeau of naar een bijzonder item voor aan je eigen muur, dan is de aluminium tegel met je favoriete foto’s waarschijnlijk iets voor jou!
Deze stevige aluminium plaat is ideaal om een mooie collage van Instagram foto’s op te laten drukken. De foto’s worden mat afgedrukt, zodat je geen last hebt van een eventuele glans aan de muur.

Tip: Wanneer je voor een collage gaat, kies dan eens voor foto’s die dezelfde filter hebben of qua kleur bij elkaar passen. Hierdoor creëer je een prachtige herinnering voor aan jouw muur.

6) Een gepersonaliseerde smartphone case

instagram-foto-ideeën-iphone-case
Een andere bijzonder product om je Instagram foto’s op te laten drukken is een gepersonaliseerde smartphone case. Vandaag de dag hebben we altijd onze smartphone bij de hand.
Dus waarom laat je dan geen persoonlijk smartphone hoesje drukken met je favoriete Instagram foto’s? Zo heb je niet alleen altijd je telefoon bij je, maar ook een dierbare herinnering!

Zorg ervoor dat je kiest voor een persoonlijke en scherpe foto. Dit bijzondere hoesje beschermt niet alleen je telefoon, maar is ook nog eens helemaal gepersonaliseerd en origineel. De smartphone case kan gemaakt worden voor iPhone 3G/3GS, iPhone 4/4S, iPhone 5/5S/5c, iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

7) Originele Instagram fotomagneten

instagram-foto-ideeën-magneten

Wil jij je koelkast of magneetbord wat persoonlijker maken en een beetje opfleuren? Kies dan voor een set van vier magneten mét foto’s om je papieren bij elkaar te houden of gewoon als decoratie.
Je hebt de keuze uit verschillende vormen: rond, vierkant of een prachtige hartvorm. Selecteer de mooiste Instagram foto’s van je dierbaren uit en laat ze afdrukken op een set magneten.

Dankzij deze 7 originele Instagram foto ideeën heb je in iedere plekje in huis een blijvende herinnering aan de favoriete personen in je leven.

Welke van deze Instagram foto ideeën kies jij voor in huis?

Laat het ons weten weten via de commentaren of via FacebookTwitter, Instagram, Pinterest met de hashtag #mysmartphoto.

Wil je liever wat extra inspiratie voor de inrichting van je interieur? Lees dan ons artikel in verband met de verschillende mogelijkheden om te decoreren met Retro Fotoprints!

instagram-foto-ideeën-CTA

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *