Mom-hacks van de mama’s van hashtag momlife

Gepersonaliseerde bedankjes door Naomi en Carina van hashtag momlife

Carina en Noami van de blog Hashtag Momlife maken telkens mooie creaties met onze smartphoto producten en daar zijn wij superfier op! 

Maak in deze blog kennis met beide dames en laat je inspireren om ook zelf aan de slag te gaan met onze fotoproducten om jouw gasten, familie en vrienden,… te verrassen.


Wie zijn Carina en Naomi van Hashtag momlife?

Team Hashtagmomlife bestaat uit Naomi en Carina, al meer dan tien jaar besties for life, elk mama van 4 kids. Allebei een beetje chaotisch en een beetje prettig gestoord. Samen lachen ze heel wat af met en om hun kids en een filter, dat kennen deze dames niet. Omdat ze zoveel dingen meemaken met hun mini-me’s besloten ze deze vaak hilarische situaties neer te pennen onder de naam #momlife 💛 Zij delen hun verhalen, tips en tricks, mom hacks met veel plezier op hun blog en instagram.

Carina kan je volgen op instagram onder de naam @lifebetweenboys. Zij is mama van 4 jongens met een gezonde verslaving aan instagram en koffie. Ze is getrouwd met haar Mister (always) right en werkt als fotografe. Optimistisch, vergroeid aan haar smartphone en sneakers zo omschrijft zij zichzelf. Maar daarnaast is zij ook de beste vriendin van Naomi.

Naomi’s persoonlijke verhalen kan je vinden op @naomidecraeye en zij is uiteraard de beste vriendin van Carina en is ook mama van vier kids. Zij houdt van een comfy en stylish look en is dol op snelle DIY projecten. Gaat er al een belletje rinkelen waarom wij graag samenwerken met deze dames? ;-).

Wij inspireren jullie alvast graag met 4 mom hacks van deze instamoms, Carina & Noami.


Mom hack 1: Retro Fotoprints als cadeautje voor hun geliefden

Mei 2018 was een drukke maand voor beide blogsters: zij vierden hun eenjarig bestaan van hasthag momlife. Daarnaast zochten zij ook inspiratie om het juiste geschenk te vinden voor Moederdag,… 

En zo kwamen ze bij smartphoto terecht. Met fotografe, Carina, in het team en twee mama’s, wiens gsm explodeerden door de vele foto’s van hun dagelijkse momlife avonturen, mochten fotoprints als cadeautje voor hun dierbaren niet ontbreken op de wishlist.

En nog altijd zijn zij fan van de retroprints. Zo printte Naomi onlangs terug retro fotoprints voor de verjaardag van haar kleine kapoen Fonsie. Want herinneringen koesteren voor de toekomst en samen met de kids terugblikken op de vele mooie momenten samen als gezin, met hun vrienden,… zijn goud waard. Kortom deze foto’s vullen perfect de vele verhalen van de kleine deugniet aan.

Wil jij ook iets bijzonders doen met onze Retro Fotoprints? Ontdek dan alle mogelijkheden in onze blog: ‘Decoreren met Retro Fotoprints’.


Mom hack 2: Hug in a cup

In mei 2020 vierden we allemaal Moederdag in lockdown en dus gingen zij online op zoek naar hartverwarmende cadeautjes die ze bij hun mama’s konden laten leveren.

Als fans van gepersonaliseerde geschenkjes personaliseerden zij onze houten theedoos met de tekst: ‘Hug in a cup’ en de tapasplank met de tekst: ‘Nothing brings people together like good food’. De beide mama’s houden van gezelligheid en sociaal contact, iedereen is er welkom voor een aperootje, diner, koffie of thee met een dessertje,… Naomi en Carina toverden op afstand een glimlach op beide mama’s hun gezicht.

Tip: Voeg na het aanmaken van jouw gepersonaliseerd geschenk een kaartje toe en laat jouw bestelling rechtstreeks bij de ontvanger bezorgen. Ontdek hier alle Moederdagcadeaus!


Mom hack 3: Een glimlach voor de hele buurt!

Onze favoriete mom hack van beide dames is hoe zij het afgelopen jaar hun buren, vrienden en familie verrasten met hartjessnoepen in een stoffen zakje. Iedereen was zo ver van elkaar maar door deze kleine attentie toch ook weer even heel dichtbij. 

Deze stoffen zakjes met button zijn gemaakt van 100% katoen, 100% succes gegarandeerd 😊. 

Tip: is het stoffen zakje leeg dan kan je het hergebruiken om jouw sieraden of andere kleine spulletjes in te bewaren en met de button kan je de rugzak van jouw zoon/dochter pimpen.


Mom hack 4: uitdeelzakjes als verjaardagscadeautje voor de hele klas

Onlangs vierde Carina de vijfde verjaardag van haar zoontje, Jack. De kleine kapoen verjaart tijdens de vakantie en het grote voordeel daarvan is dat hij na de vakantie nog eens zijn verjaardag kan vieren met zijn klasgenoten. Cool toch!

Samen met Jack stelde zij de snoepzakjes samen met daarin zijn favoriete snoepjes. Voeg daar een foto van Jack aan toe en hij was letterlijk en figuurlijk om van te snoepen.

Tip: Wil je aan jouw gasten van het feest zeggen dat ze ‘goud waard zijn’? Personaliseer het kaartje met deze tekst en stop er bv. jouw favoriete chocolade, snoep of thee in. Wedden dat ze jouw gebeurtenis nog lang zullen herinneren? Vind alle uitdeelcadeautjes hier.


Geïnspireerd?

Hopelijk ben je geïnspireerd door al de creaties van deze 2 lieve klanten en ben je getriggerd om ook je eigen #mysmartphoto met ons te delen! Tag zeker @smartphotobe zodat wij ook kunnen meegenieten van je foto’s.

Hoi! Ik ben Jolien, 27 jaar, synchroonzwemster en chocoladeliefhebber met een grote passie voor talen en culturen, en dan in het specifiek voor het Spaans. Als CRM Manager bij smartphoto help ik jou graag met allerlei weetjes & ideetjes om jouw belangrijke momenten nog specialer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *