DIY: 3 unieke ideeën om je kerstcadeaus in te pakken

Kerstmis staat voor de deur, en je hebt waarschijnlijk ook al heel wat pakjes in huis gehaald. Hou je ervan om deze mooi en origineel in te pakken? Bekijk dan zeker onze DIY video met 3 tips om jouw kerstcadeaus in te pakken, met je eigen foto’s!

Wedden dat ze de allermooiste pakjes onder de kerstboom worden? 😊🎁

DIY: 3 ideeën om je kerstcadeaus in te pakken

Benodigdheden

Idee 1

Kies een foto uit die de ontvanger doet herinneren aan een mooi moment van het voorbije jaar, of die spontaan een glimlach op zijn/haar gezicht tovert. Zo wordt je cadeautje meteen een schot in de roos!

Idee 2

Maak je eigen stickers met de leukste foto’s op van jou en de ontvanger van je geschenk. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar zo herken je gemakkelijk welk cadeautje voor wie is!

Idee 3

Dit ideetje is onze absolute favoriet. Ben je sowieso van plan om je kerstkaartjes af te geven op kerstdag? Waarom hang je ze dan niet eenvoudig weg vast aan je cadeautje? Het geeft een supermooi effect en geeft je pakje een extra persoonlijke toets.

Zin om de handen uit de mouwen te steken?
Wij zijn superbenieuwd naar het resultaat! Deel het met ons via Instagram, Facebook of Pinterest of TikTok met #mysmartphoto.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *