Wanneer mama ook op de foto wil…

7 typische foto’s met mama 

Mama’s zijn altijd druk bezig met hun kinderen. Maar op vakantie willen we niet alleen schattige kiekjes van de kinderen, maar van het hele gezin samen. Dat is vaak een hele opdracht, en degene die er niet altijd fantastisch op staat, ben jij.

De verkeerde invalshoek

Snelle selfies zijn niet aan jou besteed. Sommige mensen zien er fantastisch uit na 1 poging, maar jij ziet er na 20 pogingen nog altijd even belabberd uit. En zeker wanneer de invalshoek de focus op minder flatterende lichaamsdelen legt.

Animated GIF

Via Giphy.

Coole zeemeermin… of toch niet?

Zo van die coole actiefoto’s in het water, dat wil jij ook wel. Je haar plakt aan je hoofd en die waterspatten vallen niet zoals ze zouden moeten. De zeemeerminfactor is toch wel erg ver te zoeken…

water fail GIF by America's Funniest Home Videos

Via Giphy.

Gekke bekken

Foto’s met gekke bekken zijn leuk, maar af en toe wil je ook een gewone, mooie foto van je gezin. Maar er is altijd wel een gezinslid dat zich niet serieus kan houden.

Animated GIF

Via Giphy.

De camera is te klein!

Het is een lastige opdracht om iedereen in het frame te krijgen. Uiteindelijk geef jij je over en ben jij degene die een afgeknipt hoofd of been heeft.

oh my god omg GIF

Via Giphy.

Wazig

Heb je dan eindelijk iedereen in het frame gekregen, duikt er een volgend probleem op. Iedereen staat scherp op de foto, maar wie niet? Juist ja, de mama!

Animated GIF

Via Giphy.

Bad hair day

Van het zoute zeewater, de zon en het zand krijgen de meeste vrouwen mooie krullen. Jouw haar staat alle kanten op.

Animated GIF

Via Giphy.

Photobomb

Slaag je er uiteindelijk wel in om een degelijke familiefoto te nemen, besluit een of andere photobomb je foto te verpesten.

Animated GIF

Via Giphy.

Hoe de foto’s er dan ook uitzien, de herinneringen zijn voor altijd! En zeker wanneer je jouw herinneringen bijhoudt in een mooi fotoboek.

Heb jij zelf nog aanvullingen voor deze post? Laat het ons dan zeker weten via Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Bestel op www.smartphoto.be je gratis set gepersonaliseerde stickertjes* met actiecode DENKJIJDATIKHIERTIJDVOORHEB of klik meteen op de link hieronder:

Aanbod geldig met actiecode DENKJIJDATIKHIERTIJDVOORHEB t.e.m. 16/09/2019 op één bestelling via www.smartphoto.be. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Niet geldig op verzendkosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *