Foto’s afdrukken: Ontdek onze nieuwe formaten!

Foto’s afdrukken

Al sinds jaren zijn fotoprints dé manier om iedereen te laten meegenieten van je foto’s. Wie heeft er thuis geen albums vol herinneringen?
Ondank de opkomst van tablets en smartphones met grote schermen blijft een fotoprint toch de meest kwalitatieve manier om foto’s te bewaren. Er zijn momenteel nog geen schermen die dezelfde kwaliteit kunnen weergeven als een fotoprint.

Meer en meer foto’s worden genomen in vierkant formaat en met filters. Om je foto’s ook te bewaren zoals ze worden weergegeven op een smartphone heeft smartphoto enkele nieuwe formaten ontwikkeld. Zo kan je vanaf nu ook je Instagram foto’s in vierkant formaat afdrukken of retro foto’s afdrukken die je zo terug aan de vintage camera doen denken!

Weet je nog hoe je jouw duizenden foto’s kan organiseren? Dat kan je hier nalezen. Eens dit gebeurd is, kan je het gewenste formaat uitkiezen om jouw foto’s te bewaren.

Onze fotoprints klassiek, standaard en budget die kende je ongetwijfeld al,
maar we zetten de nieuwe mogelijkheden graag op een rijtje:

 

Fotoprints Retro

Developpement photo nouveaux formats 2

Als je jouw gewone foto’s een vintagelook geeft, krijgen ze onmiddellijk een extra speciale dimensie. De vintage-achtige look geeft je onmiddellijk het gevoel dat het moment waarop de foto werd genomen nog jaren een herinnering moet blijven. De typische witte boorden van een vintage camera zijn werkelijk iconisch en vormen daarom de perfecte manier om jouw Fotoprints Retro een nostalgische toets te geven.

 

Fotoprints Vierkant

Fotoprints afdrukken vierkant

Neem je vaak foto’s met je smartphone en bewerk je ze via Instagram of Hipstamatic? Dan is dit vierkant formaat perfect voor jou! Komen je foto’s toch van een fototoestel? Om het eenvoudiger te maken, is het niet nodig om de foto’s naar een vierkant formaat bij te snijden. Je kan ze erg eenvoudig herkadreren in de editor.

 

Fotoprints Zwart-Wit

Fotoprints afdrukken Zwart-Wit

Jouw kleurenfoto’s kunnen gemakkelijk in zwart-wit worden omgezet zonder dat je ze daarvoor zelf moet bewerken. Of jouw foto’s nu scherpe contrasten of juist subtiele kleurverschillen vertonen, de zwart-witversie van diezelfde foto maakt dat het onderwerp vaak nog beter uitkomt.

Ben jij ergens een leuk idee tegengekomen om nog iets meer te doen met je fotoprints? Aarzel niet om ze te delen in de commentaren of via Facebook of Twitter met de hashtag #mysmartphoto.

fotoprints_cta

Kristof, 33 jaar. Alles met teksten en beelden. Hobby's: fietsen, lopen, mountainbike, tennis en van de natuur genieten. Blogposts achter de schermen van smartphoto + heel wat inspiratie voor je foto's en belangrijke momenten!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *