12 écht creatieve huwelijksaankondigingen

Net verloofd? Wij geven je graag enkele leuke ideeën voor huwelijksaankondigingen mee. Dit voor elk type koppel, van taalnazi’s tot koffieliefhebbers.

 

12 écht creatieve huwelijksaankondigingen - Blog

“Wil je met mij trouwen?” Je dacht even dat je nog aan het dromen was, maar nee. Die woorden zijn dus wel degelijk eindelijk uit de mond van je vriend gerold. Na je verloving kan het wel nog wel eventjes duren voor jullie effectief een datum zullen vastleggen om in het huwelijksbootje te stappen. Maar zolang kan je natuurlijk niet wachten om het heugelijke nieuws ook al aan de buitenwereld mee te delen!

Velen kondigen hun huwelijk dan ook al aan op Facebook, Instagram of andere sociale mediakanalen vooraleer de uitnodigingen effectief de deur uit gaan. Heb je niet onmiddellijk een idee hoe je dit op een creatieve manier kunt klaarspelen? Wij geven je graag enkele van onze leuke ideeën voor huwelijksaankondigingen mee. Dit voor elk type koppel. Van echt stoere koppels tot koffieliefhebbers.

 

#1.Coffee please

Zijn jullie allebei verzot op koffie? Brengen jullie vaak jullie zondagochtend door in die hippe koffiebar op de hoek van de straat? Of sterker nog: hebben jullie elkaar leren kennen in een koffiebar? Dan is deze huwelijksaankondiging jullie op het lijf geschreven. Psst: zo heb je meteen ook een excuus om die lekkere Caramel Macchiatto nog eens te gaan proeven.

 

Huwelijksaankondinging-Coffee please

Foto via Brit.co

#2.Puppy love

Sta je zelf niet zo graag in de schijnwerpers en zijn jullie alle twee dolverliefd op jullie hond? Laat dan gewoonweg je hond de boodschap overbrengen. Schattige dieren zijn sowieso een garantie op succes. Laat die “ooohs” en “aaahs” maar komen!

Huwelijksaankondiging-Puppy love

Foto via Brit.co

#3.Kitty love

Heb je geen hond of ben je eerder een kattenvrouwtje? Neem dan gewoon je kat erbij. Wat honden kunnen, kunnen katten -en eigenlijk alle levende wezens met fluffy haar- ook. Succes gegarandeerd.

Huwelijksaankondiging-Kitty love

Foto via Diply

#4.Taalnazi

Zij hij eindelijk dat hij voor de rest van zijn leven van jouw wil houden? En kreeg je koude rillingen bij het lezen van enkele woorden in de voorgaande zin? Wil je innerlijke taalnazi deze zin voor eeuwig van het internet bannen? Dan is deze Scrabbleversie om je huwelijk aan te kondigen waarschijnlijk wel iets voor jouW. Sorry, we konden deze niet laten liggen;)

 

Huwelijksaankondiging-Taalnazi

Foto via Brit.co

#5.Stoere meid

Je droomt de laatste jaren van romantische huwelijksaanzoeken en wordt wat boos omdat DIE vraag toch maar niet blijkt te komen. Hij zou toch wel weten dat je het niet echt meende  toen je twee jaar geleden zei dat je nog liever doodviel dan te moeten trouwen? En hem zelf een aanzoek doen? Vergeet het. Gelukkig kent je vriend je door een door en gaat hij uiteindelijk op zijn knieën. Herkenbaar? Dan is deze aankondiging er eentje voor jou!

Huwelijksaankondiging-Stoere meid

Foto via Dimples and Tangles

#6.Eenvoud siert

Een huwelijk aankondigen hoeft niet altijd gepaard te gaan met veel toeters en bellen. Dat kan ook al op een heel eenvoudige, maar tegelijk ook romantische manier. Neem een stijlvolle foto van jullie tweeën, voeg een subtiel trouwelementje aan de foto toe en iedereen zal gegarandeerd gecharmeerd zijn door jullie huwelijksaankondiging.

Huwelijksaankondiging-Eenvoud siert

Foto via Praise Wedding

#7.Een symbolisch gebeuren

Voor koppels die hun huwelijk graag op een symbolische manier aan de buitenwereld laten weten is deze huwelijksaankondiging een echte aanrader. Het beeld van de trouwring en jullie twee handen, verbonden door het oneindigheidssymbool vormen een geslaagde mix voor een symbolische huwelijksaankondiging.

Huwelijksaankondiging-Een symbolisch gebeuren

Foto via Praise Wedding

#8.Eens een kind, altijd een kind

Hoera. Je vriend en jij gaan trouwen! Waarom? Omdat jullie elkaar graag zien en je oma gezegd heeft dat dat iets is wat grote mensen verondersteld worden te doen als ze al vijf jaar samen zijn.  En waarom ook niet? Dat is een feestje meer dit jaar! Net verloofd, maar spring je nog altijd van witte streep naar witte streep op het zebrapad uit angst voor de haaien en de krokodillen? Fantastisch. Dan is deze huwelijksaankondiging perfect voor jullie!

Huwelijksaankondiging-Kind

Foto via Popsugar

#9.Einde van het jachtseizoen

Je vriend heeft je eindelijk ten huwelijk gevraagd. Je staat dan ook te popelen om iedereen het leuke nieuws te vertellen. Meteen ook het gepaste moment om ineens ook al zijn jaloerse exen en gemene aanbidsters één ding duidelijk te maken: de jacht is gesloten. Voor. Altijd.

 

Huwelijksaankondiging-Einde van het jachtseizoen

Foto via Love this Pic

#10.Creatieve zielen

Creatieve zielen kunnen zich met deze huwelijksaankondiging volledig laten gaan. Naast je tekenskills moet je samen met je verloofde namelijk ook enkele fotogenieke poses uit je hoed kunnen toveren. Met deze huwelijksaankondiging toveren jullie ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van al jullie vrienden.

Huwelijksaankondiging-Creatieve zielen

Foto via Diply

#11.Tijd voor het echte werk

Je ziet je net-verloofde doodgraag en wil jullie verloving graag op een originele manier aan jullie vriendengroep meedelen. Alleen… je wil dit niet doen door jullie liefde melig over Facebook uit te smeren. Dat is geen probleem. Huwelijksaankondigingen staan niet per se gelijk aan meligheid. Dat jullie elkaar graag zien, weten jullie vrienden al. Een grappig elementje aan je huwelijksaankondiging toevoegen is dan ook een absolute topper en heel origineel!

Huwelijksaankondiging-Tijd voor het echte werk

Foto via Wedding Party App

#12.My precious

Je verloofde leren kennen op een Lord of the Rings meeting? Dan kun je geen betere huwelijksaankondiging vinden dan deze. Samen met jullie precious op de foto. Dat is gewoon pure romantiek.

Huwelijksaankondiging-My precious

Foto via Neatorama

Inspiratie gevonden voor jouw huwelijksaankondiging? Of heb je zelf nog enkele originele ideeën om je huwelijk aan te kondigen? Laat het ons zeker weten via de commentaren, Facebook of Twitter met de hashtag #mysmartphoto. We zijn benieuwd!

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *