Helemaal kerstproof! Versier je huis met smartphoto in 6 stappen

Bij Kerstmis draait het allemaal om tradities en het gezellig samenzijn met familie. Om die momenten nog gezelliger en onvergetelijk te maken, hebben we voor jou een aantal leuke decoratie ideetjes! Met een extra originele touch maak je je interieur helemaal kerstproof!

Een kerstproof huis met smartphoto

Maak van Kerstmis 2018 een overgetelijk feest met de kerstdecoratie van smartphoto!

Stap 1: Kerstballen

De eerste stap voor een kerstproof huis is natuurlijk de kerstboom. Wil je dit jaar echt uitpakken bij je vrienden en familie, kan je zelf gepersonaliseerde kerstballen maken. Je kan ze personaliseren met foto’s van je geliefden of met een aantal feestelijke quotes. De keuze is helemaal aan jou! En geef nu toe, zo zelf je kerstballen maken is toch superleuk? 🙂

Stap 2: Feestversiering

Om de muren op te fleuren kan je natuurlijk kiezen voor kerstlichtjes. Geef ze nog een extra (persoonlijke) touch door ze te versieren met feestvlaggetjes. Ook hier kan je kiezen uit je eigen foto’s of je eigen quotes.

Stap 3: Kaarshouder

Kerstmis, dat is gezelligheid, en gezelligheid, dat zijn natuurlijk de kaarsjes! Deze unieke kaarshouders brengen jouw woonkamer helemaal in de kerstsfeer!

Stap 4: Kussens

We blijven in het cocooning thema met deze heerlijk zachte personaliseerbare kussentjes. Personaliseer ze met foto’s, teksten, quotes, … helemaal naar eigen smaak. Kies voor een enkelzijdig bedrukt kussen of laat je kussen bedrukken op voor- en achterkant!

Stap 5: De kerstkaartjes!

Nu je huis volledig kerstproof is, is de volgende stap kerstkaartjes maken! Zoek je mooiste gezinsfoto’s bijeen en maak jouw persoonlijke kerstkaartjes. Wedden dat jouw kaartje meteen een glimlach op het gezicht van je vrienden en familie tovert?

Stap 6: Tafeldecoratie

Komt het kerstdiner dichterbij? Dan wordt het tijd om ook je tafel helemaal kerstproof te maken!

6.1: Menukaarten

Als eerste stel je natuurlijk je menu samen. Je kiest de gerechten en maakt het super leuk door ze te presenteren in een gepersonaliseerd menukaartje. Zo kunnen je gasten zich nog meer verheugen op al het lekkers dat je op tafel zal zetten. 😉

6.2.: Onderzetters

Deze onderzetters kan je zowel voor het aperitief als tijdens het diner gebruiken. Deze toffe kerstproof onderzetters ontwerp je opnieuw super eenvoudig helemaal zelf!

6.3.: Naamkaartjes

Dit is misschien wel het leukste van alle stappen! Je maakt volledig gepersonaliseerde naamkaartjes. Kies je voor een foto of een quote die echt bij die persoon past? Of nog iets helemaal anders? Laat je volledig gaan!

Al leuke ideetjes ontdekt? Je ontdekt er nog heel wat meer op onze kerstpagina’s!

Heb jij nog leuke ideeën om het huis te versieren met smartphoto? Laat het ons weten in de reacties of op Facebook, Instagram, Pinterest of Twitter.

kerstversiering smartphoto

Kristof, 30 jaar, gepassioneerd loper, fietser en blogger voor smartphoto. Met mijn schrijfsels inspireer ik hoe je jouw foto's kan gebruiken voor de meest originele en creatieve doeleinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *